βόμβα: Μου έδιναν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας! μετα θα τους έπιαναν γιαυτά που τους έδωσαν!
 βόμβα: Μου έδιναν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας! μετα θα τους έπιαναν γιαυτά που ους έδωσαν!

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για χρηματισμό βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μετά τις αποκαλύψεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, ότι αποπειράθηκαν να χρηματίσουν βουλευτή του κόμματός του, η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, μιλώντας στην εκπομπή του Blue Sky, αποκάλυψε ότι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας την πλησίασε για να την χρηματίσει.

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν όρια. Ξεκινάνε λέγοντας ότι ξέρουμε πολύ καλά την οικονομική σου κατάσταση και μπορείς να λύσεις το πρόβλημά σου και έχεις παιδιά κλπ.» κατήγγειλε επισημαίνοντας ότι της είπε πως «κάποιοι δίνουν από 2 έως 3 εκατ. ευρώ» προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Επίσης η Σταυρούλα Ξουλίδου αποκάλυψε ότι στέλεχος της ΝΔ της έγραψε σε email ότι ο κ. Μελάς χρηματίστηκε για την εκλογή του Προέδρου.

απαγορευμένα στα τσοντ.... κανάλια που λεγε και ο "ναζι" κασιδιάρης!πάλι καλά που έχουμε δημοκρατία !!! οποίοι δεν ειναι στο σύστημα η τους πληρώνουν για τους καταγγείλουν μετα ! η ειναι ναζι, να τον πάτε στον εισαγγελέα χαχαχ το σύστημα θα κλείσει μέσα στο σύστημα! και ο κασιδιαρης είχε κάμερα αλλα τον έκλεισαν μέσα αντί να έκλεισαν τους προδότες !
ΕΔΩ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications