Ένα σύντομο βιογραφικό του πιο άχρηστου και ανεπάγγελτου πρωθυπουργού όλων των εποχών
Ένα σύντομο βιογραφικό του πιο άχρηστου και ανεπάγγελτου πρωθυπουργού όλων των εποχών

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα με αρχές και αξίες που φροντίζει για την επαγγελματική αποκατάσταση των γόνων του πριν καν καλά καλά αποφοιτήσουν από το πανεπιστήμιο και το έχει δείξει πάρα πολλές φορές.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Κώστας Καραμανλής, ο Μιχάλης Λιάπης, είναι μόνο μερικά από τα παραδείγματα. Το ρεκόρ αποκατάστασης πάντως επάξια κερδίζει ο Αντώνης Σαμαράς.

Μίνι βιογραφικό Αντώνη Σαμαρά
- Γεννήθηκε το 1951 από μπαμπά μεγαλοκαρδιολόγο και διευθυντή του Ευαγγελισμού.
- Από την πλευρά του πατέρα του, είναι ανιψιός του παλιού βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ, Γεωργίου Σαμαρά.
- Από την πλευρά της μητέρας του, είναι εγγονός του παλιού βενιζελικού βουλευτή Θεσσαλονίκης και υπουργού Αλέξανδρου Ζάννα.
- Είναι δισέγγονος της συγγραφέως Πηνελόπης Δέλτα και τρισέγγονος του Εμμανουήλ Μπενάκη.
- Η γιαγιά του, Βιργινία Ζάννα, διεκδίκησε τον τίτλο της πρώτης ελληνίδας βουλευτού.
- Αποφοίτησε το 1969 από το Κολλέγιο Αθηνών (συνιδρυτής του κολλεγίου ήταν ο Στέφανος Δέλτα, σύζυγος της Πηνελόπης Δέλτα και προγιαγιάς του).

- Μετά το Κολλέγιο Αθηνών μετέβει στο Άμχερστ της Μασαχουσέτης όπου και σπούδασε Οικονομικά και έπειτα στο Χάρβαρντ όπου και έκανε μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (κάπου μέσα σε αυτή την χρονική περίοδο βρίσκεται και η πολυσυζητημένη πιτσαρία και οι πίτσες που έσκιζαν).

- Το 1975 και σε ηλικία 24 ετών, επιστρέφει στην Ελλάδα από την Αμερική και γίνεται από τα ιδρυτικά μέλη της ΟΝΝΕΔ.
- Το 1977 και σε ηλικία 26 ετών εκλέγεται βουλευτής και γίνεται ο νεώτερος βουλευτής στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου.
- Παραμένει βουλευτής για 19 συνεχόμενα έτη! Από το 1977 έως το 1996.

- Από το 1996 έως το 2004 δεν κάνει τίποτα και απλά κάθεται στο σπίτι του εξαιτίας της γνωστής διένεξης με τον Μητσοτάκη που τον οδήγησε εκτός Νέας Δημοκρατίας, και αφού στις εκλογές του 1996 το κόμμα που ίδρυσε, η Πολιτική Άνοιξη, δεν κατορθώνει να μπει στη βουλή.
- Το 2004 επιστρέφει στην ΝΔ και διορίζεται ευρωβουλευτής μέχρι το 2007.
- Το 2007 ξαναεκλέγεται βουλευτής, και το 2009 γίνεται από τον Καραμανλή Υπουργός Πολιτισμού.
- Την ίδια χρονιά εγκαινιάζει το Μουσείο Ακρόπολης ως Υπουργός Πολιτισμού όπου και διορίζει σε αυτό την μισή Μεσσηνία στο γνωστό σκάνδαλο.

Ολοκληρώνοντας την ανάγνωση του βιογραφικού του "αυτοδημιούργητου" ΗΓΕΤΗ, το παρακάτω βίντεο μπορεί να θεωρηθεί και ως το κερασάκι στην τούρτα της κωμικοτραγικής κατάστασης με τα τζάκια και τους πολιτικούς ανεπάγγελτους γόνους που μας κυβερνούν, και ιδιαιτέρως αυτού του κουτσαβάκη που παριστάνει τον πρωθυπουργό και εξυπηρετεί συμφέροντα εργολάβων και τραπεζίτων.

Post A Comment:

17 comments

PARANOIAείπε...

Και γιατί βγήκε μόλις σήμερα (18/7/2015) το σύντομο βιογραφικό του πιο άχρηστου και ανεπάγγελτου πρωθυπουργού όλων των εποχών και δεν έβγαινε τόσο καιρό ;

Ανώνυμοςείπε...

οι βιογραφίες των προσωπικοτήτων της πολιτικής σκηνής έχουν δημοσιευθεί εδώ και αρκετόοοοο καιρό για όποιον ενδιαφέρεται να ψάξει...έλεος πια!!!!

Ανώνυμοςείπε...

Το βιογραφικό του είχε ξανακυκλοφορήσει στο φμπ πέρυσι.

Ανώνυμοςείπε...

Αφου έσκισε οπως ειπε στο τελος η πιτσαρία γτ έφυγε τοτε απο εκει;;;;;

Ανώνυμοςείπε...

Ολα αυτα ειναι γνωστα χρονια τωρα........δεν ηρθαν τωρα στο φως.......

Alexείπε...

Η Ελλάδα δεν είναι πιτσαρία Αντωνάκι.

Ανώνυμοςείπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ

Ανώνυμοςείπε...

Πιτσαρια ειναι φιαλαρακι, πιτσαρια.

Ανώνυμοςείπε...

Σύντομα έρχεται ακόμη πιο άχρηστος

Ανώνυμοςείπε...

για γραψε και το βιογραφικο του τσιπρα!!!μπορεισ??υπαρχει???

Ανώνυμοςείπε...

Το ερώτημα είναι υπήρξε επιτυχημένος πρωθυπουργος η όχι .

Ανώνυμοςείπε...

Δώσε μας και τα βιογραφικά όλων των άχρηστων αυτών τόσα χρόνια που έχουν χαλάσει την Ελλάδα ......
Όχι ότι μας συμφέρει μόνο !!
Δώσε για Τσιπρα Φίλη Βενιζέλος.....

Ανώνυμοςείπε...

Βρε όλοι αυτοί, πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία! Σημίτης, Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος και πολλοί - πολλοί ακόμα και να λογοδοτήσουν στο ελληνικό Έθνος! Την ανικανότητά τους και το ξεπούλημά τους, θα το πληρώνουν μέχρι και τα δισέγγονά μας! Όχι ότι και οι σημερινοί θα κάνουν κάτι καλύτερο, αλλά αυτοί που αναφέρω, αποδεδειγμένα ξεπούλησαν τη χώρα και ακόμα βγαίνουν και μιλάνε σε συνεντεύξεις!! Είμαστε με τα καλά μας????

Η ΣΥΜΦΟΡΑ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΟΡΑ Γ
ΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ --- ΩΣΤΟΣΟ ΕΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΕ -- ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

avg410είπε...

Στο να ανατρέχουμε στο παρελθόν δεν έχει όφελος . Ξέρουμε τα βιογραφικά αυτών που μας κυβερνούν τώρα ? Ελάχιστα πράγματα γνωρίζουμε πλην του Καμμένου που και αυτός είναι γόνος πάμπλουτης οικογένειας και ο πρωθυπουργός γόνος χουντικού μεγαλο κατασκευαστή. Άρα το συμπέρασμα είναι ότι σε αυτόν τον τόπο μόνον τζάκια θα μας κυβερνάνε. Ας προσέχουμε που θα ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές .

Να μια καλη πραξη... βγαλτε τα βιογραφικα ολων των βουλευτων ολων των εποχων να δουμε τι ψηφιζαμε τοσα χρονια... γιους και δισεγγονα ποιανών...

Unknownείπε...

Πως μπορεί κάποιος να κυβερνήση μια χώρα ,όταν δεν εχη πουληση ούτε ένα σουβλάκι ???..... is w

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications