Βίντεο μυστηριώδης ανθρωποειδές που πετάει στο Περού!δεν είναι  άγγελος ούτε δαίμονας!!!
Βίντεο μυστηριώδης ανθρωποειδές που πετάει στο Περού!

Όσοι έχουν ερευνήσει διεξοδικά τους μύθους και τη λαογραφία διαπιστώνει ότι σε πολλά μέρη του κόσμου,(όχι και τοσο στην Ελλάδα) η παρουσία παράξενων πλασμάτων στους ουρανούς ειναι αρκετές, παράξενες ανθρωποειδές μορφές που κάποτε προκαλούσαν τρόμο πανικό.Οι περισσότεροι μάρτυρες λένε ότι αυτά τα πλάσματα είναι χωρίς φτερά, αλλά το πιο εκπληκτικό είναι ότι μοιάζουν με ανθρώπινες φιγούρες.

Αυτό οδήγησε σε πολλές ερμηνείες, όπου κάποιοι άνθρωποι νόμιζαν ότι ήταν κάποιο είδος ζωντανής οντότητας, ως μάγισσα, ενώ άλλοι ήταν σίγουροι ότι θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος άγνωστων ζώων. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά τα παράξενα πλάσματα δεν ήταν άγγελοι ούτε δαίμονες (όπως οι παραδοσιακές παραστάσεις του ανθρώπου πλάσματα με φτερά), αλλά κάτι άλλο, κάτι πολύ ασυνήθιστο.

Και για να βρούμε καλά τεκμηριωμένες περιπτώσεις πρέπει να πάμε πίσω στο χρόνο, πέρυσι ένα παράξενο αντικείμενο εμφανίστηκε από το πουθενά και χτύπησε σχεδόν ένα Airbus A320(Μυστηριώδης Ιπτάμενο ανθρωποειδές) που ετοιμαζόταν να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ. Αλλά το πιο εκπληκτικό ήταν ότι ο πιλότος και ο πρώτος αξιωματικός είπε ότι ήταν "ανθρωποειδές χωρίς φτερά".

Και όταν αυτό είχε ξεχαστεί, τώρα ένα νέο συμβάν με παράξενο ανθρωποειδές βιντεοσκοπήθηκε πάνω από τον ουρανό της περουβιανής πόλης του Puerto Maldonado.

Το νέο ανθρωποειδές του Περού
Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube στις 15, Μαρτίου του 2015 από τον Δρ Anthony Choy, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός,απο ότι φαίνεται, δείχνει να είναι ένα μυστηριώδη ανθρωποειδές που πετάει μέσα στο θολό ουρανό πάνω από το Puerto Maldonado, του Περού. Όπως εξήγησε ο Δρ Choy, ο οποίος έχει συμβάλει να δοθούν στο κοινό τα μυστικά αρχεία για τα UFO από την περουβιανή κυβέρνηση, το βίντεο βγήκε και στην τηλεόραση απο ένα παραγωγό που ονομάζεται Cesar Rodriguez.

Η ανάλυση έδειξε οτι έχει κεφάλι, χέρια, πόδια και τον κορμό. Και το πιο περίεργο ήταν ότι η παρατήρηση διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά πριν εξαφανιστεί μέσα στα σύννεφα. Για τον Δρ Choy, αυτή η νέα παρατήρηση είναι πολύ παρόμοια με αυτό που συνέβη στο Περού το Νοέμβριο του 2010, ένα φαινόμενο που είναι γνωστό ως το Ιπτάμενο ανθρωποειδές , μια υπόθεση που αν και χρόνια ερευνάς δεν έχει βρεθεί μια λογική εξήγηση.

Αγγελικά όντα;
Δεδομένου ότι η θρησκεία παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της Λατινικής Αμερικής, υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι αυτά τα ανθρωποειδή είναι αγγελικά όντα με μοναδική αποστολή να μεταφέρουν ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι άγγελοι θεωρούνται ως όντα με μυστικιστικές δυνάμεις, συνήθως με φτερά και την ικανότητα να πετούν. Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε ότι θεωρούνται ως αγγελιοφόροι ή πνευματικοί οδηγοί , περισσότερο γνωστοί ως φύλακες άγγελοι .

O μύθος του Mothman οταν αναφέρεται συνήθως θυμίζει ένα τρομακτικό γεγονός που πραγματοποιήθηκε στο Point Pleasant, της Δυτική Βιρτζίνια στις 15 Δεκεμβρίου 1967.

Αυτό δεν ειναι φύλακας άγγελος πάντως ειναι το Mothman! O μύθος του Mothman οταν αναφέρεται συνήθως θυμίζει ένα τρομακτικό γεγονός που πραγματοποιήθηκε στο Point Pleasant, της Δυτική Βιρτζίνια στις 15 Δεκεμβρίου 1967.

Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, θα πρέπει να εξετάσουμε κατά πόσον αυτά τα ανθρωποειδή που εμφανίζονται τα τελευταία χρόνια είχαν παρατηρηθεί από τους προϊστορικούς ανθρώπους, και αυτό απορρίπτει την θεωρία των αγγέλων,αυτές οι θεάσεις θα είναι πολύ πριν συμβεί η ιδέα για θεϊκά όντα.

Ένα ανθρωποειδές σε σχήμα UFO;
Οι ειδικοί συμφωνούν ότι αυτό το νέο βίντεο είναι πραγματικά ενδιαφέρον εφόσον δεν φαίνεται να έχει επεξεργαστεί. Όπως φαίνεται σίγουρα δεν μοιάζει με κανένα γνωστό αεροσκάφος ή drones, ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο ότι η προέλευσή τους είναι εξωγήινη. Σύμφωνα με την The Inquisitr, οι ουρανοί της Νότιας Αμερικής τις τελευταίες δεκαετίες ειναι στο επίκεντρο δραστηριοτήτων UFO. Ένα από το πιο δημοφιλές και ανεξήγητης περίπτωσης εμφάνισης, έγινε στις 19 Ιουλ 1952, όπου ένα UFO σε σχήμα πούρου, εμφανίστηκε πάνω από την ίδια πόλη.

Στην περίπτωση αυτή, ένας μάρτυρας με το όνομα Troncoso, είπε οτι είδε ένα σχήμα σε μορφή σκάφους που πετούσε οριζοντίως και αρκετά πιο χαμηλά απο το ανθρωποειδές,από δεξιά προς τα αριστερά. Το παράξενο αντικείμενο ήταν μέσα σε ένα πυκνό μονοπάτι από πυκνό καπνό, αναθυμιάσεις ή ουσίες. Σύμφωνα με τον Troncoso το αντικείμενο ήταν περίπου εκατό μέτρα σε μήκος. Αλλά ένας άλλος μάρτυρας, ο γεωπόνος Pedro Bardi λέει οτι όταν το UFO εμφανίστηκε απενεργοποίησε το ραδιόφωνο. Υπολόγισε το ύψος του σε 100 μέτρα και ταχύτητα 1.700 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Μήπως το ανθρωποειδές έχει κάποια σχέση με θεάσεις UFO στην περιοχή; Είναι εξωγήινο; Είναι ένα αγγελικό ον; να σημειωθεί οτι και σε άλλες περιπτώσεις παράξενων πλασμάτων έχουν θεάσεις UFO ! οπως του Mothman ΑΠΌΔΟΣΗ ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications