«Δεν μπορώ να διδάξω σε κανέναν τίποτα. Μπορώ μόνον να τον κάνω να σκέφτεται.»

Αναρωτιέμαι πόσο περήφανος θα ένοιωθε σήμερα μετρώντας γενεές ολόκληρες πολτοποιημένων εγκεφάλων ο μεγάλος φιλόσοφός μας. Δε θα θέσω φυσικά το ερώτημα αν όντως έχουμε μαζοποιηθεί και λοβοτομηθεί. Αυτά είναι δεδομένα πια.

Οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν ανά τους αιώνας φρόντισαν γι’ αυτό. Στα μαύρα χρόνια του Μεσαίωνα μέσα από το φόβο, αργότερα από επαναστάσεις καθοδηγούμενες και στα πιο σύγχρονα χρόνια μέσα από τα αγαπημένα Μου Μου Ε! (διότι αγαπητοί μου το λένε και τα γράμματα και ο νοών νοείτω !). Τα τελευταία μάλιστα έπαιξαν

έναν πάρα πολύ ουσιαστικό ρόλο στην μαζοποίηση μιας και προωθούν το βιομηχανικό πνεύμα της μαζικής παραγωγής και κατανάλωσης. Πέραν αυτού με την υποβολή και τα μέσα που διαθέτουν ασκούν καταλυτική επίδραση και έχουν τη δύναμη να αιχμαλωτίζουν το υποσυνείδητο, να παθητικοποιούν το άτομο, το οποίο στερείται τελικά της ατομικότητας και εντάσσεται σε έναν ομοιόμορφο τρόπο ζωής. Φυσικά για να επιτευχθούν τα παραπάνω και ν΄ αποδώσουν καρπούς, χρειάστηκε να κατακρεουργηθεί η παιδεία μας.

Η έλλειψη της ουσιαστικής παιδείας δημιούργησε ανθρώπους χωρίς προσωπική κρίση και δημιουργική αμφιβολία. Άτομα με ακρωτηριασμένη πρωτοβουλία στην εργασία , στην οικογένεια και στο σχολείο.

Κι όλα αυτά, μέχρι και την γενιά των σημερινών σαρανταπεντάρηδων. Μέχρι αυτήν την ηλικία η λοβοτόμηση κρατά ακόμη…οπαδοί της Τρέμης, ενώ θα έπρεπε να τρέμουμε , του Πρετεντέρη και του Χατζηνικολάου και των ηλίθιων μεταλλαγμένων σατιρικών εκπομπών που κάνουν τον Αριστοφάνη να μοιάζει μιας άλλης κουλτούρας.

Για τους κάτω των σαράντα, η τηλεόραση τολμώ να πω πως φθίνει. Η νέα γενιά ενώ μοιάζει απαλλαγμένη από την αιώνια παντρειά με τα παραδοσιακά κόμματα και γενικά στέκει αμέτοχη στην πολιτική σκηνή, ουσιαστικά δεν είναι, αφού τυφλά ακολουθεί το νέο αριστερό μοντέλο της πολιτισμικότητας, του εθελοντισμού μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων (που ορίζονται από κόμματα και καπηλεύονται μεγάλα ποσά στο όνομα ενός δήθεν απειλούμενου είδος ή άλλου τύπου δραστηριότητες, λεφτά που περνούν πάλι στα χέρια των «αξιοθαύμαστων « πολιτικών μας) και που απλά δεν το ‘ χει καταλάβει.

Δυστυχώς σε μια εποχή όπου η ιδεολογίες έχουν σχεδόν εξαφανιστεί και η προώθηση μιας ελευθερίας χωρίς όρια ηθικά ή αξιακά είναι ο στόχος του λοβοτομημένου εγκεφάλου μας είναι λογικό η νέα γενιά να βρίσκεται σε μία μη συνειδητοποιημένη σύγχυση. Η οικογένεια μέσα από τα πρότυπα που προωθούν τα ανήθικα ΜΜΕ, κατάντησε να είναι πατέρας-πατέρας –παιδί, ο στρειτ να είναι κιτς, οι εξώ-στηθες in, οι αξίες και οι αρχές με τις οποίες μεγαλώσανε γενιές ολόκληρες απλά μπανάλ.

Η ενίσχυση του θυμικού οδηγούσε πάντα στη χειραγώγηση της μάζας. Οι από πολιτικούς δημιουργημένες ερινύες της μάζας…αύξησε το αίσθημα της ανθρωπιστικής βοήθειας τόσο ώστε από τύψεις να βοηθούμε αλλοδαπούς και λαθρομετανάστες κι όχι τον Έλληνα που φυτοζωεί δίπλα μας. Από φόβο μη χαρακτηριστούμε απάνθρωποι ή και φασίστες.

Και ενώ φαίνεται ελεγχόμενη και η νέα γενιά, το μάτι του συστήματος δεν επιτρέπει να μείνει η παραμικρή πιθανότητα μιας αλλαγής πορείας Στο φόβο της αφύπνισης , μιας και γύρω ακόμη υπάρχουν φωνές που αγωνιούν, αγωνίζονται και φωνάζουν για να ξυπνήσουν τα πλήθη όπως οι φωνές των Εθνικιστών, δεν θα υπέπεφταν ποτέ στο λάθος της επανάπαυσης.

Άλλαξαν την ιστορία, κατακρεούργησαν την γλώσσα, εξευτέλισαν κάθε αξία, αποδυνάμωσαν τον δεσμό της οικογένειας και τώρα το μόνο που μένει σαν επισφράγιση είναι ο πλήρης έλεγχος του μυαλού της νέας γενιάς. Ένας έλεγχος που θα επιτευχθεί με την δια νόμου αποποινικοποίησης της κάνναβης.

Το θέμα είναι λεπτό! Λεπτότερο δεν γίνεται, μιας και από την μία έχουμε τους χρήστες που πληρώνουν την νύφη για δυο γραμμάτια χασίς, την στιγμή που το κράτος και οι ευυπόληπτοι μεγαλοδιακινητές με την βοήθεια παραστυνομικών και δικαστικών κυκλωμάτων θησαυρίζουν – γιατί τη δόξα πολλοί εμίσησαν το χρήμα ουδείς!- και από την άλλη σε μία κοινωνία χωρίς παιδεία, αρχές και αξίες ανοίγει ο δρόμος για την ελεύθερη χρήση. Δεν ξέρω σε αυτήν την περίπτωση πόσο είναι δυνατόν να δουλέψει αυτό που κάποτε λέγαμε «ό,τι απαγορευμένο είναι ηδονή» άρα ό,τι ελεύθερο δεν μας προδιαθέτει να το γνωρίσουμε.

Διότι καλά εγώ που είμαι στην κορυφή του βουνού και οδεύω για τον κατήφορο της τρίτης ηλικίας με δόξα και τιμή, μπορώ να πω θα δοκιμάσω μια και τέλος. Ένας έφηβος με την ψυχολογία της δικαιολογίας του «αφού δεν είναι παράνομο», «αφού το κάνουν σχεδόν όλοι», της περιέργεια του να μάθει ή και της μαγκιάς για αυτόπροβολή προς τα έξω, πόσο είναι δυνατόν να αντισταθεί. Θα δοκιμάσει μια και θα φύγει ή θα μείνει αναζητώντας αργότερα μεγαλύτερη «μέθη» σε σκληρότερα ναρκωτικά;

Συμφωνώ! Οι νέοι μας δεν είναι ηλίθιοι! Τι είδαμε όμως τις τελευταίες μέρες; Γιορτές! Μάλιστα! γιορτινές διαδηλώσεις! Δηλαδή ένα όμορφο πανηγύρι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της νεολαίας. Πρώτο χτύπημα αποβλάκωσης: μουσική , χορός, ελεύθερη δοκιμή, «αυτό είναι ελευθερία». Τι ακούσαμε στα βρωμοκάναλα από τους διοργανωτές; Το χασίς έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Κανείς δεν διαφωνεί, αλλά οι ιδιότητες αυτές χρησιμοποιούνται στην φαρμακοβιομηχανία και στα ιατρικά εργαστήρια όχι στην καθημερινή χρήση. Δεύτερο χτύπημα αποβλάκωσης: «Κάνει καλό, θεραπεύει». Θέλετε και το τρίτο χτύπημα αποβλάκωσης; Βγαίνει και λέει ο άλλος (δε θυμάμαι όνομα, ένας καθηγητής νομίζω), «ότι είναι στη φύση είναι καλό, ο ίδιος ο Θεός το έσπειρε..». Και το κώνειο είναι στη φύση, φυτρώνει στις άκρες του δρόμου δεν τον είδα να το μασουλάει…

Μ΄ αυτά κι άλλα τόσα, κατάφεραν ήδη να μπούνε σαν ένα μικρό μικρόβιο στο μυαλό της νέας γενιάς. Και μιας και στο κεφάλι της υπάρχει θρεπτικό υλικό γιατί το φρόντισαν αυτό δεκαετίες πριν, με την έλλειψη ουσιαστικής παιδείας, οι μικροβιακές αποικίες είναι σίγουρες. Θ΄ αφήσουν και κάνα δυο καλλιεργητές σε κάθε διαμέρισμα της χώρας να παράγουν ώστε να ρέει χρήμα τριγύρω να βουλώνουν τα στόματα, γιατί είπαμε η δικιά μας γενιά για το χρήμα ξεπουλιέται και αλλάζει απόψεις αμέσως…κι όλα καλώς καμωμένα. Ας μην ξεχνάμε οι εκάστοτε κυβερνήσεις είναι ο καθρέφτης του εαυτού μας.

Μ΄ αυτόν τον τρόπο λοιπόν έβαλε το χεράκι της και η νέα κυβέρνηση προς ικανοποίηση των εξουσιαστών αυτού του κόσμου στην λοβοτόμηση του εγκεφάλου της νυν και επόμενης γενεάς. Κόσμος στην «ευχαρίστηση» μιας αντιπαραγωγικής, αντιδημιουργικής , αντικοινωνικής αντι- αντι- αντι- μαστούρας. Σύγχρονοι σκλάβοι που η στέρηση της ελευθερίας δεν υποδηλώνεται από αλυσίδες αλλά από την στέρηση της σκέψης και της κρίσης.

Τρέμει το παγκόσμιο στερέωμα στην «Ελληνική σκέψη». Ο αιώνιος εχθρός τους, η Ελληνική ικανότητα, ενότητα το Ελληνικό θάρρος, η αντρειοσύνη κι ό,τι άλλο ελληνικό θέλετε. Τρέμω κι εγώ στην σκέψη μετά απ όλα αυτά τι θα ακολουθήσουν…Τρέμω , αντιδρώ, φωνάζω και ενώνω τις δυνάμεις μου με το μόνο καθαρό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, της ελληνικής πολιτικής σκηνής που μπορεί ευτυχώς ακόμη και ζει - αναπνέει και αγωνίζεται γι’ αυτόν τον έρμο ελληνικό λοβοτομημένο λαό.

Ενώνω τις δυνάμεις μου με τους ανθρώπους που παλεύουν για την αξιοπρέπειά μου. Αυτούς που με σημαία το Έθνος και την ενδυνάμωσή του, ρίχνουν φως στο τούνελ της αβεβαιότητας του αύριο. Εκείνους που είναι έτοιμοι με το αίμα τους να υπερασπιστούν την χαμένη από καιρό Θράκη μου. Που θέλουν τη νεολαία μας πρωτοπόρα στην έρευνα και στην δημιουργία και όχι στην ανεργία και την μαστούρα των ναρκωτικών για να μην μιλά. Ενώνω τις δυνάμεις μου καιρό τώρα με την Χρυσή Αυγή γιατί μόνο αυτή μπορεί θα φέρει την περηφάνια στον Έλληνα και την Ελλάδα μου να την κάνει να λάμψει ξανά!

Ηλέκτρα

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications