O ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ...ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ!
O ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ...ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ!

Καλημέρα σε όλους...Με μια κατάπτυστη γελοιογραφία η "ΑΥΓΗ" (επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ) προσπαθεί να δείξει πόσο ρατσιστές είναι οι Έλληνες απέναντι στους "πρόσφυγες" που μπαίνουν κατά χιλιάδες τις τελευταίες ημέρες στη Χώρα μας ταυτίζοντας τους με τους Έλληνες της Μικράς Ασίας που ήρθαν στην από δω όχθη του Αιγαίου μετά την εθνική τραγωδία του '22 στη Σμύρνη!

Μάλιστα παρουσιάζει τους ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ως ρατσιστές εναντίον των ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ και των ΠΟΝΤΙΩΝ που κατέφθαναν στον Πειραιά τον Αύγουστο του 1922...

Για τα πολιτικά μυαλά της ΑΥΓΗΣ, οι Έλληνες της Μικράς Ασίας που είχαν πολεμήσει για την Πατρίδα και έφυγαν βίαια απ τα παράλια της Μικράς Ασίας είναι ακριβώς το ίδιο με τους αλλόφυλους ισλαμιστές που έρχονται από τη Συρία, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές για να ζήσουν καλύτερα εδώ.

Αυτή η γελοιογραφία παραχαράσει την ιστορική αλήθεια και προσβάλλει βάναυσα το αίμα των προγόνων μας Μικρασιατών-Αδελφών μας καθώς και την ιστορική μνήμη των σημερινών Μικρασιατών και Ποντίων που ζουν και διαπρέπουν σήμερα στην Πατρίδα μας. Κύριοι της ΑΥΓΗΣ, ντροπή σας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications