UFO στον πόλεμο του Βιετνάμ, σύμφωνα με τον πρώην  Αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας
UFO στον πόλεμο του Βιετνάμ, σύμφωνα με τον πρώην  Αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας

Στρατιωτικοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι που που έχουν εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με φαινόμενα UFO μοιράζουν τις εμπειρίες τους που εδώ δεν μπορεί να πει κάνεις για συνωμοσίες αλλα πότε δεν θα βγάλουν ένα τέτοιο άτομο αυτοί που χλευάζουν τέτοια θέματα.

Ένας από αυτούς έχει εμπειρία με UFO από πρώτο χέρι, είναι πρώην Πολεμική Αεροπορία Αξιωματικός Πληροφοριών, ο George Filer, ο οποίος δεν έχει δει μόνο τα UFO, αλλά είχε την υποχρέωση να υποβάλει έκθεση σχετικά με αυτά για αλληλεπιδράσεις και τις συγκρούσεις με τον στρατό των ΗΠΑ, αναφέρει η Huffington Post .

"Ο στρατός ενδιαφέρθηκε (για τα ΑΤΙΑ), επειδή είχαν ικανότητες πολύ ανώτερες από ό, τι είχαμε, και ήθελαν να μάθουν ποια είναι η τεχνολογία τους,και σε ποιους ανήκαν" είπε ο Filer.

Ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών ήταν στο Βιετνάμ κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, σε «άκρως απόρρητη» αποστολή, ήταν υπεύθυνος για την παράδοση των ημερήσιων αναφορών προς τον αναπληρωτή διοικητή για τις αεροπορικές δραστηριότητες στο Βιετνάμ, στον Γενικό George S. Brown. Μαζί με τους στρατηγούς στρατιωτικών πληροφοριών, οι εκθέσεις αυτές είχαν επίσης αναφορές για παράξενες θεάσεις UFO και επαφές με τα αμερικανικά στρατεύματα και αεροσκάφη, τα UFO ήταν πραγματικότητα.

Συχνά, οι Βιετκόνγκ του Βόρειου Βιετνάμ έκαναν επιθέσεις σε ένα φυλάκιο, και ήθελαν να έχουμε την υποστήριξη απο έδαφος και αέρος, ιδιαίτερα τη νύχτα, οπού βλέπαμε αυτά τα πλοία (UFO), εξήγησε ο Filer στο The Huffington Post . "Μερικές φορές,υπήρχαν άγνωστα σκάφη πάνω από την DMZ".

Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί, οι θεάσεις ΑΤΙΑ είχαν εμπλοκή με την αμερικανική αεροπορία.
"Ένα αεροσκάφος πετά με περίπου 500 κόμβους και ένα UFO έρχεται παράλληλα και κάνει μερικά ρολά γύρω από το αεροσκάφος και στη συνέχεια να πετά μακριά τρεις φορές την ταχύτητα απο τα πιο ταχύτερα τζετ που έχουμε στην Πολεμική Αεροπορία.

Προφανώς έχει μια τεχνολογία πολύ ανώτερη απο οτιδήποτε έχουμε εμείς... Θα ήθελα να πω αυτό ανεπίσημα. Οι άνθρωποι που λένε πολλά πράγματα δεν πρέπει να βάζουν το όνομά τους,
θα μπορούσε να χαλάσουν την καριέρα τους. Και αυτό ισχύει και σήμερα, ακόμη και με τους πιλότους. Επίσης έχω ακούσει από ανθρώπους που υπηρετούν στο Αφγανιστάν να λένε ότι έχουν δει UFO, και τα ιρανικά ΜΜΕ λένε για ΑΤΙΑ αρκετά τακτικά. "

Σε άλλες υποθέσεις το 1968 στο Βιετνάμ, με UFO συνάντηση, ένα Αμερικανικό σκάφος περιπολίας εξέπεμψε σήμα ότι ακολουθείται από "δύο λαμπερούς κύκλους" ΑΤΙΑ,όταν διέσχιζε την αποστρατικοποιημένη ζώνη μεταξύ Βορείου και Νοτίου Βιετνάμ. Ένα δεύτερο σκάφος περιπολίας στη συνέχεια είδε μια λάμψη, που ακολουθείται από μια έκρηξη που φέρεται να κατέστρεψε το σκάφος που είχε αναφερθεί ως ΑΤΙΑ.

Ο Filer είχε εκτεταμένες αναφορές για εμφανίσεις UFO, ωστόσο που δεν περιορίζονταν μόνο στο Βιετνάμ. Σαν πλοηγός σε ένα δεξαμενόπλοιο ανεφοδιασμού πάνω από την Αγγλία το 1962, ο Filer ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα τεράστιο και ανεξήγητα UFO.

Ήμασταν πάνω από τη Βόρεια Θάλασσα, είμαστε σίγουροι και ελέγχαμε όλη η κυκλοφορία γύρω μας, τότε είδαμε ένα UFO στην θάλασσα . Ήταν πολύ μεγάλο στο ραντάρ,ήταν πολύ μεγαλύτερο από ό, τι ένα κανονικό αεροσκάφος.

Ο Filer και το πλήρωμά του πήγαν πιο κοντά στο τεράστιο UFO, ο Filer αναφέρει ότι «είδε τα φώτα γύρω από αυτό, περιγράφοντας το σχήμα του σαν ενός κυλίνδρου, όπως ένα κρουαζιερόπλοιο."

Το UFO τότε γρήγορα ανέβηκε και εξαφανίστηκε "επάνω στο διάστημα."
Ιστορίες με UFO σαν αυτές έχουν αποκαλυφθεί και απο άλλους κορυφαίους στρατιωτικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους όπως τον George Filer, άλλοι πολιτικοί ηγέτες ζητούν την πλήρη αποκάλυψη των UFO .ΑΠΌΔΟΣΗ ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications