25 Σεπ 2017

Βρέθηκε Αρχαίος Τεχνολογικός Εξοπλισμός και UFO στις Πυραμίδες;;

Βρέθηκε Αρχαίος Τεχνολογικός Εξοπλισμός και UFO στις Πυραμίδες;;

Τον Φεβρουάριο του 1978, ορισμένοι αρχαιολόγοι εξερευνούσαν παρθένο από ανασκαφές έδαφος, κοντά στην Πυραμίδα Snefru. Σε ένα κενοτάφιο που κατασκευάστηκε με εντολή του Φαραώ Seneferu Dahshur, 40 χιλιόμετρα νότια του Καΐρου.

Όμως, φτάνοντας στο εσωτερικό του σπηλαίου βρέθηκαν μπροστά σε κάτι που δεν περίμεναν να δουν. Δεν είδαν παλιά ειδώλια ή τυπικά αιγυπτιακά εργαλεία. Βρήκαν μηχανήματα που θύμιζαν ηλεκτρονικό εξοπλισμό και μηχανές και τεχνολογία αντάξια της εποχής των ερευνητών -ίσως και καλύτερα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, ανάμεσα σε όλα τα άλλα και ένας φακοειδής δίσκος με διαστάσεις περίπου 1,20 επί 3μ που υποστηριζόταν σε τρία σκέλη. Ήταν ένα ομαλό και λαμπερό μεταλλικό υλικό που δεν φαίνεται να επηρεαζόταν από το πέρασμα του χρόνου. Το υλικό αυτό ήταν σε άριστη κατάσταση. Οι αρχαίολόγοι-ερευνητές έμειναν άφωνοι.

Αφού συνήλθαν, αποφάσισαν να σκεπάσουν την ανακάλυψη, τραβώντας όμως πολλές φορές φωτογραφίες που με την σειρά τους επίσης έκρυψαν, ώστε οι αιγυπτιακές αρχές να μην τις αντίληφθούν. Αργότερα, θα συνέχιζαν τις εργασίες της ανασκαφής, με την ελπίδα να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο.

Οι φωτογραφίες, άγνωστο πως, έφτασαν στο Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ και εκεί συστάθηκε ένα άκρως απόρρητο στρατιωτικό διευθυντήρτιο με αντικείμενο την σπουδαία ανακάλυψη και πως να την φέρουν στα χέρια τους, επειδή βρισκόταν σε ξένη χώρα.

Οργανώθηκε λοιπόν μία μικρή στρατιωτική επιχείρηση η οποία θα διείσδυε στην αιγιπτυακή γη όπου εντοπίστηκαν οι αρχαίες συσκευές με απώτερο σκοπό να απαχθούν και να φτάσουν στο Ισραήλ.

Η επιχείρηση προγραμματίστηκε για την 1η Μαρτίου, με εκατό κομάντος, τρία μεταφορικά αεροπλάνα, ένα υπέθριο νοσοκομείο, ελαφρύ οπλισμό και τζιπ. Προληπτικά θα κάλυπταν την περιοχχή αεροπλάνα F4.

Όπως αναμενόταν, τα αιγυπτιακά στρατεύματα εντόπισαν ασυνήθιστη κίνηση ξένων εισβολέων να πλησιάζει. Ανέλαβαν αμυντικούς σχηματισμούς και χωρίς να ξέρουν το λόγο, περίμεναν την επίθεση των εχθρικών δυνάμεων.

Γύρω στο ξημέρωμα, τα ισραηλινά μεταγωγικά αεροπλάνα έφτασαν στο χώρο των ανασκαφών, όπως είχε προγραμματιστεί. Οι Αιγύπτιοι έστειλαν μία μικρή ανιχνευτική ομάδα, χωρίς να υποψιάζονται τη σημασία της επιχείρησης.

Ακολούθησε μία σύντομη μάχη, με νεκρούς και τραυματίες και από τις δύο πλευρές. Την μάχη κέρδισαν οι ισραηλινοί. Άραγε άξιζε τον κόπο; Προφανώς άξιζε για τους νικητές.

Αν και δεν μαθεύτηκε ποτέ το ακριβές περιεχόμενο που έκλεψαν, δεν είναι δύσκολο να το φανταστούμε. Ενδεχομένως, η τεχνολογία που κατέχουμε σήμερα, να μην είναι εντελώς ανθρώπινης επινόησης και εφεύρεσης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βρέθηκε Αρχαίος Τεχνολογικός Εξοπλισμός και UFO στις Πυραμίδες;;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications πατώντας εδώ:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications