Προφητεία - Όραμα της κόλασης της Αγίας Faustina Kowalska, όπως έγραψε στο ημερολόγιό της!
Προφητεία - Όραμα της κόλασης της Αγίας Faustina Kowalska, όπως έγραψε στο ημερολόγιό της!

Σήμερα, οδηγήθηκα από έναν άγγελο στα βάθη της κόλασης.

Ήταν το τρίτο από τα δέκα παιδιά του Kowalski. Η οικογένειά της ήταν πολύ φτωχή, μέχρι στο σημείο που η Helena (Έλενα) και οι αδελφές της είχαν μόνο ένα "καλό" φόρεμα μεταξύ τους που φορούν στην εκκλησία. Έπρεπε να το μοιραστούν,

Στην ηλικία 15, Η Έλενα εγκατάλειψε το σχολείο που παρακολουθούσε για τρία έτη, για δουλείες με της οικογένειάς της. Ήδη είχε κλίση στη θρησκευτική ζωή από την ηλικία των επτά, ο Θεός την καλούσε για να γίνει καλόγρια. Ώσπου πήγε δεκαοχτώ, ρώτησε τους γονείς της για να πάρει την άδεια να πάει στην μονή, οι γονείς της την απόρριψαν ήταν η αγαπημένη κόρη τους, και δεν θέλησαν να την χάσουν.

Αργότερα, Προσπάθησε να ξεχάσει και άρχισε να πνίγει την συνείδηση της με κοσμικές διασκεδάσεις. Αλλά ο Θεός είχε μεγάλα σχέδια για αυτήν. Μια όμορφη νύχτα, η Έλενα και η αδελφή της ήταν σε έναν χορό με νέους του χωριού. Ενώ χόρευε,ο Ιησούς ξαφνικά εμφανίστηκε σε αυτήν πολύ λυπημένος. και είπε : "Πόσο καιρό θα σε ανεχθώ, μακριά;" άφησε το χορό και να πας στον καθεδρικό ναό όπου ικέτεψε το Θεό για να σου πει τι θα κάνεις.

Για μια ακόμα φορά ο Ιησούς μίλησε στην ψυχή της "Πήγαινε αμέσως στην Βαρσοβία να μπεις σε μια μονή εκεί."Η Έλενα δεν έχασε χρόνο μετά από την εντολή. Σηκώθηκε, πήρε πράγματα της και χωρίς να πει αντίο σε καθένα εκτός από την αγαπημένη αδελφή της, πήρε το επόμενο τραίνο για Βαρσοβία.

Άρχισε να λαμβάνει τα θεϊκά οράματα. αρκετές φορές. το Φεβρουάριο του 1931, Εμφανίστηκε Ο Ιησούς ως βασιλιάς του θείου ελέους, φορώντας ένα άσπρο ένδυμα. Από κάτω από το ένδυμα προήλθαν δύο μεγάλες ακτίνες, μια κόκκινη, και μια χλωμή . Ο Θεός της έστειλε έναν νέο πνευματικό,τον πατέρας michael Sopocko,που την βοήθησε για να διαδώσει την αφοσίωση στο έλεος του Θεού. και την διέταξε για να γράψει ένα ημερολόγιο και ας μην ήξερε να γράφει καλά λόγο οτι είχε φύγει απο το σχολείο. Το ημερολόγιο δημοσιεύθηκε αργότερα με τον τίτλο: Θείο έλεος στην ψυχή μου

Είναι ένας τόπος με βασανιστήρια,είδα: πρώτο, ότι η κόλαση είναι η απώλεια του Θεού,
Δεύτερο η διαρκής τύψεις στην συνείδηση,
Τρίτο είναι ότι η κατάστασή δεν θα αλλάξει ποτέ
Το τέταρτο είναι η φωτιά που διαπερνά την ψυχή, χωρίς να σε σκοτώσει με τρομερό πόνο, είναι μια καθαρά πνευματική φωτιά, από την οργή του Θεού,
Πέμπτο βασανιστήρια στο συνεχές σκοτάδι και μια φοβερή αποπνικτική μυρωδιά, και παρά το σκοτάδι, οι διάβολοι και οι ψυχές των κολασμένων βλέπουν ο ένας τον άλλο ,και βλέπω όλο το κακό,το βασανιστήριο είναι η συνεχής του Σατανά, η έβδομη είναι φρικτή απελπισία, το μίσος του Θεού, χυδαία λόγια, κατάρες και βλασφημίες.

Αυτά είναι τα βασανιστήρια που έχει το σύνολο των κολασμένων, αλλά αυτό δεν είναι το τέλος του πόνου.
Υπάρχουν ειδικά βασανιστήρια που προορίζονται για ειδικές ψυχές. Αυτά είναι τα βάσανα των αισθήσεων. Κάθε ψυχή έχει φοβερά και απερίγραπτα βάσανα που σχετίζονται με τον τρόπο με τον οποίο έχει αμαρτήσει.
Υπάρχουν σπηλιές και κοιλώματα των βασανιστηρίων όπου μία μορφή της αγωνίας διαφέρει από την άλλη. Θα είχα πεθάνει στη θέα αυτών των βασανιστηρίων, εάν η παντοδυναμία του Θεού δεν με είχε υποστηρίξει.
Ο αμαρτωλός να γνωρίζει ότι θα υποβληθεί σε βασανιστήρια για όλη την αιωνιότητα,γράφω αυτό με εντολή του Θεού, έτσι ώστε καμιά ψυχή να μην μπορεί να βρει μια δικαιολογία λέγοντας ότι δεν υπάρχει κόλαση, ή ότι κανείς δεν ήταν εκεί, και ως εκ τούτου κανείς δεν μπορεί πάει.Με την ευλογιά του Θεού,είδες της ψυχές στην κόλαση;
Δεν μπορώ να μιλήσω γι 'αυτό τώρα, αλλά έλαβα εντολή από τον Θεό να σταματήσω να γράφω.
Οι διάβολοι ήταν γεμάτοι μίσος για μένα, αλλά έπρεπε να υπακούσω στην εντολή του Θεού.
Αυτό που έχω γράψει δεν είναι παρά μια χλωμή σκιά από τα πράγματα που είδα.
Αλλά παρατήρησα ένα πράγμα: ότι οι περισσότερες από τις ψυχές είναι εκείνοι που δεν πιστεύουν στην κόλαση.
Πόσο τρομερά ψυχές υποφέρουν εκεί! Έτσι, ακόμη και με περισσότερη φωτιά των αμαρτωλών. Συνεχώς ικετεύουν για το έλεος του Θεού από πάνω τους. Ω Ιησού μου, θα προτιμούσα να είμαι σε αγωνία μέχρι το τέλος του κόσμου, η μεγαλύτερη ταλαιπωρία, αντί στην αμαρτία. "

AETOS NEWS

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Είδες τι έγραψε: οι περισσότεροι εκεί ήταν άνθρωποι που δεν πιστεύαν ότι υπήρχε κόλαση.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications