Ελεύθερος χωρίς πρόστιμο ο Παπακωνσταντίνου. Η άνεργη που πούλαγε κουλούρια, έφαγε 5,000 Ευρώ πρόστιμο.
Ελεύθερος χωρίς πρόστιμο ο Παπακωνσταντίνου. Η άνεργη που πούλαγε κουλούρια, έφαγε 5,000 Ευρώ πρόστιμο.

Ενοχος για νόθευση εγγράφου, αθώος για την κατηγορία της απιστίας!!!

Ενοχος για τη νόθευση εγγράφου σε πλημμεληματικό βαθμό και αθώος για την απόπειρα απιστίας κρίθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, με αναστολή. Του αναγνωρίσθηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου​ Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου είναι τελεσίδικη και δεν εφεσιβάλλεται. Για να φτάσει σε αυτή την απόφαση το Ειδικό Δικαστήριο χρειάστηκε να κάνει 10 συνεδριάσεις.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου, η καταδίκη για την πλημμεληματική νόθευση εγγράφου αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία "διέγραψε τα τρία αρχεία, είχε σκοπό να διαφυλάξει την πολιτική του εικόνα", όμως "δεν αποδείχθηκε ζημία σε βάρος του δημοσίου άνω των 150000 ευρώ".

Κατά τη γνώμη 5 μελών από τους 13, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της έδρας, ο κατηγορούμενος έπρεπε να αθωωθεί για τη νόθευση εγγράφου λόγω αμφιβολιών, ενώ 2 εξ αυτών έκριναν πως το usb Παπακωνσταντίνου αποτελεί προϊόν υποκλοπής.

Η μειοψηφία που αποτελείται από τρεις δικαστές, ο κατηγορούμενος "έπρεπε να κηρυχθεί ένοχος όπως αποδίδεται" δηλαδή για κακούργημα, καθώς "από πρόθεση διέγραψε τα ονόματα των συγγενών του για να διαφυλάξει την πολιτική του εικόνα" αποδεχόμενη δε τη βλάβη του ελληνικού Δημοσίου με ζημία άνω των 150.000 ευρώ.

Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, με αναστολή. Του αναγνωρίσθηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου!!!!!!!

Το λέμε άλλη μια φορά! δημοκρατία και δικαιοσύνη υπάρχει μόνο για Έλληνας και την χρυσή αυγή! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! είδε κάνεις να κάνουν τίποτα για λαθρο που πουλάνε παράνομα; η νόμιζαν κάποιοι οτι με το ΣΥΡΙΖΑ θα τους έκλειναν μέσα; μόνο για γελία ειναι! όσοι το πίστεψαν!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications