Η σπαρακτική ιστορία της μάνας που ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ με τον 7 μηνών γιο της στη συντριβή του αεροπλάνου
Η σπαρακτική ιστορία της μάνας που ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ με τον 7 μηνών γιο της στη συντριβή του αεροπλάνου

Η 37χρονη Ισπανίδα Μαρίνα Μπαντρές Λόπεζ-Mπέλιο ζούσε μόνιμα στο Μάντσεστερ και ταξίδεψε στην πατρίδα της μαζί με τον μόλις 7 μηνών γιο της, Τζούλιαν, για να παραστεί στην κηδεία του θείου της, Χοσέ Λουίς Λόπεζ-Μπέλιο, ο οποίος πέθανε το προηγούμενο Σάββατο.

Ετσι,πήγε στη γενέτειρά της, την πόλη Jaca, που βρίσκεται στα Πυρηναία Όρη (κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία) και στην οποία ζει ακόμα ο πατέρας της. Ο Πολωνός άντρας της δεν την ακολούθησε σε αυτό της το ταξίδι, αλλά έμεινε πίσω στην αγγλική πόλη και δεν ήταν μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του στο αεροπλάνο που συνετρίβη στις Άλπεις.

Και εκτός του ότι η Μαρίνα ταξίδεψε στην Ισπανία για κηδεία και δεν γύρισε ποτέ στην Αγγλία, υπάρχει και άλλο ένα τραγικό στοιχείο στην ιστορία: επειδή ήθελε να γυρίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα πίσω και δεν βρήκε απευθείας πτήση από τη Βαρκελώνη για να πάει στο Μάντσεστερ, αποφάσισε να ταξιδέψει πρώτα στο Ντίσελντορφ και από κει στη βρετανική πόλη...

«Η Μαρίνα μπήκε σ' αυτό το αεροπλάνο επειδή δεν μπορούσε να βρει απευθείας πτήση για το Μάντσεστερ. Για να κερδίσει χρόνο, θα πήγαινε πρώτα στο Ντίσελντορφ και εκεί θα άλλαζε πτήση για να φτάσει στην Αγγλία», είπε ο εκπρόσωπος του τοπικού συμβουλίου της Jaca.

Η Μαρίνα ήταν κινηματογραφίστρια, όπως άλλωστε και ο άντρας της, Πάβελ. Και οι δύο αποφοίτησαν από το Futureworks Film School του Μάντσεστερ το 2009, και μάλιστα συμμετείχαν πέρυσι στην ταινία «Sophie's Fortune», που βγήκε στις αίθουσες τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο τελευταίος συγγενής που είδε τη Μαρίνα ήταν ο πατέρας της Μανόλο, ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων, ο οποίος την πήγε μέχρι το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης και την αποχαιρέτησε μαζί με τον γιο της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications