ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ στο ΑΡΚΑΙΜ της Ρωσίας (video)

Ένας σκελετός με ένα ασυνήθιστο σχήμα του κρανίου βρέθηκε στο Αρκάιμ, γνωστό και ως Stonehenge της Ρωσίας. Το δολιχοκέφαλο κρανίο θυμίζει έντονα τα αντίστοιχα που έχουν βρεθεί στο Περού και αλλού.

Σε ότι αφορά τα επιμήκη κρανία του Περού, για κάποια από αυτά φαίνεται να μην είναι από αυτόν τον κόσμο, αλλά αξωγήινης προέλευσης, σύμφωνα με ανάλυση DNA.

Αυτό, φαίνεται, πως ήταν και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν όσοι αντίκρυσαν τον συγκεκριμένο σκελετό του Αρκάιμ. Έτσι, οι απανταχού λάτρεις των UFO και των εξωγήινων, έσπευσαν να ισχυριστούν ότι ήταν μία ακόμη απόδειξη ότι εξωγήινοι κάποτε επισκέφθηκαν τη Γη.

Ωστόσο, από την πλευρά τους, οι αρχαιολόγοι ισχυρίζονται πως τα οστά ανήκουν σε μια γυναίκα που έζησε περίπου πριν από 2.000 χρόνια και είχε ένα επίμηκες κρανίο, εξαιτίας μίας φυλετικής παράδοσης που την υποχρέωνε, ενδεχομένως, από μωρό ακόμα να υποστεί μία κρανιακή μεταβολή.

Ακόμα, κι αν ο σκελετός δεν είναι εξωγήινης προέλευσης, το αναπάντητο ερωτηματικό παραμένει: Για ποιό λόγο κάποια μέλη εκείνη της ανθρώπινης κοινωνίας -καθώς και πολλών άλλων- έπρεπε να υποστούν κρανιακή παραμόρμφωση; Σε ποιούς προορίζονταν να μοιάσουν; Για ποιό λόγο έπρεπε να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications