Η αγραμματοσύνη των δημοσιογράφων δεν έχει όρια ! Έκαναν τη σφήκα, σφίγγα !
Η αγραμματοσύνη των δημοσιογράφων δεν έχει όρια ! Έκαναν τη σφήκα, σφίγγα !

Σήμερα, ένας άτυχος 47χρονος πέθανε από τσίμπημα σφήκας στην Κρήτη , Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας ΑΠΕ-ΜΠΕ έγραψε στον τίτλο ότι πέθανε από τσίμπημα ...σφίγγας ! Την είδηση αντέγραψαν ... όλοι και ελάχιστοι διόρθωσαν το λάθος που βγάζει μάτια ! (μόνο το ΕΘΝΟΣ μέχρι στιγμής διόρθωσε το λάθος που ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ !)

Γράψτε "τσίμπημα σφίγγα" στο google και κάντε αναζήτηση στο τελευταίο 24ωρο και θα δείτε, πόσοι είναι οι αγράμματοι !Η άπλα καλοπληρωμένοι πράκτορες που δεν ειναι καν Έλληνες πίσω απο δηθεν έγκυρες σελίδες !! Μεταξύ αυτών και "πατριώτες ελληναράδες", που ψέγουν τους "ανθέλληνες, που θέλουν να αφελληνίσουν την πατρίδα μας". Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι ήταν η Σφίγγα και πουλάνε πατριωτισμό και ελληνολατρεία !

Αυτό έχει άλλοθι!! έχει πουληθεί χρονιά τώρα στην Αλβανία !ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, έχει μαζέψει πάσης φύσεως ηλίθιους οπως κάθε γνωστή σελίδα που μαζεύει τα πρόβατα μεσώ auto like --σχόλια με εγγραφή, και γνώστες σελίδες που απευθύνονται σε βλαμμένους που λένε αυτά που θέλει να ακούσει ο λαός ετσι δεν έχει κάνεις παράπονο ειδικά σε κομματικά.

Είναι απίστευτο, οι άνθρωποι που ενημερώνουν η αποβλακώνουν το πανελλήνιο, να μη ξέρουν τη διαφορά σφήκας και σφίγγας ! οι ειδικοί δηθεν. κατά τα αλλα έγκυρες πήγες !! !(γνώστες σελίδες έχουν εντοπιστεί να λένε ψέμματα)

Η σφήκα
σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο. Δεν είναι απαραίτητα επιθετικά έντομα, αλλά επειδή οι επαφές τους με τον άνθρωπο είναι πιο συχνές από ο,τι του ανθρώπου με τις μέλισσες (εκτός βέβαια από τους μελισσοκόμους), τα τσιμπήματα είναι και αυτά πιο συχνά.

Η Σφίγγα
Η Σφίγγα είναι φανταστικό πλάσμα της ελληνικής μυθολογίας, στενά συνδεδεμένο με το μύθο των Λαβδακιδών και συγκεκριμένα με εκείνον του Οιδίποδα.
Ο Οιδίποδας πριν συναντήσει τη Σφίγγα είχε μάθει για τον γρίφο στον ύπνο του. Έτσι μπόρεσε να τον λύσει.
Όσο βλέπω αυτόν τον λαό να διαβάζει ηλίθιες σελίδες με ΣΟΚ σε όλους τους τίτλους η γνώστες συστηματικές δεν θα ξυπνήσει πότε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications