Η Σπυροπούλου παραδέχεται τη σχέση της:Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαι καλή στη δουλειά μου!!! τι μας λες!
Η Σπυροπούλου παραδέχεται τη σχέση της:Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαι καλή στη δουλειά μου!!! τι μας λες!

Για πρώτη φορά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά και παραδέχεται τη σχέση της. Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη της στο Hello, η παρουσιάστριααντιδρά στα σχόλια που δέχεται από όλους για τη σχέση αυτή και για το αν παίζει ρόλο στην καριέρα της.

«Ακούγονται πολλά σ@ξιστικά σχόλια. Στον αιώνα που διανύουμε, αυτό το θεωρώ δείγμα έλλειψης παιδείας», λέει η Κωνσταντίνα με αφορμή τα δημοσιεύματα και τα υπονοούμενα που ακούγονται για την προσωπική της ζωή.

«Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεων και των επιλογών του. Κανένας δεν είναι σε θέση να κατακρίνει κανέναν», τονίζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και συνεχίζει «Δε σημαίνει ότι επειδή στην προσωπική μου ζωή έχω κάνει μια επιλογή, αυτό υποδηλώνει ότι δεν είμαι καλή στην δουλειά μου ή το αντίθετο. Πολύς κόσμος συνδυάζει αυτά τα δύο, με αποτέλεσμα να ακούγονται ανακρίβειες, δημιουργώντας ένα κλίμα άνευ ουσίας».

Κλασική περίπτωση κάποιας κάποιου που μιλάει εκ του ασφαλούς! πια δουλειά; μου θυμίζει κατι τύπους που έχουν μπει κάπου με μεσώ και πουλάνε μούρη οτι μπήκαν με την άξια τους!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications