«Μη στοχοποιείτε αθώους φοιτητές», λένε οι γονείς του Βαγγέλη
«Μη στοχοποιείτε αθώους φοιτητές», λένε οι γονείς του Βαγγέλη

Οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Μήνυμα κατά της βίας στέλνουν οι γονείς του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη λίγα 24ωρα μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν.... στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων με την εισβολή εκατοντάδων διαμαρτυρόμενων.

Οι ίδιοι ζητούν μόνο δικαιοσύνη για τον θάνατο του παιδιού τους και αυτή δεν θα τη βρουν μέσα από εκδηλώσεις βίας και εκφοβισμού του συνόλου των σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής.

«Δεν υιοθετούμε τέτοιες πράξεις.
Ούτε κατευθύνουμε τον κόσμο σε τέτοιες βιαιοπραγίες ούτε και θέλουμε να στοχοποιηθούν οι άνθρωποι που δεν φταίνε», δηλώνει στην εφημερίδα «Έθνος» ο θείος του Βαγγέλη Γιώργος Βιδιαδάκης, μεταφέροντας τις θέσεις των γονιών του άτυχου σπουδαστή, οι οποίοι έχουν καταρρεύσει ψυχολογικά.

«Ζητάμε μόνο δικαιοσύνη! Δεν μπορούμε να στοχοποιούμε και να κατηγορούμε τους 100 σπουδαστές της Σχολής. Είμαστε κατά της βίας. Αυτό δεν θα άρεσε ούτε στον Βαγγέλη.Εμείς αν θέλαμε κάτι τέτοιο, δεν θα αποτρέπαμε ανθρώπους εδώ από την Κρήτη να ανέβουν στα Γιάννενα. Για όνομα της Παναγίας.

Οργή δεν έχουμε μόνο εμείς σαν οικογένεια.Οργή νιώθει όλη η Ελλάδα. Όμως οι ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν εκεί που πρέπει και όχι να ενοχοποιούμε αθώους», τονίζει.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ. μήπως διάβασαν αυτό που γράφαμε;-Άνθρωποι γεμάτοι μίσος και κάκια, ψάχνουν να βγάλουν το μίσος που έχουν, παίζοντας τους φωστήρες! απο πολιτικά θέματα έως αυτό εδώ! ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!, και αν τους πεις και τίποτα το παίζουν άγγελοι! και άνθρωποι την ίδια ώρα που κάνουν τα ίδια σε αυτά που έκαναν στον Γιακουμάκη !! και μάλιστα βρίζουν κάποιον που δεν ειναι 100% σίγουροι , οτι φταίει, βλέπε μια φώτο κάποιου

Η μεγαλη πλάκα ειναι οτι πολλοί απο αυτούς δεν τους νοιάζει αν πεθαίνει ο διπλανός τους!.... άπλα βρήκαν αφορμή να βγάλουν το άχτι τους! ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ! τραγικοί άνθρωποι τραγικός κόσμος!,,, στιγματίζουν άτομα χωρίς να τους ξέρουν! γιατι κάποιος τους το είπε ετσι άπλα!

όλο το κείμενο εδώ-Επικίνδυνο κλίμα στην υπόθεση Γιακουμάκη όταν ο λαός γίνεται τέρας!!! ίδιος με αυτούς που κατηγορούν! - Μήνυμα οργής από την αδελφή του!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications