ΠΎΛΗ ΤΩΝ ΘΕΏΝ - ΜΙΑ ΠΎΛΗ ΣΕ ΈΝΑΝ ΆΛΛΟ ΚΌΣΜΟ

Ενδιαφέροντα στοιχεία για την τρέχουσα πύλη, μεταφοράς σε άλλο κόσμο. οι επιστήμονες έκαναν μια ανακάλυψη στη Νότια Αμερική. Έχει βρεθεί ότι είναι πολύ ιερή και ιστορικής αξίας. η μελέτη επιτρέπεται μόνο με ειδική άδεια από την κυβέρνηση του Περού.

Οι ερευνητές ερευνούν την περίφημη Πύλη των Θεών.
Όταν βρέθηκε το 1996 η λεγόμενη "Πύλη των Θεών», η οποία μπορεί να μετατρέψει πλήρως όλες τις θεωρείς στο σύγχρονο κόσμο. Μπορεί να αποδείξουν ότι η ζωή στη γη - είναι μόνο ένα μικρό σωματίδιο της ανθρώπινης ύπαρξης.

Πύλη των Θεών, όπως ονομάζεται απο περουβιανούς γέροντες, βρίσκεται 35 χιλιόμετρα από την πόλη του Puno στο Περού. Στην πραγματικότητα είναι λαξευμένη σε βράχο μια πόρτα τεράστιου μεγέθους, το ύψος της είναι επτά μέτρα και δύο μέτρα σε μήκος. Στο κέντρο της πόρτας -έχει μια στρογγυλή οπή που χρησιμεύει ως κάτι σαν κλειδαρότρυπα.

πριν από την ανακάλυψη συχνά είχαν παρατηρήσει περίεργη δομή βράχων στην περιοχή,έγινε γνωστό ότι το μυστηριώδες μέρος είχε ένα μυστικό. οι ερευνητές βρήκαν πολλούς θαυμάσιους θρύλους,που αναφέρουν την πύλη - είναι η ιδιότητα του πολιτισμού των Ίνκας. Στους αρχαίους χρόνους χρησιμοποιήθηκε από τους πιο σοφούς για να πάνε στους θεούς σε άλλο κόσμο. Και οι ήρωες πραγματικά είχαν φύγει. Πολλοί από αυτοί έιχαν εξαφανιστεί για πάντα, αλλά μερικοί ήρθαν πίσω με μια γνώση που δεν ήταν διαθέσιμη σε θνητούς!.

Οι ερευνητές βρήκαν μια ιστορία ενός ιερέα Arami, πρώην κάτοχος των Κλειδιών των επτά θεών των κοιλάδων. Το κλειδί είναι ένας λαμπρός δίσκος από μέταλλο, που ταιριάζει στην οπή στην πύλη. Κατά την εισβολή των κατακτητών, στην ινδική γη με τρομερή και παράλογη σφαγή, λεηλάτησαν πολλά ιερά κειμήλια.(πολιτισμός Ευρωπαίοι!) οι Arami συγκεντρώθηκαν στο χωριό όλοι οι επιζώντες. Μαζί με αυτόν, πήγαν στην Πύλη, και εξαφανίστηκαν!.

Οι επιστήμονες έχουν βρει αναφορά στην Πύλη των Θεών και στις ιστορίες των αρχαίων Μάγια. Πολύ πιο ενδιαφέροντα αποτελέσματα προέκυψαν κατά τη διάρκεια της σύγχρονης έρευνας. Η μεγαλύτερη συμβολή έγινε από τον Katar Mamani ο επιστήμονας που ανακάλυψε πρώτος την πέτρινη πόρτα.

ο Κατάρ πραγματοποίησε μια σειρά πειραμάτων χρησιμοποιώντας το πιο προηγμένο εξοπλισμό. κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Πύλη των Θεών η θέση της ειναι ανώμαλη ζώνη. Και δεύτερον είναι πραγματικά είσοδος σε άλλους κόσμους!.

Στην έρευνα ο Mamani χρησιμοποίησε συσκευή εντοπισμού ακτινοβολίας για βήτα, άλφα- και γάμμα- Επίσης χρησιμοποίησε κινηματογραφικά και φωτογραφικά, ηλεκτρονικά θερμόμετρα και φωτόμετρα. Μπορούμε να πούμε ότι η έρευνα ήταν ένα ολόκληρο ερευνητικό εργαστήριο. Τα αποτελέσματα ήταν φανταστικά. Σχετικά με «την Πύλη των Θεών» ήταν ένα σύνολο αντικειμένων απόκοσμης προέλευσης.
τα ηλεκτρονικά όργανα κατέγραψαν αυτά τα αντικείμενα, που εμφανίζονται με τη μορφή πύρινων δίσκων μπάλες πλάσματος διαφορετική πυκνότητα και το χρώματος.
O Κατάρ διαπίστωσε ότι τα αντικείμενα αυτά είναι έξω από την πραγματικότητά μας, οι περισσότεροι ...ούτε καν μπορούν να σκεφτούν.

Δημοσιογράφοι από τη Γερμανία κατάφεραν να πάρουν συνέντευξη από το Κατάρ, στην οποία ο επιστήμονας είπε ότι τώρα ήταν πλήρως πεπεισμένος ότι υπάρχουν εντελώς διαφορετικές μορφές της ζωής. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα αποτελέσματα της έρευνας επιτρέπουν να αποκτήσουμε μια εντελώς νέα εικόνα του κόσμου όπου οι άνθρωποι δεν είναι τα αφεντικά.
η ζωή, οι δραστηριότητες μας είναι πλήρως ελεγχόμενη από αυτά τα όντα, συνεχώς παρεμβαίνουν στην ύπαρξή μας, την αλλαγή, τα καθήκοντα που δεν χρειάζεται να ξέρουν ούτε καν υποψιάζονται!.

Εντυπωσιακό το γεγονός ότι όχι μόνο τα όργανα μετρήσεων μπορούν να καθορίσουν τα αντικείμενα κοντά την Πύλη των Θεών. αλλα μπορούσα να τα δω με τα ίδια μου τα μάτια. Σύμφωνα με τον ίδιο, αμέσως
μετά την άφιξη στην μυστηριώδη πέτρα ο αέρας έγινε πιο πυκνός.
άρχισε να εμφανίζεται μπροστά νιφάδες φωτιάς και μπάλες, οι οποίες άρχισαν να κυκλοφορούν και να κτυπούν στα βράχια. Τότε άρχισαν να εμφανίζονται περίεργα υγρά σταγονίδια.

ο επιστήμονας μόλις κατάφερε να περάσει μέσα απο το παχύ αέρα και να αγγίξει αυτές τις σταγόνες, νιώθοντας τις ίδιες σαν ηλεκτρικές εκκενώσεις. Αργότερα, μπροστά στα μάτια του εμφανίστηκαν κρυστάλλινα μπλε αντικείμενα. Στη συνέχεια άρχισαν να παίρνουν σχήμα που κανένας επιστήμονας δεν θα μπορούσε καν να είχε φανταστεί.

Ακόμη πιο ενδιαφέροντα αποτελέσματα των αντικειμένων που εμφανίστηκαν στο σκοτάδι. Κοντά στην "Πύλη των Θεών" ξεκίνησε μια πραγματική γιορτή. ιπτάμενες μπάλες, λάμπουν και αναβοσβήνουν, και ο αέρας συνεχώς είχε το θόρυβο ηλεκτρικών φορτίων...

Σήμερα ο Mamani συνεχίζει να μελετάει "την Πύλη των Θεών". Μαζί με αυτόν μια ομάδα Αμερικανών επιστημόνων. Αλλά δεν δημοσιεύουν τα αποτελέσματα. Φαίνεται να πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη να μάθει την αλήθεια για τον κόσμο...

©AETOS NEWS

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Η λογική λέει το εξής:
Αν οι Ινδιάνοι εκει είχαν τέτοιες γνώσεις θα τους είχαν λιώσει οι άλλοι?
Τώρα ο Μαμάνης ε....ας τα μελετήσει κι άμα βρει τίποτα ας μας το πεί. Να προσέχει μόνο μη μπει στη τρύπα και εξαφανισθεί....
Δεν μας έφτανε ο Τσίπρας...


Φίλος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications