Έβαλε αγγελία στο Facebook και πληρώνει 350 λίρες για να την αφήσουν έγκυο
Έβαλε αγγελία στο Facebook και πληρώνει 350 λίρες για να την αφήσουν έγκυο

Με σλόγκαν της αγγελίας που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "Εσύ θα περάσεις καλά και εγώ θα αποκτήσω μωρό", μια γυναίκα από τη Ρουμανία πληρώνει 350 λίρες τον ενδιαφερόμενο που θα απαντήσει σε αυτήν

Μια γυναίκα από τη Ρουμανία δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη για το τι ζητά, αφού δημοσίευσε αγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω της οποίας αναζητά τον άνδρα που θα τη γονιμοποιήσει.

Η Adelina Albu ζητά έναν άνδρα για να τη γονιμοποιήσει επί πληρωμή με αγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνοντας "Εσύ θα περάσεις καλά και εγώ θα αποκτήσω μωρό."

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια, αυτό που την ενδιαφέρει είναι να βρει έναν άνδρα που θα τη γονιμοποιήσει και θα παραιτηθεί από όλα τα δικαιώματά του ως πατέρας του παιδιού. Όλη αυτή η διαδικασία θα προσφέρει στον άνδρα που θα απαντήσει στην αγγελία όχι μόνο ευχαρίστηση αλλά και χρήματα, καθώς η Adelina προθυμοποιείται να δώσει 350 λίρες στον ενδιαφερόμενο.

"Είμαι μια συνειδητοποιημένη γυναίκα, που θέλει να αποκτήσει παιδί" αναφέρει η ίδια, με τα μηνύματα των υποψηφίων βιολογικών πατέρων του παιδιού της να φθάνουν βροχή στον λογαριασμό της.

(Πηγή: Metro)

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πλάκα έχει αλλά 70% των κρατούμενων στις Καναδικές φυλακές μεγάλωσαν χωρίς πατέρα. Δεν τη βλέπω να περνά καλά όταν το μωρό αρχίζει να περπατά...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications