Homo Capensis: Η δολιχοκέφαλη φυλή που ελέγχει τον κόσμο?   (video)
Homo Capensis: Η δολιχοκέφαλη φυλή που ελέγχει τον κόσμο; Αποκάλυψη της Karen Hyuds (video)

Η δήλωση του πρώην σύμβουλου της Παγκόσμιας Τράπεζας Karen Hyuds, στο περιοδικό Μελλοντικές Τάσεις Money, έχει συγκλονίσει όλους τους ενδιαφερομενους. Ισχυρίζεται ότι στον κόσμο υπάρχουν πλάσματα (υπεράνθρωπη φυλή) που παρεμβαίνουν στην παγκόσμια οικονομία. Σύμφωνα με τον Karen Hyuds, στον πλανήτη μας, υπάρχει μια «δεύτερη ανθρωποειδή μορφή." Δεν είναι εξωγήινοι, αλλά δεν ειναι και «homo sapiens οπως εμεις δηλ.». Το DNA αυτων ειναι διαφορετικό από το DNA μας .

Μπορούν να παραχθούν υβρίδια των δύο φυλών, αλλά αυτα ειναι στείρα.Ο Hyuds ονομάζει αυτη την "φυλή" Homo Capensis και βρίσκεται σε όλο τον κόσμο. Ηταν πριν από την Εποχή των Παγετώνων, και εχουν ένα πολύ ανεπτυγμένο πολιτισμό. Όσοι σώθηκαν απο τον κατακλυσμό ,κρύφτηκαν απο τους ανθρώπους για ανεξήγητο λογο. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, όταν η ανθρώπινη φυλή έχει φτάσει σε ένα αποδεκτό επίπεδο της ανάπτυξης, οι Homo Capensis ήρθαν σε επαφή με μας . Ωστόσο, ήρθαν σε επαφή με ηγεσίες κρατών και αρκετά από αυτά τα πλάσματα κατέφυγαν στο Βατικανό.

Μήπως γι' αυτό οι πάπες φορούν αυτές τις μήτρες που προσομοιάζουν τους δολιχοκέφαλους;

Αυτή η φυλή δεν είναι εξωγήινη έχει γεννηθεί εδώ στη γη, πολλούς αιώνες πριν από την ανθρώπινη φυλή. Έχουν μεγάλο επίμηκες κρανίο και φωτεινό μπλε μάτια.. Στην αρχαιότητα και στο Μεσαίωνα οι άνθρωποι συχνά τους πέρασαν για θεούς ή δαίμονες.Σχεδόν ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας έγινε συμφωνία τους Homo Capensis. Αυτοι χειραγωγεισαν τα μυαλά των ανθρώπων, με τη βοήθεια του νομισματικού συστήματος, την πολιτική και τη θρησκεία. Έγιναν οι εμπνευστές των θρησκευτικών πολέμων, τις στρατιωτικές συγκρούσεις και τις οικονομικές κρίσεις.Οι ηγέτες όλων των μεγάλων κρατών, ολόκληρη η πολιτική και οικονομική ελίτ γνωρίζουν καλά την ύπαρξη των Homo Capensis και συνεργάζονται με αυτούς.

Αυτή η φυλή δεν 
είναι εξωγήινη

Πριν από ένα χρόνο περίπου, πραγματοποιήθηκε μια τηλεδιάσκεψη στην Ουάσιγκτον, με την Ισραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων American, και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Διπλά όμως στον Ομπάμα ηταν ένας άνθρωπος με ασυνήθιστη εμφάνιση. Είχε φαλακρό κεφάλι με περίεργο σχήμα. Το πρόσωπο του έμοιαζε με μια μάσκα, και υποδοχές των ματιών ηταν πάρα πολύ βαθιά μέσα. Ηταν πολύ διαφορετικό το άτομο αυτο, από τα άλλα άτομα που βρίσκονταν στο δωμάτιο με τον Ομπαμα .

Ο συνωμοσιολόγος Scott Waring πιστεύει ότι αυτό το πρόσωπο (ή μη-άνθρωπος) μπορεί να είναι αλλοδαπός ,της μυστικής κυβέρνησης που ελέγχει τον Ομπάμα. Ίσως όμως να ήταν ένας από τους Homo Capensis που αναφέρει ο πρώην σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας ,ο Karen Hyuds.

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Και ο Περικλής δολιχοκέφαλος ηταν, επίσης ηταν απο τους εξυπνότερους εκμεταλευτές του δημόσιου ταμείου γιατι ενω τσίμπαγε διάφορα ποσά απο το ταμείο του δήμου για ίδιον όφελος φρόντιζε να κάνει και μεγάλα έργα που διατηρούνται μέχρι σήμερα, μέχρι που ναγκάστηκε να ξεκινήσει τον πόλεμο με την Σπάρτη για να καλήψει τα ελλήματα.

Ανώνυμοςείπε...

ρε τον περικλέτο μεγάλη μάρκα ηταν δεν μας τάπαν αυτά στο σχολείο μπας και μας κρύβουν κιάλλα;

Ανώνυμοςείπε...

Τι παραμύθια μας ταΐζουν.... Απογοήτευση...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications