Ποιοι  ήταν οι Anunnaki; ο φόβος και τρόμος  των ιστορικών της συμβατικής  ιστορίας;

O Enki έφτιαξε τον άνθρωπο η κάποιες φυλές μεσώ γενετικής,απεικονίζεται να κρατάει στα χεριά του το δεντρό της ζωής, κάτι σαν κουκουνάρι,η ειναι κατι τεχνολογικό που περιεχέι το DNA, η η υπόφυση,επίσης φαίνεται να φοράει κάτι σαν ρόλοι!

Οι Anunnaki είναι μυθολογικά πλάσματα του αρχαίου πολιτισμού της Μεσοποταμίας που είναι γνωστοί ως οι αρχαίοι Σουμέριοι, σύμφωνα με τις αρχαίες γραφές και την κληρονομιά των πρώιμων ανθρώπινων πολιτισμών γνωστά όντα από τον ουρανό παρενέβησαν στην ιστορία, οι Anunnaki, είναι θεοί δημιουργοί του ανθρώπου με βάση τις γραπτά που είχαν αποκρυπτογραφηθεί από Ζεκάρια Σίτσιν 1920-2010.

Ο Ζεκάρια Σίτσιν ήταν αυτός που αποκρυπτογράφησε το περιεχόμενο των γραφών και των Σουμερίακων δισκίων η ταμπλέτες, αν και ευρέως έχει επικριθεί από τους περισσότερους αρχαιολόγους της συμβατικής ιστορίας σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι λένε ότι αυτό είναι μια παρερμηνεία στα γραπτά των Σουμερίων από τον Σίτσιν, λογικό αφού καταστρέφει όλη την δομή της ιστορίας που έχουν για τον κόσμο και τον άνθρωπο.

Οι Anunnaki εδώ και καιρό ειναι ένα απο τα αινίγματα σε θέματα που σχετίζονται με το μυστήριο, το διαδίκτυο είναι πλημμυρισμένο με σελίδες, άρθρα, βίντεο και θεωρίες σχετικά με τους Annunaki.

Έχω ήδη αναφερθεί αρκετές φορές, και δεν χρειάζεται να πω περισσότερες πληροφορίες. Οι Σουμέριοι είχαν μεγάλη γνώση του της γεωργίας και ήταν πρωτοπόροι στην δημιουργία μιας δομής στην κοινωνίας που μας που έφτασε στη σημερινή κοινωνία, αλλά επίσης είχαν μεγάλη γνώση της αστρονομίας και ήδη γνώριζαν όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος,πολύ πριν τους ανακαλύψει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Aν και οι Σουμέριοι περιλαμβάνουν έναν δωδέκατο πλανήτη στο σύστημα μας του οποίου δεν υπάρχει καμία απόδειξη,θα πρέπει να έχει μια περίεργη ελλειπτική τροχιά, είναι ο πλανήτης Nibiru, ένας πλανήτης που είναι πιο κοντά στη Γη κάθε 3.600 χρονιά.

Ο πλανήτης Nibiru, σύμφωνα με την Σουμέριους είναι ο πλανήτης των Annunaki,στο υποτιθέμενο τέλος του κόσμου το 2012, με την άφιξη του πλανήτη Nibiru,δεν συνέβη, ίσως να ήταν ένα τεστ να δουν πως αντιδράει ο κόσμος, διότι αν ήξεραν πραγματικά πότε έρχεται δεν θα το έλεγαν ! οπως και κατι ξέρουν και φτιάχνουν υπόγεια καταφύγια για τους λίγους εκλεκτούς. Η λέξη Annunaki ή Ανουνάκι , διότι κανείς δεν γνωρίζει πώς θα πρέπει να είναι γραμμένη, μια τόσο παλαιά λέξη περισσότερων από 5000 χρόνων που έχει σωθεί στην σύγχρονη εποχή

Σημαίνει εκείνοι που κατέβηκαν από τον ουρανό στη γη! δεν το λέει η ίδια η λέξη ποιοι ήταν; επίσης έκοψαν την ταινία Ανουνάκι(βλέπε σχετικό βίντεο).

Έγινε ένας πόλεμος στον παράγωγο της ταινίας, ετσι ώστε να μην βγει πότε η ταινία,το μόνο που έμειναν ειναι τα treiler της ταινίας, γιατί βασιζόταν πάνω στα γραπτά των Σουμερίων, όποιος δεν αποδέχεται τα γραπτά των Σουμερίων έχει πρόβλημα.Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ασχολήθηκε σοβαρά με τα κείμενα αυτά..
AETOS NEWS

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

OI θρεισκηα μια ειναι στον κοσμο ΙΣ΄΄΄΄΄ΧΡΗΣΤΟς ΟΙ υποληπες ειναι μπουρδες και οι εχθροι πολλυ οταν εχεις αξεια και μην ξεχνατε οτι ζη ο θειος εχω πληροφοριες και οι εμποδιτες να εχουν φουσκομενο πορτοφολι τυχεα δεν το λεω πισω εχει αχλαδα την ουρα καλες γιορτες

Ανώνυμοςείπε...

ΒΡΕ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΕ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΑΣΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΞΕΝΙΑ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications