Απόστρατοι Τσεχίας και Σλοβακίας: Δεν θα πολεμήσουμε κατά της Ρωσίας, η Εβραίο-Ελλάδα τι λέει;
Απόστρατοι Τσεχίας και Σλοβακίας: Δεν θα πολεμήσουμε κατά της Ρωσίας, η Εβραίο-Ελλάδα τι λέει;

Οι εκπρόσωποι τεσσάρων κοινωνικών οργανισμών που ενώνουν τους απόστρατους και αξιωματικούς εν αποστρατεία της Τσεχίας και της Σλοβακίας έκαναν μια δημόσια ανακοίνωση η οποία προκάλεσε σοκ στην Ευρώπη.

Οι στρατιωτικοί δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να υπερασπίζονται την Πατρίδα τους, σε καμία περίπτωση όμως δε θα στηρίζουν το ΝΑΤΟ στον πόλεμο κατά της Ρωσίας.Το έγγραφο αποκαλέστηκε «Μνημόνιο» και δημοσιεύτηκε στο facebook από την ομάδα που ενώνει τα μέλη των CSLA, PS, ВМВ, SNB.

Το Ομοσπονδιακό Πρακτορείο Ειδήσεων δημοσιεύει τη μετάφραση του κιεμένου του μνημονίου.
«Για πρώτη φορά από τη στιγμή της λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου πάλι βλέπουμε την πραγματική πολεμική απειλή. Για το λόγο αυτό θεωρούμε αναγκαίο να κάνουμε την εξής δήλωση.

Εμείς, οι Τσεχοσλοβάκοι στρατιώτες εν αποστρατεία, ομόφωνα αποκλείουμε την οποία συμμετοχή μας στις μάχες που σχεδιάζουν η γεωπολιτικά επιθετική ελίτ υπό τη στήριξη του ΝΑΤΟ και των κυβερνήσεών μας. Ορκιστήκαμε να υπερασπιζόμαστε την πατρίδα μας, τις Δημοκρατίες της Τσεχίας και της Σλοβακίας. Ορκιστήκαμε να υπερασπιζόμαστε την ελευθερία και την ανεξαρτησία των περίφανων και ανεξαρτήτων κρατών μας για τα οποία οι πρόγονοί μας θυσίασαν τη ζωή τους σε παγκόσμιους πολέμους. Προσανατολιζόμαστε στους όρκους αυτούς στην αστική μας πρωτοβουλία και θέλουμε να ξεπεράσουμε την κρίσιμη αυτή κατάσταση.

Στην ελευθερία μας και στην ανεξαρτησία μας εδώ και αρκετό καιρό απειλούν με βοήθεια του συστήματος της εκπροσωπευτικής ψευδοδημοκρατίας, όπου οι αιρετοί εκπρόσωποι δεν υποχρεούνται να στηρίζουν τα συμφέροντα των χηφοφόρων, ενώ οι εγκριθείσες νομοθεσίες εκπροσωπούν μόνο τα προσωπικά συμφέροντα των νομοθετών, τα συμφέροντα πολιτικών κομμάτων και ομάδων με οικονομικά συμφέροντα. Η πατρίδα μας βρίσκεται υπό την πίεση των παγκοσμίων ελίτ και οικονομικών ομάδων τα συμφέροντα των οποίων δεν συμβαδίζουν με την λαοκρατία μέσω του συστήματος της εκπροσωπευτικής δημοκρατίας.

Το Σύνταγμά μας και ο Χάρτης ελευθεριών και δικαιωμάτων την παρούσα στιγμή διαστρεβλώθηκαν, ενώ οι συνταγματικοί νόμοι παραβιάζονται από τους ίδιους τους νομοθέτες. Η νομοθετική εξουσία ιδιωτικοποιήθηκε, η εκτελεστική εξουσία πολιτικοποιήθηκε, ενώ η δικαστική εξουσία είναι ελαττωματική, επειδή υφίσταται πίεση εκ μέρους των κυβερνήσεών μας.

Αποτέλεσμα: ατελείωτο έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού, αποβιομηχανοποίηση, ιδιωτικοποίηση της περιουσίας της Δημοκρατίας, κλεμμένοι προϋπολογισμοί, εξάρτηση στον τομέα των τροφίμων και της ενέργειας, ιδιωτικοποίηση των φυσικών πόρων, συντάξεων και υγείας των πολιτών. Η χώρα μας παράνομα διαμελίστηκε και λεηλατίστηκε, οι κάτοικοί της υποδουλώθηκαν, η εθνική υποδομή παραδόθηκε στα χέρια δυτικών ομίλων. Ένα καταστρεπτικό χάος και μια απόγνωση κυριαρχούν στην κοινωνία.

Για το λόγο αυτό, εμείς οι στρατιώτες της Τσεχοσλοβακίας εν αποστρατεία, αναγνωρίζοντας τον στρατιωτικό όρκο μας, δηλώνουμε για την ανάγκη της υπεράσπισης των λαών μας. Κατηγορηματικά απορρίπτουμε τη συμμετοχή στις μονάδες του ΝΑΤΟ στην επίθεση κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας ή άλλων σλαβικών λαών. Επίσης σκοπεύουμε να αντιμετωπίζουμε την περαιτέρω εξουδετέρωση της δημοκρατίας μας, της ελευθερίας μας και της ανεξαρτησίας μας.

Ενωνόμαστε στην κρίσιμη κατάσταση και, εκμεταλλευόμενοι τις αστικές και πολεμικές μας δεξιότητες και εμπειρίες, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε μια δυνατή οργανωμένη αστική πίεση καθ’ όλη την περίοδο του χρόνου, απαραίτητο για τη στήριξη των πατριωτικών μας στόχων. Ορκιστήκαμε στην πίστη στην πατρίδα μας, τις Δημοκρατίες της Τσεχίας και της Σλοβακίας. Εμείς, οι Τσεχοσλοβάκοι στρατιώτες εν αποστρατεία, θα τηρούμε τον όρκο αυτό!»

Ως απάντηση στο μνημόνιο αυτό στις δυτικές κοινωνικές δικτυώσεις άρχισε μια θερμή και έντονη συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας ένα μέρος από τους Ευρωπαίους στήριξαν τους απόστρατους της Τσεχοσλοβακίας, ενώ άλλοι στήριξαν τη θέση του ΝΑΤΟ και αποκάλεσαν τη θέση των αποστράτων «απαράδεκτη» και ακόμα και «σοκαριστική».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications