Αποκάλυψη !Ιταλός επιστήμονας υποστηρίζει οτι οι εμβολιασμοί παράγουν ομοφυλοφιλία!
Ιταλός επιστήμονας υποστηρίζει οτι οι εμβολιασμοί παράγουν ομοφυλοφιλία

Ο Gian Paolo Vanoli, ένας 70χρονος επιστήμονας, δημοσιογράφος και αντίπαλος των εμβολιασμών, λέει οτι τα εμβόλια κάνουν τους ανθρώπους ομοφυλόφιλους. O Vanoli είναι υπέρμαχος της εναλλακτικής ιατρικής και πρόσφατα εξέθεσε τις απόψεις του ως εξής: Ακολουθεί η μετάφραση της συνέντευξης.

Το εμβόλιο εισάγεται στο παιδί, το παιδί σε όλη την διάρκεια της ανάπτυξής του προσπαθεί να βρει τη δική του προσωπικότητα και αν αυτό παρεμποδίζεται απο τον υδράργυρο ή άλλες ουσίες που εμπεριέχονται στα εμβόλια και οι οποίες διοχετεύονται μέσω αυτού στον οργανισμό, το παιδί γίνεται γκέι. Το πρόβλημα θα είναι έντονο ιδιαίτερα στις επόμενες γενιές, γιατί όταν οι ομοφυλόφιλοι έχουν παιδιά, τα παιδιά θα φέρουν μαζί τους το DNA της ασθένειας του γονέα τους

Επειδή η ομοφυλοφιλία είναι μια ασθένεια, παρόλο που κάποιοι,(ποιοι ειναι υπέρμαχοι στην Ελλάδα; ), διατείνονται το αντίθετο . Κάθε εμβολιασμός συντελεί στην εκδήλωση ομοφυλόφιλης συμπεριφοράς,
καθώς δρα ανασταλτικά και μπλοκάρει την ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου. Είναι – αν θέλετε – μια μικροφόρμα του αυτισμού. Θ δείτε πόσοι ομοφυλόφιλοι θα υπάρξουν στην επόμενη γενιά. Θα είναι μια καταστροφή.

Εδώ παρατίθεται το αγγλικό κείμενο όπως έχει διατυπωθεί από τον ίδιο:
The vaccine is introduced into the child, the child then grows and tries to find its own personality, and if this is inhibited by mercury or other substances present in the vaccine which enter the brain, the child becomes gay.

The problem will especially be present in the next generations, because when gays have children, the children will carry along with them the DNA of their parent’s illness. Because homosexuality is a disease, even though the WHO has decided that it is not. Who cares! The reality is that it is so. Each vaccination produces homosexuality, because it prevents the formation of one’s personality. It is a microform of autism, if you will. You will see how many gays there will be in the next generation, it will be a disaster.

Ο Vanoli δεν κατακρίνει τα γκέι άτομα για την ασθένεια τους, όπως ακριβώς δεν θα κατέκρινε κάποιον που πάσχει από καρκίνο ή καρδιοαγγειακά προβλήματα. Και καταλήγει τονίζοντας ότι: » Οφείλουμε να παραδεχθούμε πως ασθένεια είναι ο,τι δεν σέβεται τους νόμους της φύσης και της ζωής. Μια από τις κύριες αιτίες της ομοφυλοφιλίας είναι τα εμβόλια, τα οποία ενεργούν κατά της ζωής, διαταράσσοντας το μυαλό μας και το πνεύμα μας.»

Γάμοι ανάμεσα σε άτομα του ιδίου φύλου δεν είναι νόμιμοι στην Ιταλία και τουλάχιστον ένας κορυφαίος ομοφυλόφιλος πολιτικός έχει συνδέσει δημόσια το όνομά του με τη υποστήριξη της παιδοφιλίας.

Συγκλονιστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός του αμερικάνου ομοφυλόφιλου Matthew Moore από την Καλιφόρνια, όπου εξεταζόμενος στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι τα προβλήματα για τα οποία εισήχθη προέρχονται από την ομοφυλοφιλία του, κατατάσσοντας την ασθένεια του υπό τον κωδικό 302.0 που φανερώνει «σ@ξουαλική απόκλιση ή ψυχική διαταραχή».

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Δεν είναι ασθένεια. Αν ήταν ασθένεια δε θα το έβλεπες και στη φύση, βλέπε ζώα. Είναι φυσική επιλογή. Το παραπάνω κείμενο δεν εξηγεί με κανένα επιστημονικό τρόπο πως τα εμβόλια επηρρεάζουν τις επιλογές μας! Δηλαδή θέλει να μας πει ο επιστήμονας ότι όλοι όσοι έχουμε εμβολιαστεί έιμαστε είτε ομοφυλόφιλοι ή αυτιστικοί?? Σοβαρά???

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications