Τελικά ναι δεν ξέρουν τι θέλουν ! Είμαι παντρεμένη, αλλά είχα παράλληλη σχέση με φίλο! ιστορίες  να τραβάς τα μαλλιά σου!
Είμαι παντρεμένη, αλλά είχα παράλληλη σχέση με φίλο.

Χωρίσαμε, νομίζω όμως πως τον αγαπώ.

Eίμαι 30 ετών (βούρλο!) παντρεμένη! και τον τελευταίο χρόνο διατηρούσα σχέση με έναν συνάδελφό μου, παντρεμένος και αυτός μόνο 2 μήνες!. Στην αρχή μπήκα σε αυτή την διαδικασία βλέποντάς το σαν παιχνίδι και ξέροντας ότι το μόνο που θέλουμε και οι δυο είναι το σ@ξ. Είχαμε ένα πάθος μεταξύ μας που δεν γινότανε να μην εκραγεί, αφού το φυλάγαμε για καιρό και μέναμε σε φιλικό επίπεδο.

Ξεκινήσαμε και αυτός μου έδειξε ότι θέλει να επικοινωνεί μαζί μου συνέχεια, χωρίς όμως να μου δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένεια μου. Προσπαθήσαμε 2 φορές να σταματήσουμε μέσα σε αυτόν τον χρόνο αλλά δεν τα κατάφερε κανείς μας, γιατί πάλι γυρνάγαμε..

Τώρα το σταμάτησα εγώ γιατί αισθάνθηκα ότι τον αγάπησα και το θεώρησα δύο φορές λάθος. Το κακό είναι ότι αισθάνομαι το λέω. Έτσι του είπα τον λόγο που θέλω να με βγάλει από την ζωή του του, το ζήτησα λοιπόν και το έκανε.

Περίμενα να προσπαθήσει να με διεκδικήσει, να μου αλλάξει γνώμη αλλά δεν το έκανε. Τον θέλω αλλά δεν θέλω να είμαι και ένα ευχάριστο διάλειμμα στην ζωή του. Ξέρω ότι φάσκω και αντιφάσκω και για αυτό τον λόγο δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ.

Τον σκέφτομαι συνέχεια και νευριάζω με τον εαυτό μου που πέφτω τόσο χαμηλά. Το μόνο που μου είπε είναι ότι και για αυτόν είναι δύσκολο και οτι έχει και αυτός αισθήματα.

τραβάτε με κι ας κλαίω!!
έχεις αισθήματα για αυτόν ε; Τότε χώρισε από τον άντρα σου. Sorry, δεν είδα τίποτα για αυτόν που έχεις παντρευτεί, πέραν του ότι τον παντρεύτηκες. Δεν σε ενδιαφέρει προφανώς και πολύ,αρκεί που πατρευτικες κάποιον ετσι για σε ταΐζει!η απο συμφέρων ! και σίγουρα δεν πρέπει να έχεις και τύψεις που τον κερατώνεις (τι, σου φάνηκε βαριά η λέξη; Έτσι είναι το κέρατο καλή μου, βαρύ!).

Αφού τον ερωτεύτηκες, γύρνα σελίδα στη ζωή σου.Τι τον κοροϊδεύεις τον άντρα σου δηλαδή; Πάρε ένα διαζύγιο και καθάρισε.

Αν πάλι είσαι από αυτές που τα θέλουν όλα δικά τους -και σύζυγο και γκ@μενο- τότε δεν έχεις παρά να επιστρέψεις στις παλιές συνήθειές σου. Απλά να ξέρεις, δεν γίνεται σε αυτή τη ζωή να τα έχεις όλα δικά σου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications