Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ…
Ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Μια ιστορία αγάπης σαν όλες τις άλλες.

Ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Μια ιστορία αγάπης σαν όλες τις άλλες.

Ένας πόλεμος που έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους. Μια δύναμη ψυχής που δεν τους άφησε ποτέ να λυγίσουν. Ένας ισχυρός δεσμός που δεν έσπασε ούτε στιγμή! Ο Taylor Morris και η Danielle Kelly είναι οι βασικοί «πρωταγωνιστές» μιας από τις πιο συγκινητικές ιστορίες αγάπης που έχουμε διαβάσει, η οποία δεν μπορεί παρά να εμπνεύσει τον καθένα να ζήσει πραγματικά τη ζωή του στο έπακρο.

Να ξανασκεφτεί την αξία που έχει κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο που ζούμε και αναπνέουμε μέσα σε αυτό τον σκληρό έστω κόσμο. Ο Taylor κατατάχθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό μόλις τελείωσε το σχολείο και έγινε αμέσως μέλος της EOD, μια ιδιαίτερης τάξης στρατιωτών που είναι υπεύθυνοι για την εκκαθάριση των εκρηκτικών πριν από τα στρατεύματα εισέρθουν σε έναν χώρο.

Στις 3 Μαΐου του 2012, η ζωή του Taylor και της Danielle δεν θα ήταν ποτέ πια η ίδια, καθώς ένας εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη δίπλα του, ενώ υπηρετούσε στο Αφγανιστάν. Και μπορεί οι δυσκολίες πλέον του ζευγαριού να είναι τεράστιες όμως η ελπίδα και η αγάπη δεν χάθηκαν στην έκρηξη. Αντίθετα, δυνάμωσαν… Και αυτό ακριβώς το μήνυμα θέλουν να περάσουν μέσα από τις φωτογραφίες της ζωής τους!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications