Βρετανικό Roswell: η αλήθεια πίσω από την ταινία Rendlesham UFO περιστατικό σε Δάσος video
Βρετανικό Roswell: η αλήθεια πίσω από την ταινία Rendlesham UFO περιστατικό σε Δάσος video

Μήπως ένα εξωγήινο σκάφος ήρθε στην Γη σε ένα δάσος με το όνομα Suffolk κατά τη διάρκεια του χειμώνα του 1980; Ο δημιουργός της νέας ταινίας Rendlesham,έτσι πιστεύει.

"Roswell Βρετανίας", το περιστατικό Rendlesham Forest, το οποίο έλαβε χώρα μερικές νύχτες το Δεκέμβριο του 1980, συνεχίζει να ενθουσιάζει τους λάτρεις των UFO. Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί, δέστε τις ακόλουθες τρεις δηλώσεις για παράδειγμα:

1) "Αυτά δεν ήταν κάποια αόριστα φώτα στον ουρανό τα UFO προσγειώθηκε στην πραγματικότητα." - Nick Pope, Υπουργείο Άμυνας 1985-2006.

2) "Όταν έφτασα στον σημείο, πήγαινε μέσα και έξω στα δέντρα και σε κάποια φάση αιωρείται σταματημένο πριν εξαφανιστεί." - Sgt. Adrian Bustinza, ένας αστυνομικός διοικητής ασφαλείας που διερεύνησε το περιστατικό.

3)«Εντάξει, ψάχναμε ένα πράγμα, είμαστε κατά πάσα πιθανότητα περίπου - 300 μέτρα μακριά. Ήταν σαν ένα μάτι! ... Και το φλας του ήταν τόσο λαμπρό που έκαιγε σχεδόν τα μάτια μας.»- Απόσπασμα από καταγραφή, στις 27η Δεκεμβρίου 1980 από Πολεμική Αεροπορία, αντισυνταγματάρχης Charles Αlt.

Καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια, τα γεγονότα έχουν γίνει όλο και πιο θολά, οι δηλώσεις άλλαξαν. Αλλά αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι, τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Δεκεμβρίου 1980 το αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό (τμήματα της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ είχαν τοποθετηθεί προσωρινά σε βάσεις της RAF στο Woodbridge και Bentwaters) και εντόπισαν περίεργα φώτα πάνω απο το Δάσος με το όνομα Rendlesham.

Ένας από αυτούς τους άνδρες, ο John Burroughs, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενό του και ένα άλλο άτομο, πήγε να ερευνήσει τα μπλε, κόκκινα, πορτοκαλί και λευκά φώτα. Στην κατάθεσή του, που δημοσιεύθηκε το 1981,ο Μπάροουζ, εξηγεί: «Όπως πήγαμε στο δρόμο απο στον δρόμο που οδηγεί μέσα στο δάσος, τα φώτα κινούνταν πίσω και φαίνεται να σταματήσαν πίσω απο δέντρα ... Επίσης, μπορούσες να ακούσεις τα ζώα του αγροκτήματος που είχαν τρομάξει, και υπήρχε πολύ κίνηση στο δάσος. Και οι τρεις μας πήγαμε σε ένα ανοικτό ξέφωτο ... σε ένα φράχτη που χώριζε τα δέντρα από το ανοιχτό ξέφωτο μπορούσαμε να δούμε τα φώτα πάνω από το σπίτι ενός αγρότη. Ανεβήκαμε πάνω από στο φράχτη και αρχίσαμε να περπατάμε προς τα κόκκινα και μπλε φώτα και απλά εξαφανίστηκαν. "

Σε αυτό το σημείο, κλήθηκαν να υποχωρήσουν από έναν ανώτερο μεσώ ασυρμάτου,στην συνέχεια υποστηρίζουν ότι έιχαν δει, συναντήσει κάποιο εξωγήινο "φαινόταν σαν να είχε φωτεινή ενδυμασία και κάποια συσκευή.", υπήρχε κάποιο κενό μνήμης και χρόνου οπως γίνεται συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Γύρω στις 4.30 π.μ., ο Warren επέστρεψε στη βάση του, αλλά ο Bustinza υποστηρίζει ότι είχε δει την αναχώρηση του σκάφους. "Όταν απογειώθηκε ανέβηκε λίγο σε μια γωνία σαράντα πέντε μοιρών, και μέχρι να ανοιγόκλεισμω τα μάτια μου είχε χαθεί ... και ήρθε ένα κρύο ρεύμα αέρα που διήρκεσε περίπου δέκα δευτερόλεπτα.

Εννοείται ότι ο φάκελος με τις μαρτυρίες με το περιστατικό στο Δάσος βρίσκεται στο Υπουργείο Άμυνας. Παρά τους ισχυρισμούς και την συγκάλυψη, η στάση του ΥΕΘΑ έχει μεινει η ίδια που αναφέρει: "Δεν εντοπίστηκαν στοιχεία από οποιαδήποτε απειλή για την άμυνα του Ηνωμένου Βασιλείου, και δεν απαιτούνται περαιτέρω έρευνες. Καμία περαιτέρω πληροφορία δεν έχει έρθει στο φως η οποία μεταβάλλει την άποψή μας για θεάσεις και για φώτα, δεν είχε καμία σημασία για μας. "©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αυτοι δεν ειναι εξωγηινοι αλλα οι Γκριζοι.Ειναι τα υβριδια των Δρακοντιων οπως οι Αλοηγκορ.Τετοιους Γκριζους εχει πολλους η περιοχη η βαση τελοσπαντων 51 και η Ντουλτσε.Οπως και ανθρωπους που εχουν απαγαγει και τους χρησιμοποιουν ως πειραματοζωα πανω στην γεννετικη.Τα ειχε αποκαλυψει ενας που δουλευε στην Ντουλτσε και τον φαγανε μετα.Οι Γκριζοι στις βασεις ειναι σε συγκεκριμενους οροφους.Ειχε πει αλλα δεν θυμαμαι.Αυτοι για τους Δρακοντιους ειναι εντελως τα δουλικα.Δεν ειναι οπως τα Αλοηγκορ Παππας,βασιλιαδες,τραγουδιστες,ηθοποιοι,χολυγουντ κ.τ.λ;Απλα μας τους πλασαρουν οι υποχθονιοι ως εξωγηινους για να μας παραπλανησουν.Τετοιους εχει και η Σεληνη.Και που να δειτε οταν ενθρονισουν τον Αντιχριστο και θα ενεργοποιησουν το μπλου μπημ τι εχει να γινει!Θα βλεπουμε στον ουρανο της Παναγιας τα ματια!Θα τρεχουν οι Ελληνες να υποδεχθουν τους υποτιθεμενους Ανδρομεδιους!Αλλα θα;Την πατησουν ωσαν μαλακες.Της πουτ@ν@ς θα γινεται.Μονο οι ανδρες και οι γυναικες που θα ειναι χαμηλοβλεπουσες θα σωθουν.Ολους θα τους ξεγελασει ο π@υστης.Παιδες;Ραντεβου στα βουνα απο τωρα.Μονο εκει θα υπαρχει σωτηρια.Γιατι θα ειναι.Νο τσιπακι δηλαδη χαραγμα;οκευ!!αλλα σφαξει χασαπης τον επαναστατη!Στις πολεις θα μας βρισκουν στα βουνα και στις σπηλιες λιγο δυσκολο.Εκει δεν θα μαστε και μονοι γιατι θα εχουμε και συμμαχους.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications