Γυναίκα βρίσκει ένα παράξενο πλάσμα μέσα σε μια κονσέρβα τόνου!!!
Γυναίκα βρίσκει ένα παράξενο πλάσμα μέσα σε μια κονσέρβα τόνου!!!

Ο ωκεανός θεωρείται η ψυχή της Γης, που καλύπτει περισσότερο από το 70 τοις εκατό της επιφάνειας του πλανήτη. Σε όλη την ιστορία, η θάλασσα υπήρξε μία ζωτικής σημασίας πηγή ζωής για την ανθρωπότητα, για το εμπόριο, την ανάπτυξη και έμπνευση. Ωστόσο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της NASA, το 95 τοις εκατό αυτής παραμένει ανεξερεύνητη.

Πιστεύεται ότι η ανεξερεύνητη περιοχή στο βάθος κατοικείται από μυστηριώδη πλάσματα που είναι πέρα από κάθε φαντασία, σκοτεινά πλάσματα που θα μπορούσε κάλλιστα να προέρχονται από άλλους κόσμους. Και τα τελευταία χρόνια έχουμε δει να έχουν εμφανιστεί σε ορισμένες παραλίες του πλανήτη άγνωστα πλάσματα που έχουν εκπλήξει ακόμα και τους πιο σκεπτικιστές, όπως το «θαλάσσιο τέρας» στις ακτές στην Αγγλία, το τραγελαφικό πλάσμα σε μια παραλία στη Νότια Αφρική, Το παράξενο πλάσμα σε μια παραλία στην Αυστραλία, παράξενο πλάσμα τέσσερα μέτρα σε μια παραλία στην Ισπανία.

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα που δείχνουν πώς οι ωκεανοί του πλανήτη μας είναι ένας ξεχωριστός κόσμος και ότι φαίνεται να κατοικείται από πλάσματα εντελώς διαφορετικά από οτιδήποτε ξέρουμε. Είναι ακόμη πιο ασυνήθιστο να βρείτε ένα από αυτά τα πλάσματα στο σπίτι. Και αυτό ακριβώς συνέβη σε μια βρετανίδα μητέρα, ο οποίος μετά το άνοιγμα κονσέρβας τόνου ανακάλυψε ένα παράξενο πλάσμα με διογκωμένα μαύρα μάτια σαν να κοιτάζει.

Το παράξενο πλάσμα στην κονσέρβα τόνου
«Άνοιξα το καπάκι και είδα ένα μωβ πράγμα, ένα είδος εντερικού σάκου ή στο έντερο. "Τότε το πίεσα με ένα πιρούνι και είδα σαν να με κοιτάζει,και ήταν πραγματικά πολύ τρομακτικό. Παράτησα το πιρούνι μου, και φώναξα τη γιαγιά μου να το δει. "

Ετοίμαζε δείπνο την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, για την κόρη της όταν ανακάλυψε το παράξενο πλάσμα μέσα στο κονσέρβα τόνου. Γρήγορα, πήρε φωτογραφίες και της έστειλε στην εταιρεία "Princes" η οποία ζήτησε συγγνώμη και ενημέρωσε ότι θα ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την προέλευσή του.

παράξενο πλάσμα

"Δεν το έδειξα στα παιδιά, καθώς μπορεί να μισήσουν τον τόνο σε όλη τους την ζωή!", "Απλά θέλω να μάθω τι τι ήταν. Δεν θέλω καμία αποζημίωση "
"Τα μάτια του ήταν ένα μικρά κόκκινα και γυαλιστερά μαύρα, και φάνηκε σαν να μας κοιτάζει," δήλωσε η Σούζαν. «Καταφέραμε να βεβαιωθούμε ότι ήταν νεκρό."

Ακόμη και αυτή η μυστηριώδης ανακάλυψη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας, και ο Δρ Hany Elsheikha, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Nottingham, δήλωσε ότι θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος νέο καβούρι.

"Το μόνο που μπορώ να δω στην φωτογραφία είναι ένα σώμα και μάτια. Νομίζω ότι τα πόδια του έχουν κοπεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συσκευασίας, "εξήγησε ο Δρ Elsheikha.
εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης οτι έχουν ήδη ζητήσει συγγνώμη και θα ερευνούν τι συνέβη. «ζητήσαμε να επιστρέψει το προϊόν σε εμάς ώστε να μπορέσουμε να μελετήσουμε αυτό το θέμα στο σύνολό του.»

Το μυστηριώδες πλάσμα που ανακαλύφθηκε στην κονσέρβα τόνου εξέπληξε ακόμα και τους σκεπτικιστές. Μεταξύ των θεωριών που προτείνονται υπάρχει η πιθανότητα ότι το παράξενο πλάσμα να ειναι κάποιο είδος γενετικά τροποποιημένου πλάσματος και ακόμη και το ενδεχόμενο ότι πρόκειται για ένα εξωγήινο.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Λιγη μυθολογια να διαβαζε ο κοσμακης και θα αναγνωριζε αυτα τα 'περιεργα' πλασματα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications