Συγκλονιστικό βίντεο: Την παρέσυρε τρένο εν ώρα γυρισμάτων
Συγκλονιστικό βίντεο: Την παρέσυρε τρένο εν ώρα γυρισμάτων

Δυστυχώς δεν είναι τρέιλερ μιας ταινίας…

Είναι πραγματικό γεγονός και άκρως σοκαριστικό.
Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνονται οι συντελεστές ενός κινηματογραφικού συνεργείου να τρέχουν πανικόβλητοι καθώς ένα τρένο κατευθυνόταν κατά πάνω τους, με θύμα μία άτυχη γυναίκα μέλος του συνεργείου.Το τραγικό περιστατικό έγινε στις 20 Φεβρουαρίου του 2014 στοιχίζοντας τη ζωή της 27χρονης Σάρα Τζόουνς που εκτελούσε χρέη βοηθού σκηνοθέτη, και που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί εγκαίρως.

Ακόμα έξι μέλη του συνεργείου τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ οι πρωταγωνιστές της ταινίας ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Γουίλιαμ Χάρτ και ο Γουάιτ Ράσελ – γιος της Γκόλντι Χοουν και του Κερτ Ράσελ – απομακρύνθηκαν άμεσα από το σημείο της τραγωδίας.

Την περασμένη Παρασκευή εκδικάστηκε η υπόθεση και με αυτή την αφορμή παρουσιάστηκε το βίντεο με τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν το συμβάν. Το δικαστήριο καταδίκασε τον σκηνοθέτη της ταινίας, Ράνταλ Μίλερ, σε δύο χρόνια φυλάκιση για φόνο εξ αμελείας και του επέβαλε την καταβολή προστίμου ύψους 20,000 δολαρίων.

Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, η αρμόδια σιδηροδρομική εταιρεία δεν είχε δώσει την άδεια για τα γυρίσματα αλλά ο σκηνοθέτης αγνόησε την απόφαση πιστεύοντας ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα περάσει κάποιο τρένο.

Μετά το τραγικό θάνατο της βοηθού σκηνοθέτη τα γυρίσματα σταμάτησαν και η ταινία «Midnight Rider» δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications