Nikola Tesla  δολοφονήθηκε από την  CIA ,και εξύψωσαν  τον Edison, ο οποίος ανακηρύχθηκε ο πατέρας της ενέργειας ,

Ο Nicola Tesla είχε θεωρηθεί ως ένα από τα πιο αναγνωρισμένους ανθρώπους στον κόσμο. Αν και έχει εξαφανιστεί από επιστημονικά βιβλία,σιωπηλός πόλεμος, ο Tesla δολοφονήθηκε από έναν Εβραίο, επαγγελματία δολοφόνο, και κατάσκοπο της CIA.Οι πολύτιμες μελέτες κατέληξαν στα χέρια των ιδιοκτητών που είχαν τις πετρελαιακες εγκαταστάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες,και είχαν στενές σχέσεις με την ελίτ,οπως η περίπτωση της IG Farben που συνδέονται με τους Rockefeller, ακόμα και με τον παππού του Τζορτζ Μπους, Πρέσκοτ Μπους.

Υπήρχε στην ανθρώπινη ιστορία κάποιος που έκανε δυνατό το όνειρο του ανθρώπου,δωρεάν ενέργεια;
Γιατί τόσα χρονιά αν και έχουν ανακαλύψει υψηλή τεχνολογία, όπως εξοπλισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών, κινητά τηλεφώνα κτλ σε σχέση με το τότε, ωστόσο,η ενέργεια παραμένει ξεπερασμένη, ρυπογόνα και χωρίς ορατή πρόοδο προς όφελος των ανθρώπων τόσα χρονιά.Γιατί διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εφευρέσεις, αποθηκεύονται σε συρτάρια της λήθης;

Ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί από την σκοτεινή πραγματικότητα που εξακολουθεί να υφίσταται σήμερα ως ένα μεγάλο μαύρο χέρι που εκτείνεται στις βαθύτερες ρίζες μιας κοινωνίας. Ο Νίκολα Τέσλα γεννήθηκε στις 10 του Ιουλίου του 1856 σε ένα μικρό χωριό που ονομάζεται Smiljan στην Κροατία, και σπούδασε στη Βιέννη και τελείωσε τις σπουδές του στο Παρίσι.
Ο φυσικός έχει εργαστεί από το 1884 ως βοηθός του Thomas Edison. Αργότερα δημιουργήσει το δικό του εργαστήριο στη Νέα Υόρκη. Το 1891 είχε εφεύρει ήδη μια σειρά από χρήσιμες συσκευές. Ο Tesla ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου, ενα κινητήρα κοσμικών ακτίνων, όταν ρωτήθηκε αν ήταν πιο ισχυρός από το ραδιόμετρο Crooke, αυτός απάντησε: Χίλιες φορές πιο ισχυρό!
Το 1891 κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αυτό που θα μπορούσαν να είχε μετατραπεί στην μεγαλύτερη εφεύρεσή του: Η βάση για το ηλεκτρικό ρεύμα, το πηνίο Τέσλα.

.. Σε όλο το σύμπαν υπάρχει δύναμη: αυτή είναι στατική ή κινητική; Στην πρώτη περίπτωση, οι ελπίδες μας είναι μάταιες, στην δεύτερη - και αυτό το γνωρίζουμε με βεβαιότητα - ότι υπάρχει είναι θέμα χρόνου, ότι οι άνθρωποι θα επιτύχουν τον συγχρονισμό με της μηχανές τους, με γρανάζια της Φύσης Nikola Tesla

Ένα αξιόλογο άτομο, που οι εφευρέσεις βοήθησαν την ανθρωπότητα, αλλα είχε εμπόδια την εποχή εκείνη(πόσο μάλλον σήμερα!),που κανένας επιστήμονας ή εφευρέτης δεν ήταν πρόθυμος να προσφέρει στην κοινωνία.Και ήταν αυτό το λάθος του.
Η καρδιά του ήταν τόσο μεγάλη όσο η ευφυΐα του , ξεχασμένος από τη φτώχεια στην οποία ζούσε το τελευταίο στάδιο της ζωής του, ο Tesla ήταν γοητευμένος από την ακτινοβόλο ενέργεια ,και την ικανότητά του να την μετατρέπει σε ελεύθερη ενέργεια. Ήξερα ότι ήταν δυνατό να την συλλάβει: " σύνδεση με την πραγματική δύναμη της φύσης" .

Ο Τέσλα ήθελε να βοηθήσει τα λιγότερο προνομιούχα έθνη. Γνώριζε, "και δεν είχε αλλάξει τίποτα", ότι χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα κάθε μέρα .Εκείνοι που οδηγούν την οικονομίας ετσι θέλουν τον κόσμο - και η σκέψη του Nikola Tesla ήταν διαφορετική στο δυτικό κόσμο, η ενέργεια οδηγεί το έθνος και την οικονομία,ο Tesla ήθελε ελεύθερη ενεργεία και διαθέσιμη σε όλους, οπουδήποτε στον πλανήτη, και αυτό τον είχε καταδικάσει.

Ήταν το άμεσο αντικείμενο προσωπικών επιθέσεων, που επιχειρούσαν να αμαυρώσουν την λαμπρή καριέρα του,τη φήμη του, και τελικά να απομονώσουν τον Tesla, στην απόλυτη φτώχεια.Ωστόσο, παρά τις αντιξοότητες συνέχισε να προωθεί το σχέδιό του, για τη μετάδοση ενέργειας. Γιατί η ενέργεια δεν είναι προσιτή για όλους τους ανθρώπους και όλα τα έθνη;
γιατί δεν υλοποιήθηκε ποτέ η ελεύθερη ενέργεια που περιγράφεται από τον Tom Bearden , John Bedini , Bruce DePalma και άλλους; ο Nikola ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος εμπόδια.

Αν και μοναχικός, ήξερε να προσελκύσει τους ανθρώπους. Ψήλος και λεπτός, πάντα ντυμένος άψογα, αριστοκρατική στάση του σώματος και την κομψότητα Πέθανε σε ηλικία 86 χρόνων, οι Εφευρέσεις και οι θεωρίες του είχαν ξεχαστεί από την ανθρωπότητα και τη συνείδηση.Τι συνέβη στην πραγματικότητα;

Ο Tesla εργάστηκε με τον Edison και τον θαύμασε. Αλλά Edison δεν τον σεβόταν, τον είχε να δουλεύει 18 ώρες την ημέρα επτά ημέρες την εβδομάδα, για την επίλυση τεχνικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε,ο Τέσλα περιέγραψε πώς ο ίδιος θα μπορούσε να βελτιώσει μια γεννήτρια, ο Edison απάντησε σε αυτό:"Θα σου δώσω 5000 $ αν γίνει." Μετά από μήνες εργασίας ο Nikola Tesla το πέτυχε.. ο Edison χωρίς να βρει τα χρήματα που υποσχέθηκε, του είπε:"Τέσλα, δεν καταλαβαίνεις την αίσθηση του χιούμορ των Αμερικανών."Ο Edison ταπείνωσε τον Tesla, το όπλο του ήταν η ταπείνωση. Στη συνέχεια άρχισε να εργάζεται και να δημιουργεί το δικό του εργαστήριο. Αλλά το μονοπώλιο της εξουσίας, είχε πάρα πολύ δύναμη και κανένας από αυτούς δεν ήθελε να αλλάξει.

ο Tesla είπε ότι θα μπορούσε να μεταδίδει ειδήσεις και ενέργεια ασύρματα, αλλά οι τραπεζίτες μεγιστάνες είχαν ήδη αγοράσει τα ορυχεία χαλκού για να καλύψουν ενα μεγάλο μέρος της χώρας με καλωδιακά δίκτυα για τη διανομή της ενέργειας,το κατεστημένο που προωθεί αδίσταχτους και τους πραγματικούς ήρωες τους θάβει, τίποτα δεν έχει αλλάξει και έως και σημερα!.

Συνέχισε να αναπτύσσει τη μετάδοση της ελεύθερης ενέργειας για όλους στο εργαστήριο του που χτίστηκε το 1889 στα βουνά του Colorado Springs .Δημιουργήθηκε ένας υψηλής τάσης πύργος για να αποδείξει τη μετάδοση ισχύος χωρίς καλώδια, χωρίς να ζητήσει περισσότερα χρήματα για να συνεχίσει με την έρευνα, αλλα ο Warburg, (τραπεζίτης),σταμάτησε την χρηματοδότηση εκ προμελέτης.Το έργο "Wardenclyffe ", έτσι ονομαζόταν, χρειάστηκε να εγκαταλειφθεί λόγω έλλειψης προϋπολογισμού και ο πύργος του καταστράφηκε.

Το 1934 ο Τέσλα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "The Times" και είπε:«Ελπίζω να ζήσουν αρκετά ώστε να είναι σε θέση να βάλουν μια συσκευή σε ενα σπίτι που να αρχίζει να λειτουργεί με την ενέργεια του .."Όταν Nikola πέθανε, οι μεγάλες εφευρέσεις του τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν σκοπίμως «ξεχαστεί» και τον θυμούνται για την εκκεντρικότητα του. Δύο σημαντικά γεγονότα έφεραν τα κάτω πάνω: Η άρνησή του να στείλει οποιοδήποτε στοιχείο στην ακαδημαϊκή και επιστημονική κοινότητα, έτσι ώστε να είναι σε αντίθεση με όλες τις εφευρέσεις.Ελεύθερη ενέργεια δωρεάν για όλους, κάτι που λογικά οι άρχοντες και οι τραπεζίτες της οικονομικής εξουσίας (Εβραίοι), δεν ήταν διατεθειμένοι να επιτρέψουν σε έναν κόσμο που είχε ήδη αξιοποιηθεί από αυτούς.

Η ιστορία φτιαχνόταν απο τους τραπεζίτες, αμαύρωσαν τον ίδιο και εξύψωσαν τον Edison, ο οποίος ανακηρύχθηκε ο πατέρας της ενέργειας και ο οποίος εντάχθηκε στην κριτική κατά του Τέσλα, αν και χωρίς αυτόν ο Edison δεν θα ήταν τίποτα. Το 1901 ο Marconi έστειλε το διάσημο ραδιοφωνικό σήμα του, λέγοντας ότι εφηύρε το ραδιόφωνο.Αλλά χρησιμοποιούσαν 23 διπλώματα ευρεσιτεχνίας του Tesla και το Ανώτατο Δικαστήριο διόρθωσε το λάθος το 1943, μετά το θάνατο του Tesla. Παρά την απόφαση αυτή, η ιστορία φρόντισε να αποκρύψει αυτό το μεγάλο άνδρα, ο οποίος εργαζόταν για την ανθρωπότητα και όχι για δικό τους όφελος ή για τους λίγους. Ήταν ενάντια στο ρεύμα και, συνεπώς, τον καταδίκασε με την τύχη της λήθης.

Ο Nikola Tesla πίστευε οτι οι εφευρέσεις του θα ηταν για το όφελος της ανθρωπότητας . Έτσι δεν ήταν σύμφωνα με τη βιομηχανία εκμετάλλευσης,που είδε το έργο τους ως ένα μεγάλο κίνδυνο για τις πηγές εισοδήματος.Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει σήμερα. Οι πολυεθνικές δεν επιτρέπουν να γνωρίζουν ή να τεθεί σε εφαρμογή το έργο του Tesla.Μεταξύ άλλων εφευρέσεων,που Θα πρέπει να θεωρείται ο μεγαλύτερος επιστήμονας και εφευρέτης στην ιστορία. Tesla εφηύρε:

  • Ραδιόφωνο
  • το μοτέρ AC
  • Αγωνίστηκε για την έρευνα ενός προτύπου ηλεκτρικόο άνθρακας ένθετο λαμπτήρα (υψηλής συχνότητας φωτός)
  • Ηλεκτρονικά μικροσκοπία
  • Ένα αεροπλάνο με κάθετη προσγείωση
  • Ραντάρ
  • Το ηλεκτρικό υποβρύχιο
  • Σπείρα Tesla,(Coil)
  • Ακτίνα Θανάτου
  • Τηλεχειριστήριο
  • Ακτίνες Χ
  • Μεθόδους και εργαλεία για τον έλεγχο του κλίματος
  • Μετάδοση βίντεο και εικόνων
  • Μεταφοράς ενέργειας
  • Ηλεκτρομαγνητικά συστήματα πρόωσης (χωρίς κινούμενα μέρη)
  • Εξαγωγή ενέργειας σε μεγάλες ποσότητες από οποιοδήποτε σημείο της Γης, κλπ..

Ο Tesla πέθανε (δολοφονήθηκε) μόνος του, ξεχασμένος, εγκαταλελειμμένος, όπως και όλοι οι μεγάλοι σοφοί της ιστορίας της ανθρωπότητας, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του σε ηλικία 86 ετών. Όπως διαπιστώθηκε από μια καμαριέρα την επόμενη μέρα. Σήμερα όλες οι εργασίες σας είναι κάτω από «κρατικό έλεγχο». Γιατί αυτός ο φόβος; Κράτησαν το μυστικό της ελεύθερης ενέργειας που εφευρέθηκε από τον Tesla, διότι θα σπάσει το σύνολο του καθεστώτος που έχουν επιβάλει οικονομικές πολυεθνικές.

Η αόρατη κυβέρνηση , η οποία είναι πίσω από τον πραγματική, η οποία ελέγχει την εταιρείες έκανε μια εκπληκτική δουλειά με τον Nikola Tesla , τον πέταξε έξω από την ιστορία, κρίθηκε ως εκκεντρικός και τρελός, που τον οδήγησε στην καταστροφή και το θάνατο στη λήθη.Αυτή είναι η ιστορία του, η κληρονομιά σας, η ζωή σας, η πραγματικότητά σας, και πώς θέλοντας να δώσει στον κόσμο ένα βιοτικό επίπεδο που δεν είναι δυνατό σήμερα. Θα τον πάρετε από τη λήθη; έβαλε τον εαυτό του στην υπηρεσία της προόδου για τον κόσμο, για την πρόοδο της ανθρωπότητας, χωρίς να κοιτάξει το δικό του όφελος.

Η αλήθεια για το θάνατο του Tesla. όταν ένας Εβραίος, στο κρεβάτι του λίγο πριν πεθάνει ομολόγησε ότι είχε δολοφονήσει τον Tesla. ενώ εργαζόταν για τη CIA. και παρέδωσε ένα κουτί παπουτσιών γεμάτο φωτογραφίες που απέδειξαν την αλήθεια της ομολογίας του ,ήταν κατάσκοπος της CIA και δολοφόνος,σκότωσε τον Tesla, από στραγγαλισμό την έκτη ήμερα του Γενάρη του 1943.Σύμφωνα με πληροφορίες ξεγέλασαν τον Tesla, και του ετοίμασαν μια παγίδα, μια ημέρα πριν είχε γραψει εγγράφως τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις του. Μετά τη δολοφονία, έκλεψαν όλα τα έγγραφα και τα παράδωσαν στην CIA. (Σημείωση: είναι σαφές ότι ο στρατός των ΗΠΑ ανάκτησε αυτό το θησαυρό σύντομα και όλα τα έγγραφα του προγράμματος).την δολοφονία την φόρτωσαν στον Ότο Σκορτσένυ (Otto Skorzeny)αξιωματικός των SS, κλασική τακτική τους για ολα οι ναζι φταίνε! ο Otto Skorzeny δεν εχει καμια σχέση, ούτε πήγε πότε Αμερική! μια άλλη τακτική των ιουδαίων προσωπικά ειναι να βγάζουν fake news ότι τους ενοχοποιεί

Ο «Tesla, η ιδιοφυΐα, ο μάγος, ο άνθρωπος έξω από το χρόνο,η τεχνολογία των ηλεκτρικών Tesla είναι πέρα από το μέσο όρο διάνοιας για να ερμηνευτεί από ειδικευμένους αποφοίτους στην κβαντική φυσική και του ηλεκτρομαγνητισμού. ξεχασμένος στα γεράματα,o αδέκαρος Tesla δολοφονήθηκε από παράγοντες της σκιώδους κυβέρνησης. Η τεχνολογία Tesla παραμένει άγνωστη στο κοινό και αυτή που απευθυνόταν για να βοηθήσει τους ανθρώπους, διοχετεύτηκε μέσα στα μαύρα σχέδια, όπως το πείραμα της Φιλαδέλφειας και το HAARP,η τεχνολογίας των UFOs είναι σαν του Tesla , όπως είναι το κβαντικό κενό, παράγοντας ενέργειας μηδενικού σημείου. Η τεχνολογία του Tesla είναι σε πολλές τεχνολογίες σήμερα εμφανής και μη...©AETOS NEWS

Post A Comment:

5 comments

Vadomezείπε...

Κ όμως τα σχεδια οι πατέντες και ακομα όλοι οι φάκελοι το φβι ακομα ηχογραφήσεις και βιντεο του ίδιου υπάρχουν...... Εσύ κ γω τη ξέρουμε την αλήθεια. Πρέπει να τη μάθουν κ οι υπόλοιποι.......

Ανώνυμοςείπε...

Καλά ρε παιδιά, αυτός ο δολοφόνος του ταυτοχρόνως ήταν εβραίος, ναζί, σωματοφύλακας του Χίτλερ, πράκτορας της CIA, γνωστός της οικογένειας Μπους;;;;;;;;;; Εεεεεεεεεεεεεεεεε, κάποιος μας δουλεύει.

Ανώνυμοςείπε...

Οσοι αξιζουν χανονται,τους εξαφανιζουν......και αναβαζουν αλλους γισ συμφερον.....ετσι μεχρι κ σημερα....κριμα...

Ανώνυμοςείπε...

Ο Τέσλα πέθανε το 1943. Η CIA ιδρύθηκε το 1947

george-aetosείπε...

Σαν επίσημος οργανισμός ιδρύθηκε τοτε που λες! καθώς υπήρχε πολύ πιο πριν ! οπως και ο πρόδρομος του ΝΑΤΟ και του ΔΝΤ ενωμένα έθνη που επέβαλαν ενα σορό φόρους παράνομα στην Γερμανία μετα τον πρώτο παγκοσμιο πόλεμο! που αρχισαν οι Εβραίοι(οπως λενε οι ιδιοι) για διαμελίσουν οτι είχε μεινει απο την ελληνορωμαικη αυτοκρατορία! και δημιουργία νέων χώρων για να σπέρνουν διχόνοια και να ελέγχουν καλυτερα!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications