Ανδρομέδιοι: Μια εξωγήινη φυλή

Περιγραφή της φυλής των Ανδρομεδίων από κάποιον που έζησε μαζί τους(?).

Ο ομιλητής αναπτύσσει πολύ περισσότερο το θέμα για τους Ανδρομέδιους και γενικά τους εξωγήινους στο παρακάτω υποτιτλισμένο βίντεο: Παγκοσμιοποίηση και εξωγήινοι.

Ο Nellytbs σχολίασε στο βίντεο: "Είναι πολύ άσχημο να κοροϊδεύετε οποιονδήποτε άνθρωπο, ό,τι και αν κάνει. Δείτε με τα ίδια σας τα μάτια τα σχόλια που γράφετε και σκεφτείτε ποιος φταίει που ζούμε σε έναν κόσμο με πολέμους και δυστυχία.

Έχουμε αφήσει τους κυβερνήτες μας να μας χειραγωγούν, να μας παίρνουν την ζωή, να μας παραπληροφορούν, να μας κλείνουν σε ένα κουτί. Δεν είναι σωστό. Εγώ πιστεύω αυτά που λέει. Ακούω την καρδιά μου και ξέρω ότι είναι αλήθεια.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

ρε παιδια αυτος που μιλάει για τους Ανδρομέδιους ειναι σε δικό του κόσμο στον κόσμο τον φευγάτων

Ανώνυμοςείπε...

Καπου πηρε το ματι μου μια ερωτηση .....σε ποιον θεο πιστευεις?.... και του απαντω ....σ εναν θεο παντοκρατορα.... Περα ομως απο αυτο θα ηθελα να πω οτι καλο θα ειναι να ακουμε και να προβληματιζομαστε και να αναρωτιομαστε για ο,τι συμβαινει η θα μπορουσε να συμβη στο απεραντο συμπαν που και αυτο μερος της δημιουργιας ΤΟΥ ειναι. μην ειστε περιφρονητικοι γιατι μπορει να υπαρχουν ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ και πραγματα που δεν μπορουμε ουτε να φαντατουμε.......

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications