Η εξέλιξη του ανθρώπου από τον  πίθηκο άλλο  ένα  μέγα ψέμα της ιστορίας!!!

Πως ήταν δυνατό από ένα συνηθισμένο πίθηκο, που ήμασταν πριν από περίπου 6 εκατομμύρια χρόνια, να εξελιχθεί ένα όν που δεν μουγκρίζει αλλά μιλά που δεν περιφέρεται μέσα στη ζούγκλα αλλά ζει στις μεγαλουπόλεις και πλένεται με αρωματικά σαπούνια, που διδάσκει στα παιδιά του μαθηματικά, φιλοσοφία, ιστορία και θρησκευτικά, που κηρύττει ηθική και ειρήνη και που παρόλο αυτόν τον πολιτισμό συνεχώς κάνει πολέμους.

Η πιο γνωστή απάντηση σε αυτό και σε συναφή ερωτήματα είναι ο τεράστιος όγκος εγκεφάλου που έχουμε αναπτύξει
Πως και γιατί συνέβη όμως αυτό;
Μια υπόθεση ισχυρίζεται ότι οι οικολογικές αλλαγές οδήγησαν στην εφεύρεση εργαλείων κι αυτό προκάλεσε την μεγέθυνση του εγκεφάλου. Η κοινωνιολογική προσέγγιση ισχυρίζεται ότι οι κοινωνικές απαιτήσεις της ζωής (πως να τα βγάλω πέρα) οδήγησαν στην διόγκωση του εγκεφάλου απαιτώντας από αυτόν όλο και περισσότερες ικανότητες.

Για να ανταποκριθεί ο εγκέφαλος στις αυξημένες απαιτήσεις χρειάζεται και την ανάλογη πηγή ενέργειας. Κι αυτό συνέβη όταν ο «άνθρωπος» άρχισε να τρέφεται με πρωτεΐνες (κρέας και άλλα). Μιλάμε τώρα για την εποχή πριν 2 εκατομμύρια χρόνια. Ένα άλλος παράγοντας είναι η εμμηνόπαυση. Τα ζώα μπορούν και τεκνοποιούν μέχρι το τέλος της ζωής τους, ο άνθρωπος όμως (η γυναίκα δηλαδή) σταματά γύρω στα 50 χρόνια.

Έτσι δημιουργείται και ο ρόλος των γιαγιάδων που καθώς φαίνεται έχουν συμβάλλει ουσιαστικά στην εξέλιξη του ανθρώπου (μεγέθυνση του εγκεφάλου). Και τέλος η γλώσσα και η δυνατότητα επικοινωνίας του ανθρώπου γεννά τα ερωτήματα: Πως και πότε δημιουργήθηκε η ικανότητα αυτή και πως συμβάλλει στην ανάπτυξη του πολιτισμού. Τα ζώα δεν επικοινωνούν;

Η σημερινή θέση των "$ανθρωπολόγων" όσον αφορά την προέλευση του ανθρώπου και την εξέλιξη του εγκεφάλου είναι περίπου η εξής: Ο άνθρωπος, χωρίς αμφιβολία, δημιουργήθηκε στην Αφρική. Δραματικές γεωλογικές, κλιματολογικές και οικολογικές αλλαγές τον «γέννησαν». Ο πρόγονος του «χιμπατζή» και του προϊστορικού ανθρώπου ζούσε πριν 6-7 εκατομμύρια χρόνια. Από αυτόν μια «γραμμή» οδηγεί στους χιμπατζήδες και μια άλλη στους ανθρώπους.

Πριν 9 εκατομμύρια χρόνια προέκυψαν μεγάλες τεκτονικές αλλαγές, (μετακινήσεις των Άλπεων, των όρων Ιμαλάια, η δημιουργία του Rift Valley στην ανατολική Αφρική κ.α.), με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές κλιματολογικές αλλαγές πάνω στη γη (παγόβουνα στους πόλους, αλλαγές κατευθύνσεων των υδάτων και των ανέμων ? τραβήχτηκαν οι θάλασσες κ.λ.π.). Το κλίμα στην Ευρώπη έγινε πιο ψυχρό και στην Αφρική πιο ξηρό.Το τεράστιο ρήγμα και τα βουνά που δημιουργήθηκαν στην Αφρική άλλαξαν το κλίμα. Η ανατολική πλευρά του ρήγματος δεν είχε πλέον βροχές και σταδιακά οδήγησε στη σαβάνα, ενώ η δυτική πλευρά γέμισε με δάση.

Σε όλα αυτά βρέθηκε ο πίθηκος που έγινε άνθρωπος;
Το ξεκίνημα της νέας αυτής περιόδου χρονολογείται στα 2-2,5 εκατομμύρια χρόνια. Ο πιθηκάνθρωπος αρχίζει να γίνεται άνθρωπος (homo erectus) με τις πιο πάνω αλλαγές και με την ικανότητα να χρησιμοποιεί πέτρες και κόκαλα ως εργαλεία.

Η υπόθεση ότι όλοι έχουμε καταγωγή την Αφρική επικυρώνεται τα τελευταία 3-4 χρόνια, καθότι σκελετοί ή κρανία του μοντέρνου ανθρώπου που έζησε πριν 200,000, 160,000, 150,000 και 120,000 χρόνια βρέθηκαν μόνο στην Αφρική.
Ο πρώτος μοντέρνος άνθρωπος που έζησε εκτός Αφρικής πριν 100,000 χρόνια βρέθηκε στο Ισραήλ.Το 99,9% των γονιδίων είναι σε όλους τους ανθρώπους το ίδιο. Το 0,1% που διαφέρει σχετίζεται με το χρώμα του δέρματος, τη δομή των μαλλιών, τη δυνατότητα να χωνεύεις ως ενήλικος το γάλα (οι Ευρωπαίοι μπορούν, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος όχι).

Ένα ενδιαφέρον ερώτημα είναι: γιατί οι γυναίκες μπαίνουν στην εμμηνόπαυση γύρω στα 50 τους χρόνια, ενώ σχεδόν όλα τα θηλαστικά μπορούν να τεκνοποιούν πάντα. Πιθανή απάντηση: «Υπόθεση της γιαγιάς!».
Πριν 2,5 εκατομμύρια χρόνια έχουμε τον homo habilis που χρησιμοποιεί υποτυπώδη εργαλεία και αναπτύσσει την ικανότητα μίμησης. Πριν 1,8 εκατ. χρόνια έχουμε τον homo erectus με μοντέρνο σώμα, διπλάσιο εγκέφαλο από τους προγόνους και την ικανότητα όχι μόνο να χρησιμοποιεί αλλά και να φτιάχνει εργαλεία. Παράλληλα αναπτύσσεται και η μάθηση.

Πριν περίπου 700,000 χρ. ανακαλύπτει ο homo erectus τη φωτιά και πριν 400,000 συναντάμε τον αρχαϊκό homo sapiens, ο οποίος μεταξύ άλλων αρχίζει να κατοικεί σε χώρους που φτιάχνει ο ίδιος, να προστατεύεται με ρούχα, να ψήνει το κρέας, να κατανοεί σύμβολα κ.λ.π. Τέλος, πριν περίπου 150,000 αρχίζει ο άνθρωπος να μιλά, πάλι στην Αφρική. Ο μοντέρνος άνθρωπος λοιπόν ξεκινά απ?εκεί την κατάκτηση του υπόλοιπου κόσμου (πριν 50,000 χρόνια). Η ραγδαία εξέλιξη του πολιτισμού είναι πλέον αναπόφευκτη. Όλα αυτά τα ψευδή λένε

Τα σκοπίμως κρυμμένα είναι : Ο λευκός άνθρωπος δεν έχει καταγωγή από Αφρική ούτε κοινό πρόγονο με τους αφρικανικούς! και όποτε βρεθεί σκελετός στην Ευρώπη αρχαιότερος από των Αφρικανών άπλα εξαφανίζεται! για να λένε ανενόχλητοι τα παραμυθία περί καταγωγής όλων απο Αφρική, και έγιναν λεει λευκοί λόγο κλίματος(?) μονο οι ηλίθιοι πιστεύουν κάτι τέτοιο! είδε κανένας τους μαύρους που πήγαν στην Αμερική να γίνουν λευκοί τόσα χρονιά? μαύροι παρέμειναν !

Για να γίνουν όλα αυτά έτσι από μονά τους (εξέλιξη Δαρβίνου ) ξεπερνούν όχι την ηλικία της Γης άλλα όλου του γαλαξία!για γίνει ένας πίθηκος άνθρωπος (φυσική εξέλιξη) τυχαία μετάλλαξη είναι μια στο 1.0000.0000.0000.0000! βεβαία κανεις δεν είδε καμια εξέλιξη εδω και 5000-10.000 χρονιά, οι πιθήκοι να γίνονται άνθρωποι, αλλα παρέμειναν πιθήκοι! οπως ολα τα ζωα! καμια εξέλιξη δεν έγινε σε κανένα ζώο!

Άλλα πως γίνεται όλα τα ζώα έχουν τρίχες μέσα σε όλο αυτό το χάος της Γης και ο άνθρωπος να έριξε της τρίχες του για να κρυώνει? οι πυραμίδες και διάφορα άλλα τα έφτιαξαν σε μια εποχή που δεν υπήρχε ο άνθρωπος!, η όλα τα αρχαία τεχνολογία κτλ ο πίθηκος έγινε άνθρωπος έφτιαξε όλα τα αρχαία και μετά έγινε χαζός για να ξανά αρχίσει από την αρχή σιγά σιγά!

Και τέλος κρύβουν αρχαία κείμενα που λένε την πραγματική καταγωγή μιας συγκεκριμένης φυλής ανθρώπου, οτι ήρθε από τα άστρα!επίσης όλοι οι αρχαίοι λαού είχαν θεούς από τον ουρανό !! η μεγαλειώδες άπατες και τα ψέμματα τους που έχουν γίνει δεδομένα δεν έχουν όρια, ο κόσμος αντί να εξελίσσεται γίνετε όλο και πιο βλάκας, μεσώ του συστήματος εκπαίδευσης και οχι μονο ...Τέλος υπήρχαν 5-6 διαφορετικές φυλές σε αυτό το πλανήτη χωρίς κοινό προγονό! .

Post A Comment:

12 comments

Ανώνυμοςείπε...

Όλοι ήρθαμε απο τον πλανήτη Άφρων ρε παιδιά! Μας πέταξαν στη Γη κάτι μικροί εξωγηϊνοι και γίναμε άνθρωποι αφού ο καλός θεούλης το έκκρινε και πνιγήκαμε στη βροχή μετα και άλλοι γίναμε ψάρια. Χοχοχοχο όλοι ήρθαμε απο τους πιθήκους και τα ψάρια απλά οι αντιεξελιστές δεν αποστασιοποιήθηκαν πάρα πολύ μακριά.

Και να πούμε την πάσα αλήθεια. Ο Homo Erectus συνυπήρχε κάποια χρονική περίοδο με τον Homo Sapiens. Η νοημοσύνη δεν έχει να κάνει με τον πολιτισμό. Πολλοί συμφωνούν ότι τα δελφίνια είναι νοήμοντα όντα, αλλά δεν είναι κομπλεξικά σαν τον άνθρωπο που κάτι του φταίει. Ο κομπλεξισμός και η αλαζονεία του ανθρώπου τον έκαναν αρχηγό του πλανήτη και φόβο για τα υπόλοιπα ζώα. Και έτσι ο άνθρωπος ξεκόλλησε απο τη φύση και έγινε εκμετταλευτής και απατεώνας κοροϊδευοντας και εξαπατώντας τη φύση όποτε του καπνίσει. Εμείς καλλιεργούμε τη γή δεν τα περιμένουμε έτοιμα τα αχλάδια και τα πορτοκάλια. Ακόμα και ο πόλεμος είναι ανθρώπινη εφεύρεση του πολιτισμού, σας αρέσει ή όχι. Είναι κάτι δυσμενές αλλά δεν πάει να είναι ανθρώπινη εφεύρεση.

Ακόμα και οι Αρχαίοι Έλληνες πίστευαν στην εξέλιξη των ειδών και είχανε στοιχεία. Που είναι τα Χρηστιανικά στοιχεία. Φίλε δεν υπάρχουν. Η πηγή ενός βιβλίου που γράφει διάφορα αβάσιμα πράγματα δεν είναι στοιχεία. Δεν λέω πως δεν σου μαθαίνει πολύτιμα πράγματα αλλά εμένα σαν ανίκανος που είμαι μου στέκει λογικά να υποστηρίξω και όχι να πιστέψω έναν τύπο με χειροποιαστά στοιχεία και πολύ back up παρά έναν που γράφει Νότης Βανδουλάκης σε ένα τετράδιο και μου λέει: Να ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ, ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ ΟΥΥΥΥΥΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑΑΑΑΑ. Λυπάμαι αλλά είμαι πολύ φανατικός να σας καταλάβω ρε παιδιά. Είμαι λογικός άνθρωπος. Ναι άνθρωπος. Δεν είμαι πίθηκος αλλά δεν παύουν να είναι προγόνοι μου όπως όλα τα ζώα και κυριότερα τα θηλαστικά.

Η 'Υποθεση της γιαγιας" , πραγματικα για καποιους δεν υπαρχει σωτηρια. εινα δυνατον να αρνοθμαστε οτι η φυση, στην οποια εχουμε προσαρμοστειαψογα, δεν ειναι ικανη μεσα απο τα τοσα χρονια της εξελιξης να 'κατασκευασει' τον ανθρωπο; η αιτια της εξελιξης μας ειναι η φωτια και κατα συνεπεια το μαγειρευτο φαγητο, ψαξτε περισσοτρο γι αυτο αν θελετε. ολα τα αλλα ειναι για τα κοροιδα που αγοραζουν βιβλια τυπου λιακοπουλου.

Ανώνυμοςείπε...

(tha sas fani ksekarfoto to sxolio mou ala den ine) to 2018 o anthropos tha apikisi ston ari oi epomenes genies tha legonthe arianoi...

Ανώνυμοςείπε...

Προφανως και ειμαστε πλασμενοι απο τον ΘΕΟ! Υπαρχουν αδιασειστα στοιχεια που το αποδεικνυουν.Αλλα και να τα δημοσιευσουν,κανεις…..ή μαλλον σχεδον ολοι θα το χλευασουν.Αφου δεν ξερουν να διακρινουν τις αερολογιες απο την αληθεια!Και κατι αλλο....για οσους πιστευουν οτι προερχονται απο τους πιθηκους:αυτο που πιστευετε, αναιρει την υπαρξη του αληθινου ΘΕΟΥ!!!

Konstantiniaείπε...

Ο άνθρωπος από την αρχή ήταν επιλεγμένο και αγαπημένο ον μέσα στη δημιουργία.
Με την νοημοσύνη που ήταν προικισμένος, αντιλαμβανόμενος τη διαφορετικότητά του από τα άλλα όντα, με το αυξημένο ένστικτο, εφηύρε να καλλιεργήσει τη γη, καθώς καλλιέργησε και την αυξημένη συνείδηση με τα συναισθήματα, τις αισθήσεις, τη νόηση, τη γλώσσα και την επικοινωνία.
Επινόησε τις τέχνες και την παιδεία.
Ανακάλυψε τα βότανα και την θεραπεία.
Αναζητώντας την αλήθεια για την ύπαρξή του, δημιούργησε θρησκεία.
Ανέπτυξε το εμπόριο και τη συνεργασία.
Επιδόθηκε με ζήλο να εξηγήσει τι κρύβεται πίσω από τα φυσικά φαινόμενα και εφαρμόζοντας τις επιστήμες, την έρευνα και την τεχνολογία, κατάφερε να εξελιχθεί και να αποκτήσει ανέσεις και ποιότητα ζωής.
Και σαν το μοναδικό ον στη γη, που γνώριζε καλά πως η κοινή μοίρα των ανθρώπων είναι ο θάνατος, αποφάσισε να ζήσει σε κοινωνίες δίκαια, ηθικά, ειρηνικά, πολιτισμένα και ισορροπημένα.
Ο άνθρωπος στην πορεία του πάνω στη γη δημιούργησε πολλούς και σπουδαίους πολιτισμούς που άκμασαν και παράκμασαν στο πέρασμα των αιώνων.


Ανώνυμοςείπε...

Ανεξαρτήτως της ανορθογραφίας και της αδόμητης αναπτύξεως του θέματος σε γενικές γραμμές θέτει ειλικρινή ερωτήματα.
Οι τελευταίοι 2 θεόπληκτοι σχολιαστές επιβεβαιώνουν το συμπέρασμα του αρθογράφου περί καθελκτικής εξέλιξης του σύγχρονου ανθρώπου.

Ανώνυμοςείπε...

Και να σας πω έσας τώρα να σκεφτείτε από μόνοι σας. Αφού υπάρχει αυτή η φήμη ότι προερχομαστε από τον χιμπατζή,τότε γιατί υπάρχουν ακόμη;; Αν η εξέλιξη του ανθρώπου προερχόταν από τον χιμπατζή τότε όλοι οι χιμπατζήδες θα είχαν εξαφανιστεί ή έστω θα γινόντουσαν σαν εμάς. Λογικό είναι να μην ισχύει αυτή η φήμη, σιν το ότι υπάρχει και ένας Θεούλης που έκανε οτι έκανε για εμάς.

Νικολείπε...

Το σωμα του ανθρωπου κατα την εξελλιξη του πεταξε οτιδηποτε του ηταν αχρειαστο. Βλεπετε καποιο ζωο να φοραει ρουχα? ο ανθρωπος απο τη στιγμη που ξεκινησε να χρησιμοποιει την ενδυση για λογους καιρικων φαινομενων με τον καιρο αραιωσε η πυκνοτητα της τριχας. Επισης αυξηστε το προσδοκιμο ζωης στα ζωα και να δω ποια θα εχουν την ικανοτητα να τεκνοποιησουν γτ μην ξεχνατε πως πριν καποια χρονια οι ανθρωποι μεταβιας επιβιωναν μεχρι τα 50. Το αλλο για τον τενοντα που ξεκινα απο τον παλαμικο μυ του χεριου το γνωριζεται? κατι το οποιο υπαρχει στο μεγαλυτερο ποσοστο θηλαστικων και κατα 100% στα θηλαστικα τα οποια κινουνται με τα χερια? οπως οι πιθηκοι που κρεμιουνται απο κλαδι σε κλαδι! Ε λοιπον ο συγκεκριμενος τενοντας εκλειπει πλεον κατα μεσο ορο στο 20% ολου του πληθυσμου της γης. Γιατι? Διοτι μας ειναι παντελως αχρειαστος και με τα χρονια εξασθενει ολο και περισσοτερο και εξαφανιζεται. επισης οταν ενα ειδος εξελλισεται δεν εξαφανιζεται! εξελλισεται οτιδηποτε αλλαζει περιβαλλον. οταν μια ομαδα απο ενα συγκεκριμενο ειδος αποικει θα αναγκαστει να προσμαρμοστει με την παροδο του χρονο για να αντεπεξερχεται πιο ευκολα. η υπολοιπη ομαδα που εμεινε πισω θα μεινει ετσι οπως ηταν. μα την εχετε μπροστα σας! ανα τον κοσμο υπαρχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα στους ανθρωπους. Γιατι οι εγχρωμοι ειναι εγχρωμοι? και εμεις εδω ειμαστε ασπροι? διαφορετικη εξελλιξη και μεταξυ τους ειδους των ανθρωπων! Γιατι οι εγχρωμοι εχουν διαφορετικη και πιο στιβαρη σωματικη διαπλαση απο εμας? και διαπρεπουν στα αθληματα? διαφορετικος τροπος ζωης διαφορετικες καιρικες συνθηκες μας εχουν κανει ο καθενας στον τοπο του να εξελιχθει διαφορετικα!
Εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω. Για ποιο λογο μαχεστε εναντιων της επιστημης και την αμφισβητειται για τα ευρήματα της που εχουν αποδιχτει τοσα και τοσα και εχουν δημιουργηθει τοσα και τοσα και στεκεστε σε ενα βιβλιο το οποιο ουτε καν ξερεται ποτε γραφτηκε και απο ποιον το οποιο λεει πως οτι βλεπουμε σημερα στη φυση δημιουργηθηκε μεσα σε 5 μερες απο εναν που του ηρθε μια μερα και ειπε.Α! ας φτιαξω εναν ανθρωπο.Βεβαια πολυ πιο λογικο.. αν ειναι δυνατον! Στον 21ο αιωνα ζουμε ξυπνατε!

ΑΤΟΜείπε...

Αυτά σας μαθαίνει η ιερά εξέταση ?? για ποια επιστήμη μιλάτε ακριβώς? η επιστήμη που επικαλείστε ειναι μια άπατη στο σύνολο της και ελεγχόμενη απο αυτούς που δεν εχουν ούτε ενα εφευρέτη ιστορικά , γιαυτό δολοφονηθηκαν όσους δεν την ακολουθούν! φαντάζομαι δεν σας έμαθαν οτι ο άνθρωπος δεν έχει καμιά σχέση με ζωα και με το πίθηκο γενετικά ε? μήπως σας έμαθαν οτι όλοι οι άνθρωποι ειναι ιδιοι και ίσοι ενώ δεν ειναι? αυτο λέμε και μεις στο 21 πρώτο αιώνα και ακόμα σας διδάσκουν ηλιθιότητες στα σχολεία που είχαν καταρριφθεί εδώ και 50 χρονιά !! η δε ιατρική έμεινε στο 1950 , αυτα που σας διδάσκουν σημερα τα ειχαν πετάξει στα σκουπίδια οι αληθινοί επιστήμονες πριν 80 χρονιά που έφεραν την τεχνολογική επανασταση ! και ηταν 50 χρονιά μπροστά απο την εποχή τους οι λεγόμενοι ναζι οπως επίσης σας έχουν μάθει! για ρωτά την επιστήμη πως προκύπτουν οι αδελφές λοιπόν? και αφου ειναι όλοι ιδιοι γιατι δεν ήρθε η τεχνολογική πρόοδος απο την Αφρική? μάλλον για αριστερή σε κόβω και το πας στην θρησκεία, προφανώς δεν έχεις ιδέα τι παίζεται, τέλος την θεωρία της σχετικότητας σας την διδάσκουν ακόμα του απατεώνα και επικίνδυνη επιρροή στην μελέτη της φύσης? ? Στη Γερμανία το 1933 ο γερμένος Leonard έγραψε στο "Volkischen Beobachter": "Το πιο σημαντικό παράδειγμα της επικίνδυνης επιρροής της εβραϊκής κοινότητας για τη μελέτη της φύσης είναι ο Αϊνστάιν με τη θεωρία του και μαθηματική φλυαρία που αποτελείται από παλιά δεδομένα και αυθαίρετες προσθήκες τώρα η θεωρία του γκρεμίστηκε ".

Νικολείπε...

εγω δεν γνωριζω κανεναν που να δλοφονηθηκε επειδη δεν ακολουθησε την επιστημη. μιλαω για την επιστημη που βιωνω καθημερινα που αν δεν υπηρχε ακομα θα ζουσαμε σε σπηλιες και θα αναβαμε φωτιες για να βλεπουμε την νυχτα και να ζεσταθουμε. πολλα μας μαθανε το θεμα ειναι διαλεξεις εσυ με την κριση που εχεις και με την ερευνα που θα κανεις το τι θα πιστεψεις. Προφανως και ολοι οι ανθρωποι ειναι ισαξιοι αλλα κανεις δεν ειναι ιδιος με κανεναν. και τωρα δλδ θελετε να μου πειτε οτι επειδη η τεχνολογικη επανασταση δεν ξεκινησε απο την αφρικη ειμαστε εμεις ανωτεροι.. οι αληθινοι επιστημονες που εφεραν την τεχνολογικη επανασταση δεν πεταξαν τπτ στα σκουπιδια. αυτους κυνηγουσαν να σκοτωσουν καθως απο πολλους δεν ηταν αποδεκτοι για τις
'αερολογιες' που ελεγαν. οσον αφορα την ομοφυλοφιλια νομιζω πλεον οτι ειναι ευρεως γνωστο πως προκειται για το ποια ορμονη κυριαρχει στο σωμα μας ανεξαρτητως βιολογικου φυλου.το θεμα το πηγα στη θρησκεια γτ τσαντιστηκα με τις μπουρδες των προηγουμενων σχολιων.Για την πολιτικη δεν εχω αποψη. οταν φτασει η ωρα να ενηλικιωθω και να ψηφισω ναστε σιγουρος πως θα ενημερωθω. Εσας και παλι μαλλον για χρυσαυγιτη σας κοβω. Οχι οτι με ενδιαφερει αλλα μιας και το αναφερατε. Συγνωμη γνωριζεται περι τινος προκειται
η θεωρια της σχετικοτητας? απο που και ως που
επιρρεαζει την μελετη της φυσης? Τωρα για τον λεοναρντ που αναφερατε δεν γνωριζω ποιος ειναι. Εναν γλωσσολογο
βρηκα που εζησε την εποχη εκεινη με αρκετες δημοσιευσεις αλλα μονο πανω στο αντικειμενο του. και δεν νομιζω
ενας τετοιος ανθρωπος να ειχε γνωμη για μια επιστημη τοσο διαφορετικη απο τη δικια του. Εκτος αν αναφερεστε
σε καποιον αλλον. Επισης οσο περνανε τα χρονια και η τεχνολογια συνεχιζει να αναπτυσεται οι θεωριες του αινσταιν
περνανε σε πρακτικο επιπεδο (κατι το οποιο ηταν αδυνατο να κανει ο ιδιος με τη μηδαμινη τεχνολογια σε σχεση με σημερα
που υπηρχε στην εποχη του) και επιβεβαιωνονται ολες μια μια. τωρα θα μου πειτε και εγω που το ξερω? το ειδα μηπως μπροστα
στα ματια μου? τι απλα επειδη το ειπαν καποιοι και ειναι επιστημονες τους πιστευω?
κραταω μια μικρη αμφιβολια για τα παντα γυρω μου ακομα και για την ιδια την υπαρξη μου. ομως υποστηριζω οτι
θεωρω εγω πιο λογικο. και σαφως μου φαινεται τερμα παραλογο ενα πνευμα δεν ξερω καν πως να το αποκαλεσω που ονομαζεται θεος
το οποιο αυτο και αν δεν το εχει δει κανεις να επλασε τον ανθρωπο.

atomείπε...

Πως να γνωρίσεις ? θα στο πουν στα σχολειά τα ΜΜΕ η καθεστωτικές ιστοσελίδες?
Η ομοφυλοφιλία πρόκειται ορμόνη έτσι λένε? ομοφυλοφιλία υπάρχει όπου υπάρχουν σημιτικές φυλές , στην Κινά η στην Αφρική δεν υπάρχουν γιατί άραγε?
Είμαστε όλοι ιδιοι και ίσοι? οι βάρβαροι πως προκύπτουν τότε? μάλλον δεν έχεις ιδέα ποιοι προκάλεσαν 2 παγκόσμιος πολέμους μονο και μονο για σκοτώσουν την καυκάσια φυλη όπως έλεγε ο Μαρξ του κομμουνισμού, και εκαναν ομαδικές γενοκτονίες καυκάσιων βλέπε Στάλιν.

Για ψάξε απο ποια χωρα ειναι οι περισσότεροι εφευρέτες μετά τον μεσαίωνα. Μήπως ξέρεις γιατι οι "κακοί ναζι" που ηταν 50 χρονιά μπροστά απο την εποχή τους όπως έλεγαν οι Αμερικανοί, και εκαναν τις πρωτες μελέτες σε φυλές και ανθρώπους σε μοριακό επίπεδο,διαπίστωσαν οτι επιβάλλεται η φυλετικη υγειά? δεν θα πω αλλα δημοσια! ιδού ποιος ηταν ο λεοναρντ αληθινός επιστήμονας οχι fake :

Το 1921 Φίλιπ Λέναρντ, της κλασικής φυσικής (βραβευμένος με Νόμπελ το 1905) πιάνει εκ νέου τον Αϊνστάιν - αυτή τη φορά να χρησιμοποιήει τον τύπο για τον υπολογισμό Soldner "φως εκτροπή στο βαρυτικό πεδίο του Ήλιου" (Lenard Ρ .// Ann.Phys. -. 1921. - Bd 65. - S. 593). Το 1916 ο Γερμανός φυσικός Gerke (Gehrske) διαπίστωσε ότι ο Αϊνστάιν χρησιμοποιεί τον γενικό τύπο της σχετικότητας χωρίς αναφορά σε αυτόν και προσπαθεί χρησιμοποιώντας αυτόν τον τύπο να αποδείξει την αλήθεια , ο Αϊνστάιν κατηγορήθηκε ευθέως για λογοκλοπή.
Στη ναζιστική Γερμανία η οποία για πρώτη φορά εφευρέθηκαν βαλλιστικοί πύραυλοι, αεροσκάφη με κινητές jet,ελικόπτερα, αεροσκάφος τύπου δισκοειδή UFO, καθώς και η ατομική βόμβα που δοκιμάστηκε για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 1944 στο νησί της Ruegen και 3 Μαρτίου 1945 στο Ohrdruf,--->>> η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν είχε επίσημα απαγορευτεί!!!

https://www.aetos-apokalypsis.com/2017/04/to-prvto-elikoptero-ston-kosmo-flettner-282-Kolibri.html
άλλος ένας που λέει τα ίδια με εμας--> https://www.youtube.com/watch?v=M2VjfydK778

atomείπε...

Και που είσαι? αν ήξερες τι γίνεται στα αλήθεια και τι προκαλούν εκτός ότι διδάσκουν στα σχολειά ψέμματα και οτι αν υπήρχε ανεξάρτητη ιατρική θα είχε απαγορεύσει οχι μονο να μπουν ορδες λαθρο στην Ευρώπη αλλα και να κυκλοφορούν ανάμεσα μας κάποιες επικίνδυνες φυλές απο πολλές απόψεις, γιαυτό έβγαλαν και τον όρο "ρατσιστής" ο κομμουνιστης και ιουδαίος Τρότσκι, πάρε και αυτο για τον μεγα απατεώνα albert einstein που τον εκαναν και επιστήμονα και ιστορικά δεν υπάρχει ούτε ένας εφευρέτης εβραιος αλλα ούτε κομμουνιστης οι γνήσιοι κομμουνιστες ειναι σημιτική φυλή https://www.aetos-apokalypsis.com/2014/11/albert-einstein-h-apath-tou-aiwna.html

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications