Σήμερα η θρησκεία ελέγχει τα μυαλά και περιορίζει τη σκέψη κάθε θρησκεία είναι μέρος αυτής της συνωμοσίας.
θρησκεία ελέγχει τα μυαλά

Η επιβολή περιορισμένης άποψης για την ζωή έχει δημιουργήσει ψυχική φυλακή για κυριολεκτικά δισεκατομμύρια ανθρώπους για πάνω από 2.000 χρόνια. Όλες οι μεγάλες παγκόσμιες θρησκείες, Ινδουισμός, Χριστιανισμός, Ιουδαϊσμός και το Ισλάμ, ήρθαν ακριβώς από την ίδια περιοχή!! της Μέσης Ανατολή από την οποία η φυλή των εβραιων και ο σταυρός ερπετών εμφανίστηκαν μετά τον κατακλυσμό, ίσως και πριν από 7.000 χρόνια.

Αυτές οι θρησκείες έχουν σχεδιαστεί για να φυλακίσουν το μυαλό και τα συναισθήματα τυλιγμένα με το φόβο και την ενοχή. με βάση του σωτήρα θεού όπως ο Ιησούς ή ο Μωάμεθ, και μόνο με την πίστη σε αυτούς τους "Θεούς" θα σωθούν . Αυτό ακριβώς έλεγαν οι ιερείς των Βαβυλωνίων , όταν το σύστημα ελέγχου με την θρησκεία διαμορφώνεται στη Βαβυλώνα.

Εκείνοι που αρνούνται να πιστέψουν σε αυτή την δογματική ανοησία είναι καταδικασμένοι να ανατροφοδοτήσουν τις φωτιές της κόλασης για όλη την αιωνιότητα. Παραδόξως, δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων έχουν πιστέψει σε αυτή την εξαπάτηση για χιλιάδες χρόνια, και συνεχίζουν να το κάνουν. Αυτό είναι καλό, αν θέλουν να σώσουν το μυαλό τους και τις ζωές τους, αλλά πολλοί επιμένουν ότι όλοι οι άλλοι πρέπει να κάνουν το ίδιο και αυτό δεν είναι σωστό.

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μέρος του κόσμου που κυριαρχείται από τον Χριστιανισμό τον Ιουδαϊσμό, ισλάμ, οι συμβολικές ιστορίες έχουν γίνει κυριολεκτικά αλήθειες, αυτές τις ιστορίες δημιούργησαν ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία χειραγώγησης , έλεγχος μαζών, μυαλού, που εφευρέθηκε μέχρι σήμερα.

Για να καταλάβει κάνεις το αληθινό υπόβαθρο των θρησκειών, πρέπει να δει τη βάση όλης της αρχαίας θρησκείας από τους Φοίνικες, Βαβυλώνιους και πέρα από την χρονολόγηση. είχαν θεό τον Ήλιο, επειδή κατάλαβαν την αληθινή δύναμη ως μια καταπληκτική γεννήτρια ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που επηρεάζει τη ζωή και τη συμπεριφορά μας κάθε δευτερόλεπτο της κάθε ημέρας.

Ο ήλιος περιέχει το 99% της μάζας του ηλιακού συστήματος. Ο Ήλιος είναι το ηλιακό σύστημα και όταν αλλάζει, αλλάζουμε. Η κατανόηση αυτών των κύκλων του Ήλιου, καθώς και τη φύση των ενεργειακών σχεδίων αλλάζει, οι άνθρωποι θα αντιδράσουν σε διάφορες εκδηλώσεις σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Όπως και με τα κείμενα που αποτελούν τη βάση της θρησκείας, υπάρχουν δύο επίπεδα γνώσης σε λατρείες του αρχαίου κόσμου, η ιεραρχία επικεντρώθηκε στον Ήλιο, επειδή ήξεραν την επίδρασή της σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ενώ οι μάζες λάτρευαν το ήλιο διότι η ζέστη και το φως του είχε προφανή ρόλο στο να εξασφαλίσει πλούσια σοδειά.

Ομοίως, η Αγία Γραφή με διαφορετικό τρόπο σε χριστιανούς ή Εβραίους πιστούς. Η κίνηση θα αναγνωρίσει το συμβολισμό, την αριθμολογία και τα απόκρυφα κωδικούς, ενώ ο πιστός παίρνει κυριολεκτικά το κείμενο. Έτσι, το ίδιο κείμενο λειτουργεί ως μέσο μετάδοσης του μυημένου και να κάνουν μια θρησκευτική φυλακή για τις μάζες που δεν έχουν ακόμα καταλάβει. την μεγάλη απάτη. Στον αρχαίο κόσμο χρησιμοποίησαν ένα συγκεκριμένο σύμβολο για το ταξίδι του ήλιου στη διάρκεια του έτους.

Όπως θα δούμε, αυτό εξακολουθεί να είναι ένα θεμελιώδες σύμβολο που χρησιμοποιείται από την Βαβυλωνιακή Αδελφότητα. Ο κύκλο του ζωδιακού κύκλου (Ελληνικά κύκλος των ζώων) και με ένα σταυρό για να σηματοδοτήσει τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Στο κέντρο του σταυρού, ο Ήλιος Πολλές από τις θεότητες οι προ-χριστιανικοί είπαν ότι γεννήθηκαν στις 25 Δεκεμβρίου, λόγω αυτού του συμβολισμού. Ηλικίας 21-22 Δεκεμβρίου έχουμε το χειμερινό ηλιοστάσιο, όταν, στο βόρειο ημισφαίριο, ο ήλιος βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο της δύναμής του στον ετήσιο κύκλο. Ο ήλιος είχε «πεθάνει» συμβολικά, . Έως τις 25 Δεκεμβρίου, ο ήλιος είχε αρχίσει το συμβολικό ταξίδι του στο καλοκαίρι και στο απόγειο της δύναμής του. Οι αρχαίοι, ως εκ τούτου, έλεγαν ότι ο Ήλιος «γεννήθηκε» στις 25 Δεκεμβρίου.τα Χριστούγεννα είναι απλά μια ειδωλολατρική γιορτή με ένα νέο όνομα, όπως άλλωστε είναι όλες οι χριστιανικές γιορτές.

Το Πάσχα είναι μια ειδωλολατρική γιορτή . Περίπου 25 Μαρτίου, η παλαιά σταθερή ημερομηνία για το Πάσχα, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού το κριάρι ή αρνί. Σε αυτό το διάστημα οι πρόγονοί μας θυσιάσουν αρνιά, επειδή πίστευαν ότι αυτό θα κατευνάσει τους θεούς,

συγκεκριμένα τον θεό Ήλιο, και να εξασφαλίσει άφθονες καλλιέργειες. Με άλλα λόγια, πίστευαν ότι το αίμα του αρνιού θα σήμαινε ότι οι αμαρτίες τους θα συγχωρεθούν. Στην αρχαία Βαβυλώνα, Ταμούζ, ο γιος της βασίλισσας Σεμίραμις, είχε σταυρωθεί με ένα αρνί στα πόδια, και να τον τοποθετούν σε μια σπηλιά. Όταν πήραν τον βράχο από την είσοδο του σπηλαίου τρεις ημέρες αργότερα, το σώμα του είχε εξαφανιστεί. Παράδειγμα προς μίμηση και από τον χριστιανισμό, με το θάνατο και την ανάσταση του Ιησού Χριστού.

Οι αρχαίοι συμβόλιζαν τον Ήλιο, ένα μωρό, τον Δεκέμβριο, νέο το Πάσχα, ένα ανθεκτικό και εξαιρετικά ισχυρό άνδρα το καλοκαίρι, μεσήλικας άνδρας που έχασε τη δύναμή του το φθινόπωρο, και έναν ηλικιωμένο άντρα, πριν το χειμερινό ηλιοστάσιο. Η σύγχρονη αναπαράσταση συμβολίζεται από τον Ήλιο, με χρυσαφένια μαλλιά (ακτίνες του ήλιου) που έγιναν μικρότερες, καθώς έχασαν την δύναμη του στους φθινοπωρινούς μήνες. ίδιες ιστορίες της Παλαιάς Διαθήκης του Σαμψών. ήταν απίστευτα ισχυρος και είχε μακριά μαλλιά, αλλά έχασε τη δύναμή του, όταν τα μαλλιά του κόπηκαν.

Τα προβλήματα άρχισαν όταν μπήκε στο σπίτι της Delilah - αστρολογικό σπίτι της Παρθένου, της Θεοτόκου, μέσα από το οποίο ο Ήλιος περνάει καθώς πλησιάζει το φθινόπωρο. ο Σαμψών ωθεί τους δύο πυλώνες, που είναι κλασικοί συμβολισμοί της Αδελφότητας που πηγαίνει πολυ πίσω στην αρχαία Αίγυπτο και εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται από Ελευθεροτέκτονες σήμερα.

Samson είναι Sam Sun - μια συμβολική ιστορία του ετήσιου κύκλου του Ήλιου Δεν υπήρχε τέτοιο πρόσωπο. Στα εβραϊκά,ο Σαμψών σημαίνει καταλαβαίνω, ο Θεός του Ήλιου ☀ Για τον Ορθόδοξο Χριστιανό, ο Ιησούς είναι ο μονογενής Υιός του Θεού, ο οποίος πέθανε για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες μας. Αλλά είναι ακριβώς οι ίδιες ιστορίες από ιστορικούς "θεούς" στον αρχαίο κόσμο.

Πολύ πριν καν ακούσει κάνεις το όνομα «Ιησούς». Στην πραγματικότητα, γνωρίζουμε ότι το όνομά του δεν ήταν Ιησούς, διότι αυτό ήταν μια ελληνική μετάφραση του ονόματος από Εβραϊκά είναι ΓΙΑΧΟΥΣΟΥΑ – εβραϊκό,το πραγματικό όνομα του Ιησού, του Υιού του Θεού. Έτσι Τον ονόμασαν στο σπίτι στη Ναζαρέτ και στο Ισραήλ με την εντολή του ΘΕΟΥ. Το όνομα αυτό σημαίνει: ΓΙΑΧ σώζει, δηλαδή ο Θεός Πατέρας σώζει.

Ο όρος ο γιος του Θεού φαίνεται να προέρχονται από τουλάχιστον ήδη από τις Άρια Gothic βασιλιάδες sansao της Κιλικίας, που πήρε τον τίτλο Υιός του Θεού Ήλιου , μια παράδοση που εγκρίθηκε από το Φαραώ της Αιγύπτου. Για πολλούς στη Νέα Εποχή, ο Ιησούς είναι κάποια πνευματική ιεραρχία που ενσαρκωθεί στην Γης "Χριστός".

Για άλλους ένας εξωγήινος σε μια αποστολή. άλλοι ισχυρίζονται ότι είναι ο βασιλιάς των «Εβραίων» από την γενεαλογία του βασιλιά Δαβίδ. Αλλά ο Ιησούς υπήρχε πραγματικά; Μήπως υπήρχε ο Μωυσής, Σολομών και ο βασιλιάς Δαβίδ; Η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι. Δεν υπάρχει κανένα αξιόπιστο στοιχείο για την ύπαρξη οποιουδήποτε από αυτούς εκτός από τα βιβλικά κείμενα και σίγουρα δεν είναι αξιόπιστα. Έτσι, από πού ήρθαν;

Σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη. Στο 721 π.Χ., φαίνεται ότι στο Ισραήλ εισβάλουν Ασσύριοι και Ισραηλίτες . Ωστόσο, οι φυλές είναι γνώστες από την επίσημη ιστορία όπως ο Ιούδας και ο Βενιαμίν επέζησαν για πάνω από εκατό χρόνια μετά από αυτό, πριν κατακτήθηκαν από τους Βαβυλώνιους το 586 π.Χ. περίπου.

Ήταν στη Βαβυλώνα, την αρχαία πρωτεύουσα του ιερατείου οι εβραϊκοί ιερείς οι Λευίτες, άρχισαν να δημιουργούν μια ιστορία που κατασκεύασαν για να κρύψουν την αλήθεια, για το τι πραγματικά συνέβη. η Αδελφότητα ήταν υπεύθυνη για την καταστροφή της αρχαίας γνώσης και βιβλιοθήκες σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια και μετά στη Βαβυλώνα, με τον πλούτο της γνώσης που κληρονόμησε και ιστορίες από τη Σουμερία, οι Λευίτες αναμιγνύουν την αλήθεια, συχνά ως συμβολική αλήθεια, με φαντασιώσεις και αυτό το κατασκεύασμα έγινε το θεμέλιο της Παλαιάς Διαθήκης.

Γένεση, Έξοδος, Λευιτικό και Αριθμοί, που μαζί κάνουν το Τορά "Εβραϊκό" ήταν όλα γραμμένα από τους Λευίτες ή υπό την εποπτεία τους, κατά τη διάρκεια ή μετά την περίοδο τους στη Βαβυλώνα. Αυτή η ομάδα των οπαδών που θυσιάζουν και πίνουν ανθρώπινο αίμα και οι μαύροι μάγοι, συνέταξαν το νόμο για το Εβραϊκό λαό, αυτή έπρεπε να ακολουθήσουν. Όπως και πολλοί Χριστιανοί Υποστηρικτές αναφέρουν αυτά τα πράγματα ως το λόγο του Θεού! Δεν είναι ο λόγος του Θεού είναι η λέξη από τους Λευίτες, υπό τη διεύθυνση της πλήρως υβριδικής ερπετό φυλής και το αίμα της Αδελφότητας της Βαβυλώνας . Οι Σουμέριοι αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Γένεση ήταν μια επεξεργασία και συμπυκνωμένη εκδοχή των Σουμερίακων αρχείων.

Η ιστορία των Σουμερίων ο Κήπος της Εδέμ ήταν η βιβλική Εδέμ από τους Λευίτες. Θυμηθείτε την ιστορία του Αιγύπτιου "Μωυσή" που βρέθηκαν στα βούρλα από την αιγυπτιακή πριγκίπισσα; Η ίδια ιστορία ειπώθηκε από τους Σουμέριους, Βαβυλώνιους σχετικά με τον Σαργών τον Πρεσβύτερο.

Η ιστορία του Μωυσή είναι φανταστική, όπως η "αιχμαλωσία" ,η έξοδος, τουλάχιστον με τον τρόπο που περιγράφεται, καθώς επίσης και η δημιουργία των 12 φυλών μέσω του Ιακώβ. Αυτά τα κείμενα γράφτηκαν από τους Λευίτες, οι αρχηγοί που διάβαζαν ερπετό-Βαβυλωνιακά μυστήρια.

Οι ιστορίες τους είναι συμβολικές και κωδικοποιούνται για τους μυημένους να μην καταλάβουν οι μάζες . Σύμφωνα με τους Λευίτες, ο Μωυσής έλαβε νόμους και εντολές του Θεού , στην κορυφή ενός βουνού. Ξανά και ξανά βλέπουμε το σύμβολο των βουνών. Ένας λόγος για αυτό είναι ότι η κορυφή ενός βουνού είναι πιο κοντά στο σύμβολο του Θεού, Mount Zion η Sun Mountain , Ο ήλιος να ανατέλλει πάνω από τα ανατολικά βουνά, είναι ένα πολύ σημαντικό σύμβολο της Αδελφότητας σήμερα.

Η ιστορία των Ισραηλιτών και των Εβραίων είναι σε μεγάλο βαθμό μια φαντασίωση, το πέπλο πίσω από το οποίο η αλήθεια έχει κρυφτεί. Για χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιούν κατά τον πιο ανελέητο και τραγελαφικό τρόπο, την ιεραρχία τους, για να προωθήσουν ένα πρόγραμμα στο εβραϊκό λαό . Δεν υπάρχει μεγαλύτερο παράδειγμα αυτής της χειραγώγησης.

Η ιστορία της Εξόδου είναι ένα προπέτασμα καπνού για να κρύψει το γεγονός ότι η γνώση "στους Εβραίους" είχε κλαπεί από αιγυπτιακά σχολεία μυστηρίου αφού είχαν διεισδύσει από την Βαβυλωνιακή Αδελφότητα. Οι Αιγύπτιοι θεωρούσαν την αποκάλυψη του "Ιεχωβά" μια ληστεία που διαπράξαν κατά των ιερών επιστημών.Η Μαύρη μαγεία υπαγόρευσε την κρατική θρησκεία στην Αίγυπτο, και οι πνευματικές δραστηριότητες των ανθρώπων είχαν παραλύσει, από το δόγμα της υπακοής.
  Η Αγία Γραφή είναι ο Λόγος του Θεού; απόδοση:©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(Αναδημοσίευση)

Post A Comment:

5 comments

Ανώνυμοςείπε...

Διάβασα σχολαστικά όλο το κείμενο και θέλω να σημειώσω ότι εμπεριέχει μπερδεμένες
ανακρίβειες, ιδεολογικά πιστεύω και δεν έχει κανένα επιχείρημα σχετικά με την μή αληθινή
ύπαρξη του Χριστού και του Χριστιανισμού. !
Ο Χριστός ήρθε στη γη σε μια συγκεκριμένη χρονικά εποχή, δίδαξε παρουσία πολλών ανθρώπων, μαρτύρησε και θανατώθηκε παρουσία της άρχουσας τάξης της εποχής, της
Ρωμαικής διοίκησης της περιοχής του Ισραήλ, αναστήθηκε και όλα τα γνωστά που αγαγράφωνται αναλυτικά στα Ευαγγέλια. Αν$ τα Ευαγγέλια ΔΕΝ είναι αληθινά, τότε γιατί να είναι
ολες οι υπόλοιπες ιστορικές πηγές και πληροφορίες της ίδιας εποχής ή και πολύ παλαιοτέρων ; !!!...Τότε καταρέουν κοσμοθεωρείες, αν εισέλθουμε στον κυκεώνα της αμφισβήτησης..! Επιχειρήματα ιδεολογικά, δεν μπορούν να θεωρηθούν και να αντέξουν ώς
αποδεικτικά στοιχεία !. Πάμπολλες επιστημονικές έρευνες εχουν αποδέιξει ατράνταχτα για την
αληθότητα των Ευαγγελίων. Ουδής επιστήμονας το έχει διαψέυσει με ΣΤΟΙΧΕΙΑ...κι οχι με ιδεοληψιες !. Μην βάζετε στο ίδιο μέτρο σύγκρισης τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ με ολες τις υπόλοιπες
θρησκείες, κατασκεύασματα των ανθρωπίνων ματαιοδοξιών ή φιλοδοξιών.! Ο Χριστιανισμός είναι ΖΩΝΤΑΝΗ θρησκεία σε διαρκή-μόνιμη χρονικά ανα τους 20 αιώνες ύπαρξης του αποκάλυψη. Ποιά άλλη "θρησκεία" κάνει θαύματα ; !...Ποιά άλλη θρησκεία θεραπέυει ανίατες
καταστάσεις, επιστημονικά αποδεδειγμένες ; !.Ποιά άλλη θρησκεία διδάσκει την πνευματική άνοδο του ανθρώπου και την πειθαρχία των επιζήμιων παθών ; !...Αν θέλετε να λασπολογήσετε των Χριαστιανισμό, ερευνήσετ βαθυά, κι αν βρείτε στοιχεία, τότε κάντε το !
Επιφανειακή θρησκειολογική ανάγνωση και χαρμάνιασμα , δεν είναι επιχειρήματα, αλλά
μια ανόητη και αβάσιμη προσπάθεια λασπολόγησης !. Ξέρετε κάτι απλό...Πάρτε 2 μπουκαλάκια νερό ιδίας ηλικίας και ποιότητος..το 1 πηγεντε το σέ ένα ιερέα του Χριστιανισμού να το ευλογήσει ( να το αγιάσει ) να γίνει αγίασμός, και το άλλο αφήστε το ώς έχει ή πηγέντε το σε οποιονδήποτε "ιερέα" άλλης θρησκείας ανα την γη, να το αγιάσει ανάλογα...δίχως όμως να ρίξει τίποτε απολύτος μέσα στο νερό.!!!..σημαδέψτε τα 2 μπουκαλάκια, και βάλτε τα σε ενα σκιερό μέρος του σπιτιού σας. Αφήστε τα 5 χρόνια...και ύστερα πηγαίνετε και ανοίξτε τα και πιείτε και απο τα 2...Ο αγιασμός θα είναι αναλείωτο το νεράκι..Το άλλο μπουκαλάκι θα βρωμάει..Υστερα ερευνήστε και προσπαθήστε να δώσετε επιστημονική εξήγηση στο γεγονός..
Αν δεν βρείτε την εξήγηση, τότε ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ και την ύπαρξη του Θεου και της Θείας χάρης που ενεργεί παντού και πάντα ( όπου την επικαλούμεθα ) και προσφέρει τα ΘΕΤΙΚΑ Της ωφέλη στούς ανθρώπους.! Ο Χριστιανισμός δεν ελέγχει τα μυαλά ούτε περιορίζει τήν σκέψη, ίσα ίσα που ανυψώνει το πνέυμα της διάνοιας και μεγαλουργέι η σκέψη..Το μόνο που βοηθά στο να ελεχτεί, είναι τα περιττά κια καταστροφικά πάθη.! Η αποκάλυψη του Ιωάννη δεν είναι ενα αρρωστημένο κείμενο, ύμνος στην παράνοια την καταστροφολογία και την αιμοδηψία...ειναι ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...λέει μόνο αλήθειες..πολλές απο τις οποίες έχουν ηδη συμβεί και εκπληρώνωνται στις μέρες μας...Οσοι δεν τις αντιλαμβάνονται ή δεν ΄θέλουν να τις αποδεχτούν δεν τους φτάιει η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, αλλά η δική τους αδυναμία αντίληψης ή μανία διαστρέυλωσης των γεγονότων.!
Οταν γράφετε κατι πρός δημόσια ανάγνωση, να έχετε και το θάρρος να δέχεστε και την δημόσια
γνώμη των άλλων και την αντιγνωμία. Ο Χριστιανισμός είναι η μόνη αληθινή θρησκεία διότι ειναι θαυματουργή, επειδή προέρχετε απο τον Δημιουργό....οι άλλες ειναι προσπάθειες ανθρώπων να φτιάξουν θρησκείες..

atomείπε...

μάλιστα για πιο χριστό μιλάς ? αυτόν που έγινε μετά από 300 χρονιά? ποιες ανακρίβειες,? όταν η βίβλο είναι μαζέματα από ιστορίες των Σουμερίων με εξωγήινους? κτλ κτλ διάβασε κάτι άλλα ποστ εδώ περί θρησκειών ,,,,, ο χριστιανισμος είναι εβραϊκός καταρχην !ΠΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΓΙΑΧΒΕ; κατά τον χριστιανισμό ο άγιος αυτός άνθρωπός!http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2013/10/blog-post_2438.html

μηπως ξερεις το πραγματικο ονομα του? η την εβραια μιριαμ κοινη στο ισλαμ και εδω?

Ανώνυμοςείπε...

Ίσως να συμβαίνουν και τα δύο μαζί. "εξωγήινοι" ή γήινοι που παίζουν χωροχρονικά και στείλαμε στο παρελθόν κάποιον να μας σώσει απ'το μέλλον που'ρχεται. Του διαβόλου ή κακιάς εξωγήινης η γηίνης φυλής. Πάντως είναι πολύ υπερόπτικό και εγωκεντρικό να πιστεύουμε πως είμαστε άρχων του σύμπαντος (κόσμου) πνευματικά...

Ανώνυμοςείπε...

Εξωγήινο είναι το κάθε πράγμα το οποίο δεν μπορούμε να αντιληφθούμε;

Ανώνυμοςείπε...

Και όχι ρε φίλε του blog:η Αγία Γραφή δεν είναι ο λόγος του Θεού αλλά "Περί του λόγου του Θεού"

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications