Anunnaki, η ταινία δεν  βγήκε  ποτέ Γιατί;  η πραγματική ιστορία του ανθρώπου,! video treiler !αναδημοσίευση

Το 2005 άρχισε την εργασία για μια τριλογία ταινιών για τους αρχαίους Anunnaki ... αλλά μετά από λίγους μήνες συνέβη κάτι, το έργο ματαιώθηκε. Η ταινία δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Όλες οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι πληροφορίες είχαν απαγορευτεί από το internet. Ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Jon Gress, του σκηνοθέτη, έκλεισε επίσης. Σχεδόν όλα τα ίχνη της παραγωγής της ταινίας έχει ήδη αφαιρεθεί από το Internet, συμπεριλαμβανομένου του συνέντευξη με τον σκηνοθέτη της ταινίας Jon Gress, το οποίο αφαιρέθηκε πρόσφατα από την Google. Η επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας έχει επίσης εξαφανιστεί.

Γιατί;
Στις 5 Ιουλίου, 2006,μια Ραδιοφωνική συνέντευξη στο X-Squared ήταν για να προωθήσει την «αποκλειστική» ταινία του Jon Gress, ο δημιουργός και διευθυντής του Anunnaki:1

Η πρώτη ψηφιακή ταινία της τριλογίας του Anunnaki από Jaguar Films λέει για την αρχή όπου η ανθρωπότητα έκανε το μεγαλύτερο άλμα ! ακυρώνει όλες της θρησκείες ! οι Σουμέριοι ήταν ο πιο προχωρημένος πολιτισμό στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην γνωρίζουν! είχαν στη γη ιπτάμενες μηχανές πριν οι Αιγύπτιοι φτάσουν στο αποκορύφωμά τους.

"Η Σφηνοειδής γραφή εμφανίστηκε ξαφνικά σε πολλά μέρη του κόσμου. Προηγμένη γνώση των δομών αστέρων, της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και ακόμη και την κοινωνίας εισήχθη στην ανθρωπότητα από προηγμένους πολιτισμούς. Αυτή η ταινία δείχνει πώς έγινε με έναν τρόπο που έχει γραφτεί στην ιστορία την πραγματική ιστορία και όχι αυτή που λένε."

" Έδειχνε πώς οι Anunnaki συνεργάστηκαν με πρωτόγονους ανθρώπους. Η ιστορία πίσω από την τριλογία είναι αλήθεια. Τα στοιχεία είναι εντυπωσιακά. Αυτή η ανεξάρτητη ταινία πρόκειται να αλλάξει την πορεία σε ταινίες ...

Αλλά, δυστυχώς, δεν το έκανε. Αν η ιστορία των Ανουνάκι είχε έρθει στους κινηματογράφους ακυρώνει όλες της θρησκείες ! , θα αποδυναμώνει τον έλεγχο του κράτους, θα είχε πετάξει τη θεωρία την δαρβινική θεωρία της εξέλιξης και θα άλλαζε εντελώς την κατανόηση στο σύμπαν.

Και ο λόγος που έγινε όλο αυτό και ακύρωσαν την ταινία την ιστορία των Anunnaki ..;
Ο λόγος είναι επειδή είναι αλήθεια!
Oι Anunnaki δημιούργησαν (τουλάχιστον) δύο διαφορετικά υβρίδια ανθρώπων: το ένα, το ημι-Θεός πλήρως λειτουργικό (όπως περιγράφεται στην Παλαιά Διαθήκη): η άλλη, μια έκδοση «υποβαθμισμένη», πιο εύχρηστη (αλλά ουσιαστικά, με τις δεξιότητες θεού που είναι σε λανθάνουσα κατάσταση μέσα στο DNA). Η ιστορία λέει ότι οι απόγονοι των δύο εκδόσεων ήταν στη Γη, σήμερα αναπόφευκτα κρίνουμε πιο ήμαστε !

Εξήγησε μου σκεπτικιστές, πώς είναι δυνατόν οι Σουμέριοι να γνώριζαν το χρώμα, το μέγεθος, τη σύνθεση, την απόσταση και την τροχιά του κάθε πλανήτη στο ηλιακό σύστημα που ζούμε; Χωρίς την τεχνολογία πώς ήξεραν ότι οι πλανήτες ήταν εκεί; διηγούνται την ιστορία (με πολλές λεπτομέρειες) γράφουν για μια φυλή στα όρια αυτού του γαλαξία, που ήρθε σε αυτό το ηλιακό σύστημα για την εξόρυξη χρυσού από τη γη. λένε την πραγματική δημιουργία του homo sapiens, το πραγματικό γεγονός που συνέβη πριν περίπου 10.000 χρόνια ήταν η πλημμύρα, η δημιουργία της σελήνης, πυραμιδικά σχήματα σε όλο τον πλανήτη και άλλα πράγματα, όπως τη δημιουργία ενός Προσώπου στον Άρη, για να τιμήσουν έναν από τους βασιλιάδες τους έχασαν τη ζωή τους.

Απολύτως τα πάντα είναι γραμμένα σε δίσκους με σφηνοειδή γραφή πάνω από 5000 ετων, η ιστορία που διδαχτήκαμε στο σχολείο. γιατί το έχουν κρύψει αυτό; προφανές: η σημερινή κοινότητα θρησκείες, κοινωνική, και η ανθρώπινη ιστορία είναι ψέμα. κάποια μέρα οι άνθρωποι θα ανοίξουν τα μάτια , και όλα θα αλλάξουν για πάντα.

Κάποιοι λένε για εβραίο Σιτσιν ξεχνούν όμως οτι αυτό ειναι κατά και της δίκη του θρησκείας τον ιουδαϊσμό! !αρχαίο ινδικό κείμενο άλλη πηγή Ραμαγιανα,ήρθε το πρωί, ο Ράμα, λαμβάνοντας το ουράνιο πλοίο, έτοιμο να ξεκινήσει. Αυτό το πλοίο ήταν μεγάλο και όμορφα διακοσμημένο, διώροφο, με πολλά δωμάτια και παράθυρα. Το πλοίο έβγαζε ένα μελωδικό ήχο πριν ανεβεί στα σύννεφα ..!!

Όποιος δεν αποδέχεται τα γραπτά των Σουμερίων έχει πρόβλημα.Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ασχολήθηκε σοβαρά με τα κείμενα αυτά, οι 7 ταμπλέτες της δημιουργίας ©AETOS NEWS

Post A Comment:

11 comments

Ανώνυμοςείπε...

Ολο το θεμα με τους εξωγηινους ειναι ψεμα των εβραιων σιωνιστων, δεν υπαρχουν ουτε αννουακι ουτε πλανητης Χ, ουτε καταγονται αναμειχθηκαν με ανθρωπους, κλπ κλπ.
Ολα ψεματα. Ολα, καλοστημενη προπαγανδα.

Επισης ψεματα οι "ερπετομορφοι" του Ντεηβιντ Αηκ, ψεματα οτι οι αρχαιοι ελληνες ηταν απογονοι εξωγηινων, ψεματα υπηρχαν νεφελιμ και οτι σχετικο.

Αποδειξεις:
Οι σιωνιστες βαζουν αλλους και "ταχα μου" βρισκουν ευρηματα, οπως τον 18ο αιωνα βρηκανε οστα δεινοσαυρων ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. Κατι βρωμαει... Ακομη βρηκανε κρυφα ευαγγέλια. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΑΙΩΝΕΣ... Και εδω κατι βρωμαει... βρηκανε κρανια απο εξωγηινους, που μοιαζαν ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΞΩΓΗΝΙΟΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ... Συνεχιζει να βρωμαει...
ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΒΙΜΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ?? ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ εδω και 2.400 χρονια. Οι Σιωνιστες εξαπατανε τους αλλους με εναν καλα κρυμμενο στοχο.

Και μιας και μιλαμε για βιμανας, ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΜΑΝΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, εγω λεω οτι ηταν αεροπλανα της εποχης.
Γιατι αεροπλανα υπηρχαν, ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΤΑ, η οποια καλυπτε αποστασεις μερικων χιλιομετρων και αν προσγειωνοταν δεν μπορουσε να ξαναπεταξει, αν πρωτα δεν δινοταν ενεργεια σε αυτην.

ΤΕΛΟΣ, θα σου πω και κατι αλλο για να καταλαβεις γιατι μας πιπιλιζουν το κεφαλι για εξωγηινους τα τελευταια χρονια:
"Για να φτιαξεις κοινωνια πρεπει να εχεις εχθρο"
Αυτη η φραση δεν ειναι δικια μου, την εχει πει καποιος μεγαλος. Και ισχυει, μονο οταν υπαρχει εξωτερικος εχθρος ενωνονται οι ανθρωποι. Λοιπον καποιος μαλακας εβραιος σιωνιστης σκεφτηκε πριν απο πολλα χρονια το εξης σχεδιο:
Οταν θα εχουμε τον ελεγχο των κυβερνησεων ολων των κρατων, και τον ελεγχο ολων των χρηματων (τωρα οι σιωνιστες εχουν το 72% των παγκοσμιων χρηματων, "πηγη: Αφυπνισις, Γ.Αυφαντης"), τοτε θα παρουσιασουμε απο τα παγκοσμια ΜΜΕ οτι υπαρχει εισβολη εξωγηινων στη γη. Ετσι ο λαος του κοσμου, που θα τον εχουμε χαζεψει εντωμεταξυ, με χιλιους δυο τροπους, θα φοβηθει και θα ενας παγκοσμιος λαος, δεν θα υπαρχουν εθνη πια.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.

Αυτα ειχα να πω, φιλικα παντα.
Συνεχισε την καλη δουλεια με τα αρθρα σου.

Ανώνυμοςείπε...

Δεν ξερω αν υπαρχουν εξωγηινοι και ufo γιατι δεν εχω δει κανενα αλλα ουτε και μπορω να το αποκλεισω, σιγουρα υπαρχει καλοστημενο σχεδιο απο την ελιτ ωστε να εχουν τον ελεγχο του λαου. Το οτι παρουσιαονται και θα παρουσιαστουν και στο μελλον πραγματα ετσι ωστε να πιστεψει ο κοσμος σε ιστοριες ισος και ανυπαρκτες το πιστευω 100%. πρεπει ομως να μελεταμε αρχαια κειμενα με σοβαροτητα και ακριβεια ωστε να μπορεσουμε απο εκει να βρουμε αληθειες.

Ανώνυμοςείπε...

τα αρχαια κειμενα μαχαμπαρατα δεν λενε παραμηθια,λενε για πυρινικους πολεμους για ιπταμενες συσκευες για ταξιδια στο διαστημα για υπεροπλα και αλλα ,οι συγραφεις για να τα γραψουν ,προφανος τα εχουν δει,οπως και η ρομποτικη τεχνολογια του ηφαιστου που δεν ηταν θεος,οι ανθρωποι οτι βλεπουν περαν διανοεισεως το λενε θεικο ,απλα ηταν η αποστολη που ηρθε στον πλανητη μας πριν χιλιαδες χρονια απο τα αστρα για να φτιαξουν πολιτισμο και να αφυπνησουν τους τοτε ανθρωπους ,υπαρχουν τοσες πολλες αποδειξεις σε πετρες και υδολια(χρυσα αεροπλανα σε προκολομβιανους πολιτισμους) που θα ηταν τουλαχιστον γελοιο να λεμε οτι εξωγηινοι δεν υπαρχουν ,το συμπαν ειναι απεραντο για να ειμαστε μονοι ,ελεος με αυτη την παρλαπιπα!!!!

Ανώνυμοςείπε...

kala ta lei o filos malon imaste apolola probata.

Ανώνυμοςείπε...

εξωγήινοι τουρίστες ηταν δεν ξανάρχονται γιατι το τουριστικό γραφείο

έκλεισε.

Unknownείπε...

kai esu anonime 3efutroses apo to pouthena! Toso terastio symban kai eimaste monoi mas! Ma poso egwistis ise telika! Etsi itan panta o anthropos, giauto kai afethike monos tou!

johnείπε...

Yparxoun re gidi

Ανώνυμοςείπε...

Ευτυχως ολοι ημασταν εκει και τους ειδαμε

Ανώνυμοςείπε...

ΟΙ ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΊΝΑΊ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 100% ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ.

Ανώνυμοςείπε...

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΚΙ Η ΓΝΩΣΗ....

Ανώνυμοςείπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ" ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΜΟΡΦΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΔΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!! ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΣΘΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ? ΛΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ? ΛΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ, ΦΑΡΜΑΚΑ Κ.Τ.Λ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ? ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΥΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ Η ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΕΗ" ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ? ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΑΡΧΕΙ Η ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ? ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ? ΕΙΜΣΤΕ ΑΠΛΑ ΠΙΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΑΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ? ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ. ΟΛΑ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΓΜΑΤΑ! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΙΑΖΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΞΗ. ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΙΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ! ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ !!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications