Νεκροί στον κόσμο μας ,μετά τον θάνατο  η ψυχή δεν χάνει την επαφή με αυτό τον κόσμο!
Νεκροί στον κόσμο μας ,μετά τον θάνατο  η ψυχή δεν χάνει την επαφή με αυτό τον κόσμο!

Παραδοσιακά, πιστεύεται ότι μετά το θάνατο η ψυχή θα μεταφερθεί σε άλλο κόσμο, χάνει τη σύνδεσή της με τον πραγματικό κόσμο μας. Ωστόσο, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο κόσμος της ψυχής έχει γνώση για ότι συμβαίνει εδώ,σε πολλές περιπτώσεις οι ψυχές των νεκρών βοηθούν τους ανθρώπους με τους οποίους ήταν κοντά στη ζωή.

Προφανώς, παρουσιάζουν τα ίδια συναισθήματα με τους ανθρώπους που ζουν. Αυτό μπορεί να είναι η ευγένεια, δυσαρέσκεια, εκδίκηση, με λίγα λογία ο κόσμος τον νεκρών έχει αισθήσεις όπως των ζωντανών.

Αυτό αποδεικνύεται από μια πληθώρα ενδείξεων στα παραφυσικά φαινόμενα. Ένα από αυτά συνέβη πρόσφατα στο Κολόμπο, πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα..κάποιος είχε σπάσει τον τάφο του πρώην επικεφαλή της αστυνομίας, και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Ο τάφος ήταν σε άθλια κατάσταση, τα στεφάνια και τα λουλούδια διάσπαρτα το χώμα είχε υποχωρήσει, αν και δεν υπήρχε βροχή.Υποθέτοντας ότι κάποιος έσκαψε στον τάφο, οι ερευνητές στράφηκαν προς τους συγγενείς του νεκρού και πήραν άδεια για τη διεξαγωγή εκταφής .

Όταν άνοιξε τον τάφο, βρήκαν ότι το ακριβό φέρετρο των 10,000 δολαρίων είχε εξαφανιστεί και το σώμα του νεκρού ήταν στο έδαφος. Η αναζήτηση για τους ένοχους δεν είχε αποτέλεσμα . Αλλά μια εβδομάδα αργότερα ήρθε στην αστυνομία ο θείος του νεκρού και μίλησε για την καταστροφή που έπληξε την οικογένειά τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ανιψιός αυτού που είχε κλέψει ακριβό φέρετρο από τον τάφο, και τον έβαλε στο υπόγειο κάτω από το σπίτι του. Και σύντομα μετά από αυτό, όλα τα μέλη του σπιτιού αισθάνθηκαν αδιαθεσία, η οποία μεγάλωνε με το καιρό, αυτός που είχε σκάψει και είχε πάρει το φέρετρο πεθαίνει.

Ο επισκέπτης ζήτησε από την αστυνομία να πάρουν γρήγορα το φέρετρο, αποκρύπτοντας τον δράστη της ιεροσυλίας. Μόλις αυτό έγινε, οι συγγενείς του ανέκαμψαν γρήγορα.

Ειδικοί σε παραφυσικά φαινόμενα εξήγησαν τι συνέβη η λεγόμενη νεκρωτική επικοινωνία.Μπορεί να συμβεί μια σύνδεση μεταξύ του κόσμου τον νεκρών και στα υλικά πράγματα στον κόσμο μας. Μέσω αυτής ο νεκρός είναι σε θέση να τιμωρήσει τους ανθρώπους που παραβιάζουν την ειρήνη του με αρνητικούς παλμούς ενέργειας .

Οι πρόγονοί μας το είχαν ανακαλύψει αυτό πολύ καιρό πριν. Δεν είναι τυχαίο που οι τάφοι όλων των χωρών απαγόρευσαν να βεβηλώνουν τους τάφους των νεκρών,γιατί τότε η ψυχή μπορεί να έρθει στον πραγματικό κόσμο. Η Darlene που έκανε συνεδρίες επικοινωνίας με νεκρούς ανακοίνωσε ξαφνικά οτι σταματάει. Σύμφωνα με αυτή , την ανάγκασαν να έχει συμπεριφορά μεθυσμένης!!

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, για μια συνάντηση με το πνεύμα της αγαπημένης θείας μιας οικογένειας. Με τον Πατέρας,την μητέρα και τους δύο γιοι τους, ένωσαν τα χέρια τους ,έκλεισε τα μάτια τους και μπήκαν σε έκσταση για να έρθουν σε επαφή . Ξαφνικά, ένιωσα ότι ήμουν περιτριγυρισμένη από τέσσερα ή πέντε άτομα άγνωστα σε μένα αλλα νεκρούς, άρχισαν να αρπάζουν τα ρούχα μου, προσπαθώντας να τα σκίσουν .

Προσπάθησα να τους σταματήσω , αλλά λιποθύμησα. Γιατί συνέβη αυτό; δεν ξέρω, απαντάει και συνεχίζει, όταν ξύπνησα και βγήκα από την κατάσταση της έκστασης, όλα ήταν εντάξει το ίδιο επαναλήφθηκε κατά τις επόμενες συνεδριάσεις, όμως ποιοι είναι και γιατί με ενοχλούν , δεν ξέρω. Ίσως θέλουν να με δουν γυμνή, ένα πράγμα είναι σίγουρο: θα σταματήσω της συνεδρίες. Είναι πολύ δυσάρεστο να ξυπνάς γυμνή σε ένα δωμάτιο, το οποίο είναι γεμάτο από άγνωστα άτομα.

Ένα άλλο παράδειγμα με ψυχές νεκρών: Οι εργαζόμενοι του τμήματος της αστυνομίας στην πόλη των ΗΠΑ στο Κεντάκι, ήρθαν αντιμέτωποι με μυστηριώδη φαινόμενα που συμβαίνουν στο κτίριο τους. Τη νύχτα κτυπήματα σε πόρτες και δάπεδα που τρίζουν,να ακούγονται βαριά βήματα, να ανοίγουν συρτάρια, στεναγμοί δυστυχίας στους διαδρόμους.

Όλα αυτά οδήγησαν την αστυνομία να πιστεύει ότι ένα φάντασμα ζούσε στο κτίριο, και ζήτησαν τη βοήθεια ενός επαγγελματία κυνηγού φαντασμάτων, αμέσως ήρθε ομάδα επαγγελματιών οι οποίοι έβαλαν κάμερες στο κτίριο, ηχητικό εξοπλισμό καταγραφής και υπέρυθρους αισθητήρες θερμοκρασίας που μπορουν να ανιχνεύσουν την παραμικρή διακύμανση της θερμοκρασίας. Μετά από όλα αυτά το φάντασμα δεν έκανε τίποτα , "Φαίνεται σαν ένα φάντασμα που παίζει κρυφτό μαζί μας - δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αρχηγός της ομάδας, Thomas Αnomalschikov - Μόλις απενεργοποιούσαν τις συσκευές, έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του!!

Παρόμοιο γεγονός συνέβη σε ένα από τα μουσεία της πρωτεύουσα της Χιλής στο Σαντιάγο, σε μια έκθεση αντικειμένων από το Τιτανικό. Οι επισκέπτες της έκθεσης έιχαν ακούσει φωνές, ανεξήγητο βήχα και ήχο βημάτων, όταν δίπλα τους δεν ήταν κανένας. Φυσικά ένιωθαν ανεξήγητο φόβο, και πολλοί ήθελαν να φύγουν από τους εκθεσιακούς χώρους. Ένα ζευγάρι, ισχυρίστηκε ότι είχε δει μια γυναίκα ντυμένη με ένα μακρύ λευκό φόρεμα, το οποίο φορέθηκε στις αρχές του περασμένου αιώνα,οι μάρτυρες σε αυτά τα παράξενα φαινόμενα ήταν και οι φύλακες .Στην Αργεντινή στην ίδια έκθεση αντικειμένων από το Τιτανικό: οι επισκέπτες άκουγαν ψιθύρους που φαινόταν να προέρχεται από τα αντικείμενα που εκτίθενται.

Ο γνωστός Βρετανός ειδικός παραφυσικων φαινόμενων, ο John Koulgrivza, έλεγε οτι αυτό γεγονός δείχνει ότι οι εξωπραγματικές οντότητες που κατοικούν σε ένα άλλο κόσμο, μπορεί να είναι βαρετή η πραγματικότητα τους, γι 'αυτό προσπαθούν να διασκεδάσουν, υπάρχουν φορές που οι ψυχές προσπαθούν να επηρεάσουν τα πραγματικά γεγονότα στο υλικό κόσμο. Σαφή στοιχεία είναι σε ενα περιστατικό σε ένα σπίτι της οικογένειας Petukhov στο Βίλνιους στην Λιθουανία. Για πέντε μήνες, είχε αυτανάφλεξεις διαφόρων αντικείμενων χωρίς καμία εξωτερική επιρροή, καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, κουρτίνες! όλα άρχισαν όταν αποφάσισαν να πουλήσουν το σπίτι,που είχαν κληρονομήσει από τον πατέρα τους, πριν από το θάνατό του, δεκαπέντε χρόνια πίσω, ο πατέρας μου είπε πριν πεθάνει θα παρακολουθεί την υλοποίηση των επιθυμιών του, δήλωσε ο κληρονόμος.

Έτσι, δεν είναι τυχαίο που οι πυρκαγιές άρχισαν όταν αποφάσισαν να μην ακούσουν την θέληση του θανόντος, πριν πεθάνει είχε πει ότι είναι αυστηρά κατά της πώλησης του σπιτιού του,και καλύτερα να το κάψει!. Αλλά το πιο περίεργο είναι ότι μόλις σταμάτησαν τις προθέσεις τους να πουλήσουν το σπίτι, οι φωτιές σταμάτησαν. Απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications