Osho:δημοκρατία ως κυβέρνηση του λαού! που μόνο αυτό δεν ειναι! και οι θρησκείες που τους κάνει καθυστερημένους!!!
Osho: Η συνωμοσία ανάμεσα στη θρησκεία και το κράτος για να εκμεταλλευτούν την ανθρωπότητα.

Ορίζουν την δημοκρατία ως κυβέρνηση του λαού, για τον λαό, από τον λαό. Δεν είναι κανένα από αυτά τα πράγματα. Δεν είναι ούτε από τον λαό, ούτε του λαού, ούτε για τον λαό.

Οι άνθρωποι που κρατούσαν την εξουσία ανά τους αιώνες μπόρεσαν πάντοτε να πείθουν τον κόσμο πως ό,τι γίνεται, γίνεται για το καλό τους. Και ο κόσμος το έχει πιστέψει, επειδή είναι εκπαιδευμένος να πιστεύει.

Πρόκειται για συνωμοσία ανάμεσα στη θρησκεία και το κράτος για να εκμεταλλευτούν την ανθρωπότητα.

Η θρησκεία κάνει συνεχώς κηρύγματα περί πίστης και καταστρέφει την ευφυΐα των ανθρώπων να ερωτούν, τους κάνει καθυστερημένους.

Και το κράτος τούς εκμεταλλεύεται συνεχώς με κάθε δυνατό τρόπο, εξακολουθώντας να διατηρεί την υποστήριξη των ανθρώπων, επειδή οι άνθρωποι έχουν εκπαιδευτεί να πιστεύουν, όχι να ρωτούν.

Κάθε είδους κυβέρνηση, μπορεί να είναι μοναρχία, μπορεί να είναι αριστοκρατία, μπορεί να είναι δημοκρατία, μπορεί να είναι κάθε είδους κυβέρνηση΄ αλλάζουν απλώς τα ονόματα, αλλά στο βάθος η πραγματικότητα παραμένει η ίδια.

Osho, Beyond Psychology, Ομιλία #7 (ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ! 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ! αλλα ποιος μπορεί να καταλάβει; περί θρησκείας θα σε πουν αντίχριστο! αιρετικο!υποτιμητικά άθεο!ενώ αυτοί που δεν ξέρουν σε τι πιστεύουν καν ειναι έξυπνοι! αριστερό αν και αυτοί δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι γιατι ειναι άθεοι! τους ετοιμάζουν για μια νέα θρησκεία παγκόσμια- ένα κράτος μια θρησκεία! τεστ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΙΟΝΙ ΧΟΝΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ! (με λίγη αληθινή ιστορία βλέπεις οτι αριστεροί και Εβραίοι -ελίτ ήταν πακέτο πάντα σε όλη την Ευρώπη!) και ΟΤΑΝ ΤΟ 90% ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΞΕΡΟΥΝ!)

Αν πεις περί ψεύτικης δημοκρατίας; ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ! όταν οι τότε ναζι, δεν είχαν ιδέα τι ειναι ανεργία!(Η Δημοκρατία της Βαϊμάρης, ο Χίτλερ του ναζιστικού κόμματος που την έκανε υπερδύναμη! ΚΑΙ Η καταστροφή της γερμανικής οικονομίας. τι έκανε η ψευτοδημοκρατία ! για ανιστόρητους,!και το πρώτο θύμα των Εβραίων! ο Χιτλερ!) ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ! κινδυνεύουμε να μας πουν Γερμανοτσολιαδες η νέα καραμέλα των Εβραίων! ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ! 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΣΤΑ;(Χούντα !! Γ.Παπαδόπουλος. Όλη η αλήθεια που δεν σας λένε!!!!) ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΖΕΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΈΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!(ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΝΤΗΘΕΙ ΕΘΝΟΣΗΤΗΡΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!)!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications