Οι Γερμανοί άρια φυλή vril την κοπάνησε με την βοήθεια εξωγήινων !
 Οι Γερμανοί άρια φυλή vril την κοπάνησε με την βοήθεια εξωγήινων !

Σύμφωνα με τα έγραφα τον Vril, η φυλή ανθρώπων που είχαν έρθει τηλεπαθητικά σε επαφή ήταν από τον έναν από τους δύο πλανήτες που κατοικούνται σε τροχιά γύρω από ένα παλιό αστέρι, που ονομάζεται Aldebaran, 68 έτη φωτός μακριά στον αστερισμό που γνωρίζουμε ως του Ταύρου. Σε ιστορικά κείμενα πάντα απεικονίζεται με κέρατα. Έκαναν την επαφή, επειδή είχαν παρατηρήσει της ανθρώπινη δραστηριότητα για χρονιά ,ειδικά πολέμους όπως και τη συμπεριφορά μας. Αποφάσισαν να δώσουν στην ανθρωπότητα ένα "δώρο" (το κινητήρας Vril) για να εξαλείψει τον ανταγωνισμό για τους πόρους και την ενέργεια - την αιτία των ανθρώπινων συγκρούσεων.

οι άνθρωποι  του Aldebaran

Εκατομμύρια χρόνια πριν, οι άνθρωποι του Aldebaran είχε εξελιχθεί και χρησιμοποιήσει την "ενέργεια Vril" - παρόμοια με την κατανόηση μας της ηλεκτρικής ενέργειας. Είχαν αναπτύξει νοητικές ικανότητες έτσι ώστε ήταν σε θέση να αλληλεπιδράσουν με αυτήν την ενέργεια Vril, χρησιμοποιώντας για δημιουργικό ή καταστροφικό σκοπούς.

Κατά τη διάρκεια της ζωής τους ο ήλιος τους είχε φτάσει στο τέλος και γινόταν ένας Κόκκινος Γίγαντας. Οι περιβαλλοντικές συνθήκες στους πλανήτες άλλαξαν και κάποιοι από τη φυλή τους εκφυλίστηκαν (έχασαν τις νοητικές ικανότητές τους να χρησιμοποιούν την Vril).

Δεδομένου ότι το περιβάλλον του ηλιακού συστήματός τους χειροτέρεψε, η "ελίτ" τον Aldebarans έκανε αγώνα να εκκενωθεί ο πλανήτης τους - να πάνε σε άλλους κατοικημένους κόσμους.Η Γη ήταν ένας από αυτούς.

Αν και είχαν αναφερθεί στον περασμένου αιώνα, πολύ πριν ο Σίτσιν κάνει τους Σουμερίακους θρύλους δημοφιλής, είναι εύκολο να δούμε ότι αυτή η ίδια η ιστορία που περιέχονται στα αρχαία Σουμερίων θρύλους. Όπως την θεωρίας Σίτσιν, ο Aldebaran του σημείωσε τις καταστροφικές συνέπειες ενός "σκοτεινού ήλιου" που εισέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα κάθε 3.600 χρόνια και σημείωσε ότι, μετά από ένα κύκλο, η Γη έγινε ακατοίκητη. Οι Aldebaran υποχώρησαν από την επιφάνεια σε μια υπόγεια "κοιλότητα" που βρίσκεται κάτω από την ήπειρο της Ανταρκτικής, από όπου παρατηρούν και προσπαθώντας να ελέγξουν την ανθρώπινη μοίρα.

πολλά εγκαταλελειμμένα μέγα-λίθινα  κτίρια

αυτό ήταν πολύ παράξενο για να το πιστέψει κανείς, αλλά επεσήμαναν ότι τα πολλά εγκαταλελειμμένα μέγα-λίθινα κτίρια σε τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο ειναι ως απόδειξη της προηγούμενης ζωής τους στην επιφάνεια. Σε κάθε περίπτωση, αυτοί προσέφεραν 100% απόδειξη με τα σχέδια για τη μηχανή Vril. Από τη στιγμή που κατασκευάστηκε και δοκιμάστηκε, ο κόσμος δεν θα ήταν ποτέ η ίδιος.

κατέστει σαφές στους Aldebarans, ότι το «δώρο» είχε χρησιμοποιηθεί απερίσκεπτα. Η παραγωγή των δίσκων και όπλα εξ αποστάσεως "όπλο" δίσκους σε αντίθεση με το αρχικό κίνητρο. Η Vril επισκέφθηκε τους κατοίκους του Aldebaran κάτω από την Ανταρκτική, όπως έχει τεκμηριωθεί, και άρχισε ένα πρόγραμμα για τη κατασκευή ενός υπόγειου νησιού που ονομάζεται Νέα Σουηβία. Κατά τα τελευταία χρόνια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, επισημάνθηκε ότι η SS είχε εφαρμόσει ειδικά προγράμματα αναπαραγωγής - παρόμοιες με αυτές του τον Aldebaran - με απογόνους που προορίζονται για την νέα γη της Ανταρκτικής.

Ενώ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτά τα γεγονότα για τους Aldebaran ήταν πραγματικά ή φανταστικά, η κατασκευή τον Vril που έλαβε τα σχεδία ήταν τόσο ακριβής ώστε να οδηγήσει στην επιτυχή κατασκευή του "Jenseitsflugmaschine", μια ιπτάμενη μηχανή για την άλλη πλευρά!

ιπτάμενη μηχανή για την άλλη πλευρά

Ένας άγνωστος τύπος που θέλει να κρατήσει ανωνυμία για λογούς ασφάλειας, είπε ότι πολλές εμφανίσεις τέτοιου τύπου το αεροσκάφος (δεξιά) είχαν Γερμανούς SS ! σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από Γερμανο μηχανικό του οποίου σήμερα η τύχη είναι άγνωστη.επίσης τα μυστικά που αφορούν σε αυτό το αεροσκάφος τα πήραν οι Αμερικανοί μετα το τέλος του πόλεμου. Είπε ότι αυτό το είδος αεροσκαφών ήταν υπεύθυνο για την κατάρριψη ενός τουλάχιστον Αμερικάνικου B-26 αεροπλάνου.

υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σχετικά με ένα παρόμοιο αντικείμενο και τις αρνήσεις για το αν οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ένα τέτοιο αεροσκάφος.ένα τέτοιο όπλο θα είναι επωφελής στο Βιετνάμ και θα αποτρέψει την περαιτέρω απώλεια της αμερικανικής ζωής που ήταν υψίστης σημασίας για το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών. [Redfern, Ν και Downes, J]

Πού είναι τώρα;
Κατά τη διάρκεια του πολέμου, ειδικά το τελευταίο μέρος, γερμανικά U-boats έκανεν συχνά ταξίδια στο Νότιο Ατλαντικό, τη Νότια Αμερική και την Ανταρκτική.η Γερμανία δημιουργεί επίσης μετεωρολογικές σημαδούρες στα νερά της Ανταρκτικής και μετεωρολογικούς σταθμούς σε νησιά που βρίσκονται μεταξύ Ανταρκτική και την άκρη της Νότιας Αμερικής. Το πρόγραμμα τον SS (Rasse und SeidlungsHauptAmt) ξεκίνησε το 1942 για να αναλάβει το έργο μεταφοράς γυναικών της Άριας φυλής από την Ουκρανία αποκλειστικά για το σκοπό τους σε μια Βάση με αριθμό 211.

(παραθέτω στοιχειά φυσικά τα Αμερικανάκια δεν μπορούσαν να πουν ότι την κοπάνησαν οι Γερμανοί ετσι είπαν ότι τάχα αυτοκτόνησε ο Χίτλερ,έπιασαν αιχμάλωτους επιστήμονες όσους δεν πρόλαβαν να φύγουν και δούλεψαν στην NASA )

  • Τα απόρρητα έγγραφα του FBI που υποστηρίζουν ότι ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε!
  • Δέκα χιλιάδες γυναίκες μεταξύ των ηλικιών 17-24, ξανθιές με καλές αναλογίες, είχαν προσληφθεί για το έργο, μαζί με 2.500 Waffen SS στρατιώτες.
    Ο στόχος αυτού του τεράστιου εγχειρήματος ήταν να δημιουργήσουν μια αποικία στη Βάση 211 κατάλληλη για κατοίκηση και τη συνέχιση της ανάπτυξης της τεχνολογίας Thule-Vril. Πιστεύεται ότι τόσο η Thule και Vril εκκενώθηκαν ότι η τεχνολογία για την Βάση 211 στο τέλος του πολέμου σύμφωνα με SS Γενική Κάμλερ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τα περισσότερα προγράμματα και μυστικά όπλα της Γερμανίας.

    Δύο U-BOAT που βρέθηκαν μετά από τον πόλεμο στην Αργεντινή οπού πιστεύεται ότι έιχαν πραγματοποιήσει μεταφορά υψηλόβαθμων SS στην βάση 211 Και τα δύο σκάφη ήταν άδεια με το πλήρωμα να αρνείται να αποκαλύψει τα φορτία που είχαν και τους προορισμούς τους.

    Αμερικάνικο πρόγραμμα High Jump να ψάξουν τους νάζι που την κοπάνησαν;;

    Το 1947 το Ναυτικό των ΗΠΑ κάτω από την επίβλεψη του ναύαρχου Byrd πρόγραμμα High Jump. αποστολή στην Ανταρκτική συμμετείχαν 4.000 αντρες, και 13 τεράστια πλοία, μεταξύ των οποίων αρκετά μεγάλα αεροπλάνα και ελικόπτερα. Ο στόχος ήταν να χαρτογραφήσουν και να καταχωρήσουν όλες τις ακτές της ηπείρου, όπως τα μεταλλικά στοιχεία και τα άγρια ​​ζώα. Ολόκληρη η αποστολή επρόκειτο να διαρκέσει 6 μήνες.

    Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας μια βάση ιδρύθηκε στο Little America, ένα παραθαλάσσιο κόλπο, και μια πόλη με σκηνές κατασκευάστηκε, όπου θα μπορούσαν να ανεφοδιάζουν αεροσκάφη για την έρευνα. Αρκετές ομάδες των εξερευνητών απεστάλησαν σε διάφορες γωνιές της Ανταρκτικής με φωτογραφικές μηχανές για φωτογραφική αποτύπωση. Όταν το πλήρωμα φωτογράφησης έφτασε στην περιοχή ανάμεσα Νοτιοδυτικά της Ανταρκτικής με αυστραλιανή ήπειρο σοκαρίστηκαν!, εξέπεμψε σήμα ότι η παράκτια περιοχή ήταν ελεύθερη από πάγο και ότι το νερό ήταν 38 βαθμούς!. Συνέχισαν να τραβούν φωτογραφίες και επέστρεψαν αργότερα για την επεξεργασία των εικόνων.

    Η εικόνα είναι άμεσα διαθέσιμη σε όσους χρησιμοποιούν google-earth. Σας προτείνω να εξετάσετε αυτήν τη θέση σε γωνία και όχι κατ 'ευθείαν κάτω. Η είσοδος φαίνεται να είναι περίπου 180 μέτρα πλάτος και 230 μέτρα ύψος. Έξω υπάρχουν κάποιες ευθείες επιφάνειες που φαίνονται τεχνητές.

    Αμέσως μετά την ανακάλυψη της η εκστρατεία σταμάτησε και όλα τα πλοία και το προσωπικό του Ναυτικό επέστρεψε στις ΗΠΑ. Τα αποτελέσματα της αποστολής ειναι κρυφα ακόμα! μετά από 60 χρόνια. Μόνο ο Ναύαρχος Byrd, ο οποίος του πήραν συνέντευξη μια χιλιανή δημοσιογράφος για το ταξίδι του, σχολίασε σχετικά με την ξαφνική επιστροφή στην πατρίδα. Δήλωσε ότι υπήρχε κίνδυνος από αυτή την αποστολή που θέτει μια απειλή για κάθε έθνος στον ελεύθερο κόσμο. Ο ίδιος αρνήθηκε να αναφερθεί λεπτομερώς σε αυτό. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

    Post A Comment:

    2 comments

    Unknownείπε...

    Καλά όλα αυτά που λέτε ρε παιδιά, αλλά μια ερώτηση, γιατί μέσα σε κάθε άρθρο βρίζεις τους πάντες ότι είναι πρόβατα και ότι μόνο εσείς εδώ ξέρετε την αλήθεια και ότι όποιος δεν σας διαβάζει είναι χαζός είναι πρόβατο είναι κοροιδο κ.τ.λ.
    Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η δουλειά σας εδώ αλλά το να βρίζεις όσους δεν σε διαβάζουν δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνο.με φιλικός χαιρετισμούς. Ευχαριστώ.

    Δεν βριζουμε αλλα δεν γινεται να μας την λεει ο καθενας καθε φορα ακουμε ενα σορο απο τον καθενα , βαρεθηκαμε τον καθε βλακα που το παιζει ειδικος , και οταν τους βαζεις αποδειξεις βρίσκουν κατι αλλο να πουν! για να μην πουμε τον πολεμο που κανουν και αναφορες στο facebook

    Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications