ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΙΣ... ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!

Για έναν λόγο έρχονται στη γη οι γυναίκες. Για να γεννήσουν. Αυτός είναι ο βασικός προορισμός τους, γι' αυτό η γυναίκα, η αιώνια γυναίκα από άγνωστες δυνάμεις δέχεται την εντολή και το παίρνει σαν καθήκον επιτακτικό να κάνει παιδιά.

Βεβαίως η γυναίκα, η κάθε γυναίκα, η κάθε μάνα αγαπάει περισσότερο και με το δικό της τρόπο το παιδί της, σε σύγκριση με τον πατέρα. Ακόμα και μ@λάκας να γεννηθεί, καθυστερημένο, ηλίθιο να είναι το παιδί, η μάνα θα το αγαπήσει, θα του σταθεί μέχρι το τέλος της ζωής της.(το οτι τους έχουν κάνει μαμουχαλους σημερα άλλο αυτό.)

Μην υπερεκτιμάμε, βέβαια, την μητέρα άνθρωπος. Μειονεκτεί σε αγάπη και φροντίδα και σε αυτοθυσία από άλλες μητέρες του ζωικού βασιλείου. Η γάτα μάνα π.χ., η λεοπάρδαλις μάνα, έτσι αναφέρω δύο είδη, είναι και γαμώ τις μάνες.

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε το παιδί της, αγόρι, κορίτσι, να πιάνει πουλιά στον αέρα; Να έχει μυαλό ξυράφι. Διάβασα την πανεπιστημιακή έρευνα Αμερικανού επιδημιολόγου και έμεινα. Φοβερά πράγματα. Φοβερές μ@λακίες, να λες.

Ο εγκέφαλος του μωρού εξαρτάται από το πόσο λίπος έχουν τα κωλομέρια της μαμάς του και τα μπούτια της. Δεν κάνω πλάκα. Ο καθηγητής του πανεπιστημίου το Πίτσμπουργκ στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ Ουίλ Λάσεκ τα είπε όλα στους κυριακάτικους Times. Το λίπος στους γλουτούς και τους μηρούς της μάνας είναι δεδομένο για να γεννηθούν έξυπνα παιδιά!!!

Όπως, δηλαδή, οι γκαμήλες μαζεύουν λίπος στις καμπούρες τους για να την βγάζουν στις ημέρες πείνας στα ταξίδια της ερήμου, έτσι και το λίπος στα οπίσθια των γυναικών, λέει ο καθηγητής, είναι μια αποθήκη που χρειάζεται ο εγκέφαλος του μωρού να οικοδομηθεί.

Συγκεκριμένα ο προφέσορ, που έγραψε το βιβλίο “Γιατί οι γυναίκες χρειάζονται το λίπος”, υποστηρίζει:

Η μεγάλη περιεκτικότητα σε λίπος δημιουργεί στο βρέφος δυνατό νευρικό σύστημα. Το λίπος στις μπουτάρες και στις κ@λάρες είναι εμπλουτισμένο με DHA, δοκοσαεξανοϊκό οξύ, στοιχείο σημαντικό για τον εγκέφαλο.

Γι' αυτό οι γυναίκες είναι κατασκευασμένες έτσι που να μαζεύουν λίπος στις συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Α..!! εκεί οφείλεται η τόση εξυπνάδα μου??? Μία απορία την είχα η αλήθεια είναι...

Ανώνυμοςείπε...

Πω ρε γ@μωτο η μανα μου λεπτοκωλη ηταν οταν μ'γεννησε.

Ανώνυμοςείπε...

Αλλο ενα ΑΡΘΡΟ λεμε τωρα του Κ...Υ !

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications