ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ....!!! ΤΡΑΓΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!
ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ....!!! ΤΡΑΓΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!

Τελικα δε ξερω αν αυτος ο λαος αξιζει κατι καλυτερο απο αυτο που ζει.Αναρωτιεμαι πως γιναμε ετσι ρε παιδι μου.Τετοια ηλιθιότητα,τέτοια παλιανθρωπιά,τέτοιος παρτακισμος.....γίναμε χειρότεροι κι απο αυτούς που κοροϊδεύαμε!!!

Οι εικονες καποιου στο super-market να σπρωχνει εναν ηλικιωμένο για να προλάβει να αρπάξει ολα τα ζαμπονακια SWAN και τους γελοίους που τρέχουν στα βενζινάδικα να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ του αυτοκίνητου τους με βενζίνη.....που ενώ η τιμή πέφτει διεθνώς,αυτοί να παρακαλάνε έστω και με παράνομα αυξημένη τιμή να βαλουν....αρκεί να βαλουν....με γεμίζει θλίψη για την κατάντια τους....

Δε ξερω τι αλλα κατι πρέπει να γίνει γιατι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.Αυτό που συμβαίνει ναι μεν ειναι κρίση οικονομική αλλα το βασικότερο ειναι οτι αυτό που πρέπει να προσέξουμε ειναι η κρίση άξιων που βιώνουμε ως έθνος.

Να θυμάστε οτι τα χρήματα μπορεί να κάνουν να περνάτε "εικονικά" καλύτερα αλλα αυτό που θα σας σώσει στους δύσκολους καιρούς που έρχονται ειναι το να γίνετε ωριμότεροι και καλύτεροι άνθρωποι.

Όποιοι νομίζετε οτι το σημαντικοτερο που έχετε να χάσετε ειναι τα χρήματα σας τότε είστε βαθιά νυχτωμένοι και δυστυχώς εντελώς απροετοιμαστοι.

Το γελοίο της υπόθεσης ειναι οτι για ολα αυτά φταίει ο ίδιος ο λαός! η αμορφωσιά του και η έλλειψη γνώσης αληθινής ιστορίας,και όχι οπως του έμαθαν στα σχολειά, δεν έχει όρια! λαός που ξεχνάει την ιστορία του ειναι καταδικασμένος να την ξανά ζήσει! τι να περιμένει κάνεις όμως όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός λέει ιστορικά ψέμματα και γιορτάζει την νίκη της ελίτ που έβγαλε τον Παπαδόπουλο απο την μέση!

Οσο για τους ΝΑΖΙ; η Γερμανία πότε δεν κήρυξε πόλεμο στην Ελλάδα! που έβαλαν οι Αγγλοι να πολεμήσουν τους Γερμανούς! αλλα τι να πεις; σε ένα λαό που διαβάζει κουμουνιστικη ιστορία; που ενώ ξέρει οτι όλες οι μεγάλες σελίδες τα παίρνουν για να τους κάνουν πλύση εγκεφάλου αυτός εκεί; για ρωτήστε που τα βρήκε ο θεμος τα δις; ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΝΑΖΙ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ! ΚΑΝΤΑΝΤΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ! ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ! Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ! Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!

Ο κόσμος κυριεύετε απο ένα μάτσο ηλίθιους!, όσο για εκπαίδευση; εδώ γελάμε!κάνεις μεγάλος στην ιστορία δεν πήγε σχολείο! (κέντρο προβατισμου και για να γίνεις χρήσιμος για την ελίτ σε κατι!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications