Σοκ στην Αγία Βαρβάρα: Παρέσυρε και σκότωσε... λάθος άνθρωπο
Σοκ στην Αγία Βαρβάρα: Παρέσυρε και σκότωσε... λάθος άνθρωπο

Τραγικές διαστάσεις έλαβε η έντονη λογομαχία μεταξύ δύο ρομά, στην Αγία Βαρβάρα.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Σαγκούρης

Όλα ξεκίνησαν στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής, όταν ο ένας εκ των δύο εμπλεκόμενων επισκέφτηκε το κατάστημα το οποίο ανήκει στον -μετέπειτα- δράστη, Παναγιώτη Δημητρίου, συνοδευόμενος από έναν Νιγηριανό που ενδιαφερόταν να αγοράσει προϊόντα, προκειμένου να τα μεταπωλήσει. Ο επίδοξος αγοραστής δεν έμεινε ικανοποιημένος από της τιμές που του πρόσφερε ο καταστηματάρχης και αποχώρησε, με τον μεσάζοντα να τον πηγαίνει σε άλλο κατάστημα.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή του 22χρονου έμπορου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς. Οι φωνές των δύο ανδρών σήκωσαν στο πόδι τους κάτοικους της περιοχής, όμως, η κατάσταση έπειτα από λίγο φάνηκε να εκτονώνεται.

Ωστόσο, το θέμα δεν είχε λήξει για τον νεαρό έμπορο, ο οποίος πήρε το αυτοκίνητό του και άρχισε να τριγυρνά στην περιοχή, αναζητώντας τον άνδρα που λίγο νωρίτερα είχαν λογομαχήσει.

Κάποια στιγμή, εντόπισε τον στόχο του να περπατά στον δρόμο μαζί με έναν κάτοικο της περιοχής, άσχετο με το περιστατικό. Τότε, επιτάχυνε το όχημά του και παρέσυρε τον δεύτερο άνδρα, 42 ετών, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ακολούθως, εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή. Παρόλο που οι αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να τον σταματήσουν, ο δράστης κατάφερε να διαφύγει.

Εν συνεχεία, οι εξαγριωμένοι περίοικοι πήγαν στο κατάστημα του νεαρού και τα έκαναν «γυαλιά καρφιά».
Μέχρι αυτή τη στιγμή, ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται στο σημείο, υπό τον φόβο νέας έντασης, με τις Αρχές, αλλά και τους κάτοικους της περιοχής να κάνουν λόγο για ενδεχόμενες πράξεις αντεκδίκησης.

Εξαγριωμένοι συγγενείς του θύματος έχουν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία της Αγίας Βαρβάρας, ζητώντας εκδίκηση για τον φόνο του Σταύρου Χριστόπουλου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications