Mohenjodaro Σόδομα και Γόμορρα  και τελικός πυρηνικός πόλεμος εναντίον των Ατλάντων!! ας λένε περί θεών!
Mohenjodaro Σόδομα και Γόμορρα  και τελικός πυρηνικός πόλεμος εναντίον των Ατλάντων!! ας λένε περί θεών!

Η Mohenjo-Daro βρίσκεται στο Πακιστάν και ήταν ένας τόπος πολιτισμού στην αρχαιότητα στην κοιλάδα της Ινδίας. Αυτή η πόλη ήταν κάποτε χτισμένη σε δύο τεχνητά νησιά που χωρίζονται από ένα βραχίονα την εποχή πλημμυρών, υπήρχε η Άνω Πόλη και κάτω πόλη.

Όταν ο ποταμός ανεβαίνει δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στην κάτω πόλη, αλλα εξακολουθούσε να είναι προσβάσιμη, με πλοία που ήταν αρκετά κατάλληλα. Τριάντα χρόνια ανασκαφών δεν ήταν αρκετά για τους ερευνητές να ερευνήσουν όλα αυτά τα απομεινάρια από πέτρες.

η έκρηξη έλιωσε την άμμο που μετατραπεί σε πράσινο γυαλί

Σύμφωνα με ένα άρθρο στην εφημερίδα New York Herald Tribune 16ης Φεβρουαρίου 1947, η έκθεση της έκρηξης της ατομικής βόμβας στην έρημο του Νέου Μεξικού, περιγράφει οτι η έκρηξη έλιωσε την άμμο που μετατραπεί σε πράσινο γυαλί!

οι αρχαιολόγοι όμως έχουν το βρει ίδιο σε τοποθεσίες που χρονολογούνται χιλιάδες χρόνια στην κοιλάδα του Ευφράτη

Αυτές οι περιοχές περιέχουν ίχνη καταστροφής με λιωμένη άμμο που μετατραπεί σε πράσινο γυαλί

Αυτό αποδεικνύει ότι η Ατλαντίδα η Σουμερία...είχαν πυρηνικά όπλα Σύμφωνα με ένα άρθρο στην Πράβντα στις 17 Ιανουαρίου 1994, οι αρχαιολόγοι Davenport και Vincenti, έχουν ανακαλύψει στο Μοεντζοντάρο, στρώματα αργίλου και λιωμένη άμμο απο υψηλή θερμοκρασία, που μετατράπηκε σε πράσινο γυαλί, παρόμοια με τα ίχνη της πυρηνική έκρηξη στην έρημο της Νεβάδα

Μυστηριώδης πέτρα από την Αίγυπτο «έπεσε» από τον ουρανό! λένε ενώ είναι απόδειξη πυρηνικής έκρηξης! Μια μικρή, μαύρη, υαλώδη πέτρα με την ονομασία «Υπατία» και βρέθηκε στην Αίγυπτο αποτελεί ίσως την απόδειξη ότι ένας κομήτης και όχι αστεροειδής έπεσε κάποτε πάνω στη Γη!!.τρία πουλάκια κάθονται δλδ!οι αποδείξεις υπάρχουν! αλλα οι ηλίθιοι επιστήμονες κάνουν τους χαζούς! η άπλα δεν το έχει σκεφτεί κάνεις ειδικός φυσικά κάποιοι θα το ξέρουν αυτό άπλα κάνουν την πάπια!

για να σας τρελάνω τελείως κύριοι και κυρίες να ξεχάστε αυτά που σας έμαθαν !!
οπού ειναι σημερα έρημος έχουν πέσει πυρηνικά !
το πιο ενοχλητικό στο εν λόγω άρθρο, είναι ότι οι σκελετοί που βρέθηκαν στο Mohenjo-Daro, είχαν επίπεδα ακτινοβολίας 50 φορές υψηλότερα από το κανονικό ...ο Davenport και ο Vincenti δεν είναι αρχαιολόγοι η φυσικοί ... δεν είχαν κανένα λόγο να πουν ψέμματα κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι άγνωστο αλλά σίγουρα ειναι το κρυμμένο μυστικό ... το διαδίκτυο είναι εντελώς ανοιχτό και σας επιτρέπει να γνωρίζετε τα πάντα, ή σχεδόν ...τα πάντα,, αρκεί να ψάχνει κάνεις, οι άλλοι να τρώνε απο την σαπίλα που ταΐζουν μαζί με το φαγητό κάποιοι!ένα μεγάλο μέρος του ίντερνετ , που έχουν πολλούς λογούς να το κάνουν,πρώτοι και καλύτεροι οι πατριάρχες λόγο οτι σε αυτές της τοποθεσίες γεννήθηκαν οι 2 μεγαλύτερες θρησκείες! γέμισε το ίντερνετ ειδικούς που δεν έχουν καμιά σχέση ούτε μυαλό να σκεφτούν άπλα αναπαράγουν! τους διαμορφωτές κοινής γνώμης!

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (μην αντιγράψει κάνεις άσχετος ειδικός! με www)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications